Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

The Killers šovasar iekaros Mežaparku

Šovasar 26.jūnijā Mežparka Lielajā estrādē ar pārsteidzošu šovu uzstāsies viena no populārākajām poproka grupām The Killers, liecina Biļešu Servisa izplatītā informācija.

Grupa nesen nākusi klajā ar savu ceturto studijas albumu Battle Born.

“Tas ir smagākais, ko jebkad esmu paveicis savā dzīvē. Tas ir ilgākais laika posms, kurā mēs esam veikuši savu ierakstu, kā arī garākais laika posms, ko esmu pavadījis dziesmu vārdu sacerēšanai. Es vēlētos teikt, ka esam sasnieguši pašu pilnību,” jaunāko albumu komentē grupas solists Brendons Flovers.

Albuma izstrādes procesā grupa sadarbojusies ar pieciem producentiem - Stīvu Lilivaitu, Deimjenu Teiloru , U2 un Boba Dilana producentu Danielu Lanuā , Day & Age producentu Stjuartu Praisu un roka meistaru Brendanu O'Braienu, kas atbildīgs par Brūsa Springstīna un citu rokmūziķu ierakstiem.

2010. gada februārī, kad grupa The Killers atgriezās no savas pasaules tūres un nolēma veltīt kādu brīdi atelpai. Mūziķi atzīst, ka šī pauze bija ļoti noderīga - tās laikā Brendons, Marks un Ronijs veidoja savas solo karjeras, pēc kāda laika sanākot kopā uz festivālu Čīlē un saprotot, ka jārada jaunas dziesmas.

Kā zināms, The Killers debijas albums Hot Fuss kļuva par vienu no 2004.gada populārākajiem mūzikas izdevumiem, piedāvājot četrus singlus un nokļūstot arī starptautiskā uzmanības centrā.

The Killers šogad sākusi jaunu pasaules tūri, kas veltīta albumam Battle Born kuras ietvaros mūziķi uzstāsies arī Amerikā un Eiropā.

The Killers savā darbības laikā ir saņēmuši divas Britu mūzikas balvas, tikuši septiņas reizes nominēti Grammy balvai un pārdevuši vairāk nekā 16 miljonus ierakstu visā pasaulē. Grupa saņēmusi NME, Brit, Eiropas MTV un MTV Video balvas.

Biļetes uz grupas koncertu Rīgā varēs iegādāties visās Biļešu serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv no 7. februāra. plkst. 12.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko