Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Fonofest pie Cēsīm šovasar pulcēs mūziķu plejādi

Jūlija vidū organizētajā festivālā Fonofest piedalīties solījuši virkne pašmāju un ārzemju mūziķu – grupa Astro’n’out, Labvēlīgais Tips, Pienvedēja Piedzīvojumi, Sound Poets, Linga, Laime Pilnīga, Transleiteris.

Festivāla ietvaros uzstāsies arī liela viesu plejāde: ciemiņi no Somijas - Deep Insight, igauņu elekotropopa grupa Malcolm Lincoln, britu folk mūziķis Džejs Makalisters, kas plašāk pazīstams kā Beans On Toast, kā arī grupa The Happy Endings. Festivāls Cēsu tuvumā tiks rīkots 13.unn 14.jūlijā. 

Savā 30.jubilejas gadā festivālā solījuši uzstāties arī pašmāju leģendas – grupa Pērkons

Iecerēts, ka uz festivāla skatuvēm kopumā kāps aptuveni 50 apvienības no vairākām valstīm. Līdzīgi kā pagājušajā gadā, arī šoreiz festivālā būs Rock skatuve veltīta alternatīvajai mūzikai, par kuras sastāvu šogad gādās Circle Pit Shows.

Igauniju šogad festivālā pārstāvēs Malcolm Lincoln, kas 2010. gada maijā Universal Music paspārnē izdevis studijas albumu Loaded With Zoul un šogad jau laidis klajā videoklipu singlam Bye. 

Uz skatuves kāps arī mūziķis Džejs Makalisters, kurš plašāk pazīstams ar savu skatuves vārdu Beans On Toast. 2009. gadā Beans On Toast izdeva dubultalbumu Standing On A Chair, kura tapšanā un iedziedāšanā piedalījies arī pagājušā gada Fonofest viesis Frenks Tērners, kura solo koncertu šonedēļ Beans On Toast atklās Vemblija stadionā.

Somijas grupa Deep Insight, kura pavisam nesen par sevi atgādināja ar koncertu Fonoklubā, pēc pārtraukuma atgriezīsies arī uz Fonofest skatuves, lai iepazīstinātu publiku ar jaunākajiem singliem. 

Mūzikas un sporta festivāls Fonofest Cēsu novada Uplandos norisināsies jau astoto gadu pēc kārtas, un arī šoreiz paplašinās savas robežas gan mākslinieciskā, gan teritoriālā ziņā, informēja festivāla organizatori. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko