Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Double Faced Eels iesildīs grupas Sunrise Avenue koncertu

10.maijā somu rokmūzikas grupa _Sunrise Avenue _koncertu Sapņu fabrikā iesildīs pašmāju grupa Double Faced Eels (DFE), informēja grupas pārstāvji.

"Esam priecīgi par šo piedāvājumu, jo tā būs iespēja ne tikai muzicēt ar somu mūziķiem uz vienas skatuves, bet arī atgriezties Sapņu fabrikā. Mums nav bijusi iespēja tikties ar šiem Sunrise Avenue puišiem klātienē, bet atmiņā ir dziesmas, kas regulāri rotē radiostacijās, piemēram, Hollywood Hills un Welcome to my life. Koncerta apmeklētājiem piedāvāsim dziesmas, kas iekļautas mūsu klubu tūres programmā Vannasistabas tūre, ar ko pašlaik apceļojam Latviju - būs interesants skatuves noformējums un mums klāt nācis piektais grupas dalībnieks – dators," atklāja grupas mūziķis Marka.

Kā zināms, grupa Double Faced Eels tika izveidota pirms deviņiem gadiem. Zīmīgi, ka pirmais DFE lielkoncerts 2007.gada 8.maijā norisinājās Sapņu Fabrikā. Gadu gaitā grupa izdevusi trīs albumus un patlaban strādā pie ceturtā albuma, kas nāks klajā 2013. gada rudenī. Kā uzsver paši grupas dalībnieki, vislielākais izaicinājums bijis izdot pirmo albumu Zilais valis. DFE kā iesildītāji muzicējuši dziedātājas Avrilas Lavinjas The Best Damn Tour koncertā, grupas Prāta Vētra albuma Četri krasti noslēguma koncerta Mežaparkā, kā arī Grogyfest, iesildot grupu The Rasmus.

Sunrise Avenue Rīgā viesosies ar savu šovu tūres OUT OF STYLE TOUR 2013 ietvaros, kurā izpildīs dziesmas no jaunākā albuma Out Of Style. Jaunās plates tituldziesma Hollywood Hills iekļuvusi Vācijas mūzikas Top 3. Albums Out of Style tapis sadarbībā ar ilggadējo partneri Juku Beklundu un producentu Juku Imonenu.

Biļetes uz Sunrise Avenue koncertu iespējams iegādāties visās Biļešu serviss kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko