Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Meitene iesprūst atkritumu stāvvadā, meklējot kosmētiku

Krievijas pilsētas Magņitogorskas glābējiem 12.decembrī nācies īstenot kādu neparastu glābšanas operāciju – no daudzstāvu nama atkritumu stāvvada viņi atbrīvojuši tajā iesprūdušo jaunieti, ziņo ārzemju mediji.

Kalmikovas ielas daudzstāvu nama iedzīvotāji izsaukuši glābējus pēc tam, kad nakts laikā izdzirdējuši kāda palīgā saucienus. Izrādījies, ka pēc palīdzības saukusi jauniete, kura nakts laikā nejauši atkritumu stāvvadā kopā ar atkritumiem iemetusi arī nupat iegādāto kosmētiku. Sestā stāva iedzīvotāja ārkārtīgi satraucās, kad saprata, ko izdarījusi, un ģērbusies vien krekliņā un apakšveļā izskrējusi atpakaļ kāpņutelpā. Meitene atcerējusies, ka otrajā stāvā atkritumu stāvvadam nav vāka, tāpēc nolēmusi no turienes izzvejot savu zaudēto kosmētiku. Diemžēl meitenei misējies, viņa iekritusi atkritumu stāvvadā un tur arī iesprūdusi.

Uz notikuma vietu izsauktajiem glābējiem nācies pārzāģēt stāvvadu, lai izzvejotu no turienes nelaimīgo daiļavu. Pārgriežot trubu uz pusēm, meitene nogāzusies uz zemes. Mediķi vēlāk konstatējuši, ka jauniete kritienā nav guvusi nopietnus savainojumus.

Kā vēsta, Ural-press-inform, daiļava pēc atbrīvošanas nav steigusies atpakaļ mājās, bet vēl mirkli rakājusies atkritumos, līdz izzvejojusi no tiem savu kosmētiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko