Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Līdaka, Čigāne, Zīle un Dolgopolovs sarunu festivālā Lampa ļaus komiķiem sevi izsmiet

Sestdien, 4.jūlijā, sarunu festivāla Lampa ietvaros Cēsu pils parkā Latvijas labākie stand-up komiķi izsmies politiķus Ingmāru Līdaku, Lolitu Čigāni, Robertu Zīli un Sergeju Dolgopolovu. Politiķi kopā ar komiķiem Edgaru Bāliņu, Rūdolfu Kugrēnu, Aneti Konsti un Elīnu Kolāt televīzijas un radio personības Gustava Terzena vadībā skatītājus iepazīstinās ar ko vēl Latvijā neredzētu - ārvalstīs izslavēto "cepienu", portālu _Diena.

lv_ informēja festivāla pārstāve Laura Andžāne."Cepiens" ir laviskojums Amerikas Savienotajās Valstīs radītajam un milzīgu popularitāti guvušajam "comedy roast" žanram - tajā komiķi uz zoba pavelk klātesošos - gan augsta līmeņa politiķus, tostarp pat ASV prezidentu Baraku Obamu -, gan izklaides industrijas pārstāvjus un citus sabiedrībā labi zināmus cilvēkus. Kā teic "comedy roast" žanrā pieredzējušie komiķi un dalībnieki, aicinājums tikt "cepinātam" esot liels pagodinājums. Sarunu festivālā Lampa ar šo komēdijas žanru pirmo reizi tiks iepazīstināti arī Latvijas skatītāji.Šī būs tā reize, kad skatītāji klātbūtnē varēs novērot, kā politiķi tiek galā ar saviem "ziloņiem istabās" - kā viņi reaģēs uz tiem jautājumiem, kas parasti izskan tikai čukstus, anonīmos interneta komentāros vai virtuves sarunās. Pie tribīnes galvenokārt atradīsies tieši komiķi, kas pa vienam "cepinās" politiķus - radošā un asprātīgā monologā izteiksies par klātesošo kāpieniem un paklupieniem viņu politiskās karjeras laikā. Pēc "cepināšanas", vaininiekam tiks dota iespēja teikt arī "aizstāvības runu", kurā politiķi tiek aicināti spēt paskatīties uz sevi un savu politisko darbību ar smaidu un vieglumu.Asprātīgi, bet ne nekaunīgi, ar gudriem, nevis tukšiem jokiem un ar cieņu, bet ne godbijību - tieši tā par politiķiem 4. jūlija plkst. 18.30 Cēsu pils parkā pasmiesies komiķi. Turklāt apvainoties par "Cepienā" pateikto nedrīkst, atgādina pasākuma organizētāji."Cepiens" būs tikai viens no 60 dažādiem notikumiem, kuri sniegs iespēju apmeklētājiem gan klausīties, gan pašiem piedalīties sarunās un diskusijās ar spilgtām personībām. Sarunu festivāls Lampa norisināsies Cēsu pils parkā 3. un 4. jūlijā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko