Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

FOTO: Laukumu pie Gaismas pils iecienījuši skeitbordisti

Laukumu pie Gaismas pils iecienījuši skeitbordisti, liecina aģentūras LETA novērojumi.

Centra Qazeta AIM pārstāvis Ļevs Berezins aģentūrai LETA nosūtījis preses paziņojumu par jauno vietu - Gaismas pils laukumu -, kurā iespējams nodarboties ar skeitbordu.

Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) sabiedrisko attiecību speciālists Augusts Zilberts norādīja, ka LNB attieksme pret skeitbordistiem ir neitrāla. Bibliotēka atbalsta fiziskas aktivitātes brīvā dabā, turklāt LNB krājumā ir arī literatūra par sportu un sportistiem, taču nodarbošanos ar konkrētiem sporta veidiem Gaismas pils apkārtnē bibliotēka speciāli neveicina, pastāstīja Zilberts. Ja sportošanas vai kādu citu aktivitāšu laikā tīši tiktu bojāta ēkas ārējā infrastruktūra vai, piemēram, fasāde, situācijas risināšanai tiktu piesaistīta Rīgas Pašvaldības policija

Zilberts norādīja, ka laukums pie Gaismas pils ir tāda pati publiski pieejama vieta kā, piemēram, Esplanāde, kurā arī uzturas skeitbordisti.

Zilberts pastāstīja, ka, pat ja bibliotēka mēģinātu ierobežot jauniešu uzturēšanos Gaismas pils teritorijā, to būtu gandrīz neiespējami kontrolēt. Pašlaik LNB pārstāvim nebija arī informācijas par bojājumiem, ko varētu būt izraisījuši skeitbordisti. Viņš pieļāva iespēju, ka atsevišķu flīžu daļām uzstādīšanas procesā ir radušās vizuālas nepilnības, kas gan neietekmē to funkcionalitāti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko