Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Madonnas koncerttūres dīvainības

Madonnai kā jau daudziem mūziķiem ir īpašas prasības attiecībā uz aizskatuves iekārtojumu. Dažas no šīm prasībām tomēr ir īpaši dīvainas – piemēram, popdīva vēlas, lai katrā viņas jaunās koncerttūres MDNA pieturvietā aizskatuvē tiktu izvietotas tikai viņai piederošas mēbeles. Dziedātāja arī uzstāj, lai viņai paredzētā aizskatuves telpa tiktu drapēta ar audumu un piepildīta ar baltām un sārtām rozēm un lilijām, vēsta izdevums In Touch.

53 gadus vecās dziedātājas galvenās prasības tūres laikā esot šādas – lai viņu pavada 200 cilvēku komanda, 30 miesassargi, pavāru komanda, jogas instruktors, akupunktūras speciālists un īpašs cilvēks, kurš nodarbojas ar apģērbu tīrīšanu.

Popdīva pieprasa, lai viņai aizskatuvē paredzētajā telpā būtu pieejamas 20 starptautiskās telefonu līnijas. Viņa vēlas, lai visas mēbeles no istabām tiktu izvāktas ārā un to vietā tiktu novietotas viņai piederošās, norāda izdevums.   

“Madonnai, iespējams, no visām pasaules mūzikas zvaigznēm ir visgarākais prasību saraksts. Viņa vēlas, lai viss ir perfekti, vai arī pretējā gadījumā tiek sagandēts viņas noskaņojums pirms šova,” savukārt laikrakstam The Daily Star paudis kāds dziedātājai tuvs avots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko