Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Dziedātāja Bejonsē aprīlī dosies pasaules koncertturnejā

Popdīva Bejonsē paziņojusi par pasaules koncertturneju, kas sāksies aprīlī.

Turneja The Mrs.Carter Show World Tour sāksies 15.aprīlī Belgradā. Kopumā dziedātāja uzstāsies 20 Eiropas pilsētās, kā arī vēl 20 vietās ASV un Kanādā. Koncertturneja ilgs gandrīz gadu, un tās otrajā daļā ieplānoti priekšnesumi Latīņamerikā, Austrālijā un Āzijā.

2012.gada janvārī viņa laida pasaulē meitiņu Blū Aiviju, taču tagad dziedātāja nolēmusi atkal atgriezties mūzikas industrijā. Jaunumi par gaidāmo koncertturneju izziņoti tikai vienu dienu pēc Bejonsē un pārējo Destiny's Child dalībnieču uzstāšanās Superkausa (Super Bowl) puslaika koncertā.

Bejonsē uzstāsies 10.februāra Grammy ceremonijā, kā arī pašlaik darbojas pie dokumentālās filmas par savu dzīvi. 16.februārī tā tiks demonstrēta telekanālā HBO. Filma Life is But a Dream stāstīs par viņas tēva atkāpšanos no viņas menedžera amata, spontāno abortu un mūziku. "Bija ļoti interesanti pašai to režisēt un montēt. Es redzēju visas pieļautās kļūdas, taču vienalga iekļāvu tās filmā," viņa pagājušajā nedēļā klāstīja žurnālistiem.

Viņas atgriešanos mūzikas biznesā gan uz brīdi aizēnoja atzīšanās, ka ASV prezidenta Baraka Obamas inaugurācijas ceremonijā 21.janvārī viņa valsts himnu izpildījusi ar fonogrammas palīdzību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko