Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Piedalies sakopšanas talkā Ziepniekkalnā

29.septembrī, biedrība Pēdas.lv un mājsaimniecības tehnikas ražotājs Electrolux aicina Rīgas skolēnus un studentus piedalīties sakopšanas talkā Plastmasas karma, lai kopīgiem spēkiem no atkritumiem attīrītu teritoriju Ziepniekkalnā un pievērstu sabiedrības uzmanību plastmasas piesārņojuma problēmai. Talkas laikā no plkst.15:00 līdz plkst.18:00 paredzēts sakopt mazdārziņiem tuvējā teritorijā izveidojušās neatļautas atkritumu izgāztuves, kā arī izglītot talkas dalībniekus par plastmasas atkritumu kaitīgo ietekmi uz vidi.

Visi Plastmasas karmas dalībnieki uz talkošanas vietu tiks nogādāti ar bezmaksas transportu, kas plkst.14:30 aties no Kongresu nama autostāvvietas. Atkritumu savākšanas process tiks organizēts kā draudzīgas sacensības starp talkotāju komandām, sacenšoties par lielāko savākto atkritumu un īpaši PET pudeļu maisu skaitu. Pasākuma noslēgumā talkotājiem būs iespēja nobaudīt uz ugunskura gatavotu zupu, uzmīt sev garšīgu kokteili ar Electrolux veloblenderi, kā arī atpūsties pēc paveiktā darba mūziķu un DJ Rudd spēles pavadībā.

Talka Plastmasas karma norisināsies jau otro gadu, pagājušajā gadā tā notika Ragaciema pludmalē. Toreiz interesantākie atradumi tika nosūtīti uz Zviedriju, kur tos pārstrādāja īpaša dizaina putekļusūcējā. Turklāt vēl pirms došanās uz Zviedriju interesantākie plastmasas atkritumi bija apskatāmi Plastmasas karmas izstādē.

Vairāk - pēdas.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko