Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Lady Gaga šovasar grasoties apprecēties

Izdevums The Sun publicējis ziņas, ka popdīva Lady Gaga šovasar plānojot apprecēties ar savu draugu Teiloru Kinneju. Šos jaunumus izdevumam_ The Sun _esot pavēstījusi mūziķes draudzene, DJ Lady Starlight.

Pēc tam, kad ziņas par gaidāmajām kāzām tika publicētas izdevumā, Dj Lady Starlight gan sociālajā tīklā Twitter paziņojusi, ka izdevums „izdomā citātus“. Taču ziņas par savas draudzenes un T.Kinneja kāzām viņa nenoliedza.

Lady Gaga ar aktieri sāka attiecības 2011.gada septembrī pēc kopīgas filmēšanās videoklipā You And I.

T.Kinnejs līdz šim filmējies seriālos Trauma, The Vampire Diaries, kā arī Fashion House.

Lai arī agrāk 26 gadus vecā dziedātāja klāstījusi, ka tuvākajā laikā nedomājot savu dzīvi saistīt tikai ar vienu cilvēku, iespējams, viņa savu viedokli mainījusi neseno veselības problēmu dēļ.

Jau ziņots, Lady Gaga februārī saviem faniem atklāja, ka tūres laikā gūtās traumas dēļ cieš no hroniskām sāpēm un vairs nespēj staigāt. „Pēdējā mēneša laikā ir kļuvis arvien ļaunāk. Es lūdzu, kaut tiktu dziedināta. Es slēpu to no saviem darbiniekiem. Es negribēju apbēdināt savus brīnišķīgos fanus. Un tomēr, pēc pagājušās nakts uzstāšanās es nespēju staigāt un to nespēju joprojām,“ klāstīja Lady Gaga.

Pēc tam, kad dziedātāja uz vēlāku laiku atlika vairākus ASV un Kanādā ieplānotos koncertus, mūziķes menedžments paziņoja, ka dziedātājai nepieciešama operācija. Vēlāk dziedātājas menedžments atcēla pēdējos 22 Born This Way Ball tūres koncertus, uzsverot, ka dziedātājai pēc operācijas būs jāievēro stingrs atveseļošanās režīms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko