Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kamerona Diaza plāno izdot grāmatu par veselīgu uzturu

Aktrise Kamerona Diaza drīzumā plāno izdot grāmatu, kurā tiks izklāstīti aktrises uzskati par veselīgu uzturu. Grāmata esot paredzēta jauniešu auditorijai, un tā iznākšot nākamā gada sākumā, ziņo ārzemju mediji.

Holivudas aktrise jau labu laiku apsvērusi iespēju pievērsties veselīga dzīvesveida propagandēšanai. Jaunā grāmata būšot pirmais solis, kā aktrise cer pievērst uzmanību jautājumam par veselīgas ēšanas paradumu veidošanu pusaudžu vidū.

"Šī grāmata nav par svaru, bet gan par to kā pieņemt pareizus lēmumus," izdevniecības pārstāvji pavēstīja televīzijas kanālam E!news.

Lai arī līgums ar izdevniecību vēl nav parakstīts, aktrise jau nolīgusi aģentu, kas rūpēsies par viņas interešu pārstāvēšanu sarunās ar izdevējiem.

Pirms grāmatas izdošanas K.Diaza iecerējusi arī apmeklēt vidusskolas un pārrunāt ar jauniešiem veselīgas ēšanas pamatprincipus – par to, cik svarīgi ir vitamīni, kādus produktus izvēlēties, lai būtu enerģiskāki un iegūtu vairāk spēka. Aktrise vēloties dzirdēt atsauksmes un uzzināt vairāk par to, kā pusaudži pieņem lēmumus par to, ko ēst, ziņo televīzija.

Paredzams, ka grāmatā tiks iekļauti arī tādu slavenību kā Drū Berimoras, Dženiferas Lopezas un aktrises Gvinetas Paltrovas padomi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko