Laika ziņas
Šodien
Migla

Gacho ballējas un izdod jaunu singlu Bizes

Reperis GACHO un pankroka grupa O.D.W. (Osiris Drinks Whiskey) nākuši klajā ar jaunu enerģisku singlu Bizes.

“Gribējās radīt kaut ko vieglu un tajā pašā laikā enerģisku, tāpēc dziesma tika ierakstīta vienā piegājienā “garage” stilā, lai nav nekas sarežģīts, bet ir tāda viegluma un patiesuma sajūta to klausoties. Tas pats ar klipu – uztaisījām īstu ballīti, izklaidējāmies pa īsto un pasaucām draugus uzfilmēt to visu no malas. Ja godīgi, neesam pārliecināti vai gribam redzēt klipa filmēšanas “making of” videorullīti. Pie reizes gribam atvainoties tiem cilvēkiem, kas tonakt bija apmetušies blakus numuriņos,” pavēstīja GACHO.

"Sadarbība kopumā bija lieliska, ja mēs tādos oficiālos terminos runājam. Bet, ja neoficiālāk, mēs vienkārši esam čomi un jau sen runājām, ka varētu kādu dziesmu kopā uztaisīt,“ tā par sadarbību saka grupas O.D.W. līderis Atars Šimeks.

Kā atklāja mūziķi, dziesma Bizes veltīta visu dzimumu pārstāvjiem un pārstāvēm, kam laba atpūta ir pirmajā vietā.  Dziesmas jēgpilnais teksts tika sadzejots trīs minūtēs un dziesma tika ierakstīta piecās minūtēs.

Singla videoklips filmēts Liepājā. „Liepājai ir kaut kāda īpaša reibinājuma aura - tur nav iespējams palikt skaidrā,“ atzina A.Šimeks. „Nu jā, no tās iepriekšējās reizes es tikai atsevišķus momentus atceros. No šīs- kaut kā līdzīgi. Labi, ka ir uzfilmēts klips, vismaz kaut kāda iespēja paskatīties, kas tur īsti notika, patīt filmu atpakaļ un tādā garā," stāstīja O.D.W.līderis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko