Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Aeorodium atklāj sezonu

Šajā nedēļas nogalē, 15.jūnijā, plkst.20.00 ar īpašu pasākumu tiks atklāta Aerodium vēja tuneļa jaunā lidošanas sezona. Siguldas vēja tunelis ir atgriezies Latvijā pēc veiksmīgi pavadītas ziemas sezonas Dienvidāfrikā, informēja Aerodium pārstāvji.Atklāšanas pasākumā apmeklētājus priecēs labāko lidotāju un aktiera Džekija Čana dublieru paraugdemonstrējumi, par mūziku gādās DJ Amons, spēlējot uz Black Silver Partybus skatuves. Bērnu izklaidei tiks nodrošinātas piepūšamās atrakcijas. Savukārt pusnaktī paredzēts nakts šovs ar lidotāju paraugdemonstrējumiem un projekcijām.

Pasākuma laikā par īpašu cenu būs iespēja arī lidot pašiem apmeklētājiem – lidojumiem lūgums pieteikties www.aerodium.lv. Pasākuma apmeklējums – bez maksas.

"Esam priecīgi atgriezties mājās, lai ļautu izbaudīt brīvā lidojuma sajūtu un turpinātu sniegt Laimes tehnoloģiju Latvijas iedzīvotājiem un mūsu valsts ciemiņiem. Esam modernizējuši gan lidošanas ekipējumu, gan vēja tuneli, kas ļaus lidot vēl augstāk un brīvāk. Arī šajā sezonā, tāpat kā iepriekš, būsim atvērti katru dienu," pavēstīja Aerodium pārstāvis Ivars Beitāns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko