Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Liene Candy prezentēs jauno singlu Ir Nakts

Ceturtdien, 12.aprīlī plkst. 20.00 Rīgas klubā Essential dziedātāja Liene Candy saviem faniem un atbalstītājiem prezentēs avu jauno singlu Ir Nakts, kā arī dāvinās bezmaksas koncertu. 

Lai arī Liene Candy aizraujas ar deju mūziku, šoreiz viņa nolēmusi muzicēt dzīvās grupas pavadījumā. "Šāda uzstāšanās ir daudz interesantāka, un mūzika iegūst jaunu skanējumu. Tā kļūst enerģiskāka, izjustāka un daudz piesātinātāka. Turklāt, uz skatuves vairs nav tik vientuļi," atzina dziedātāja.

12.aprīļa pasākumu iesildīs Latvijas populārākais DJ [Ex]da Bass, bet kopā ar Lieni Candy muzicēs Latvijā labi zināmi mūziķi: solo ģitāriste Antra Lante, bundzinieks Mārtiņš Linde un basģitārists Ingars Viļums, kurš ir arī Lienes Candy jaunā singla Ir Nakts mūzikas autors. Savu jauno dziesmu pati mūziķe raksturo kā ritmisku, dzīvespriecīgu un ar pavasara noskaņu piesātinātu.

Patlaban Liene Candy kopā ar I.Viļumu strādā pie sava pirmā solo albuma ieraksta, kurš dienas gaismu ieraudzīs vasaras beigās. "Gadiem ejot cilvēks mainās, mainos arī es un mana izpratne par to, ko es vēlos dziedāt un kā šo mūziku izpildīt. Šīs pārmaiņas būs dzirdamas arī manās nākamajās dziesmās un pirmajā solo albumā," pavēstīja Liene Candy.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko