Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Mātes dienā televīzijā pārraidīs ūdensdzemdības

13.maijā, Mātes dienā, televīzijas TV3 ēterā tiks demonstrētas ūdensdzemdības. Bērniņa laišanu pasaulē ūdenī atspoguļos raidījums Māmiņu Klubs, informēja raidījuma pārstāvji. 

Dzemdību atspoguļošanas projektam dots nosaukums Superbēbis, un tajā tiks atspoguļotas Māmiņu Kluba televīzijas raidījuma redaktores Elīnas Aunas dzemdības, kurās pasaulē nāca dēliņš Miķelis. 

"Tikko dzimuša bērniņa pirmie dzīves mirkļi ir neaizmirstamas un skaistas epizodes! Mēs ceram, ka šādi Mātes dienā daudzi cilvēki aizdomāsies, cik gan skaisti ir būt mammai un tētim un piedzīvot lielāko brīnumu dzīvē - bērna piedzimšanu," sacīja raidījuma veidotāja Kristīne Virsnīte.

Kā zināms, Māmiņu klubs bija pirmais raidījums, kas televīzijas ēterā ir pārraidījis dzemdības. Tā ir kļuvusi par raidījuma tradīciju katru gadu sekot līdzi vienai ģimenei,atspoguļojot bērniņa gaidīšanas procesu, dzemdības un pirmo dzīves gadu, tādējādi sniedzot iespēju citiem vecākiem iepazīt ar mātes un bērna veselību saistītos jautājumus. 

Pērn Superbēbja projektā varēja sekot līdzi Diānas Zandes meitas Alises augšanai, tāpat savas dzemdības ļāvusi filmēt arī Māmiņu Kluba krievu raidījuma Mamin Klub vadītāja Jūlija Ekkerte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko