Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Pēc 22 gadu kopdzīves šķiras no vīra, kurš nobalsojis par Trampu

Kalifornijas štata iedzīvotājs piespiedu kārtā kļuvis par šķirteni, jo viņš pretēji kundzes politiskajai nostājai ASV prezidenta vēlēšanās nobalsojis par Donaldu Trampu. Izrādās, tas kļuvis par 22 gadus ilgās laulības izjukšanas iemeslu, vēsta The Independent.

73 gadus vecā pensionētā cietuma sardze Geila Makkormika, kura sevi nodēvējusi par "demokrāti ar tieksmēm uz sociālismu", pastāstījusi, ka viņas dzīvesbiedrs pirms vēlēšanām kādās pusdienās draugiem pieminējis, ka plāno balsot par Trampu. Tas ir bijis "pēdējais piliens", kura dēļ vilšanās sajūta kļuvusi neatgriezeniska, lai arī viņas vīrs arī iepriekš balsojis par Republikāņu partijas prezidenta kandidātiem.

"Es jutos, it kā būtu sevi muļķojusi," viņa teica. "Atklājās lietas, kas mūs atšķir un ko biju pieņēmusi, taču neakceptētu nekad agrāk, kad biju jaunāka," izteikusies Makkormika.

Pieļaujams, ka līdzīgu stāstu ir ne mazums. Šis nav vienīgais gadījums, kad pērn notikušās ASV prezidenta vēlēšanas un to iznākums amerikāņos raisījis daudz niknuma. Kāds 25 gadus vecs tālbraucējs šoferis publiski atzinis, ka balsojuma pa Trampu dēļ no viņa attālinājušies ne viens draugi, bet arī ģimenes locekļi.

Turklāt laiks kopš pretrunīgi vērtētā Trampa stāšanās amatā izpaužas ne vien vēlētāju viedokļos, bet skars arī pašus politiķus un viņu gaidāmos lēmumos, apliecinājusi Reuters/Ipsos aptauja. Tās rezultāti atklāj republikāņu un demokrātu nocietināšanos savās ideoloģiskajās pozīcijās, kas saskaņā ar politologu un sociologu teikto nekādi nevairo uzticību valdībai un padarīs politiskos kompromisus neiespējamākus.

Top komentāri

Raimonds
R
Latvijā sievām arī vajadzētu šķirties no vīriem, kuri balso par Ušakovu, Lembergu vai Kaimiņu. Tā ir spēcīga pazīme, ka vīram absolūti nav sajēgas par savu rīcību.
reptilis
r
....,jā grūti atrast kaut kādus argumentus pret Trampu,tad ķerās pie raudulīgiem stāstiņiem:)))....gaidām ziņu,ka kāds pielicis biksēs uzzinot,ka Tramps uzvarējis:))))
palasiet Evan Sayet
p
par to, kaadas metodes tiek lietotas, lai debilizeetu publiku, atsleedzot praatu, kurinot emocijas un turot to 5 gadus veca beerna intelekta liimenii: https://www.youtube.com/watch?v=61BhYPdIlao&list=WL&index=14
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko