Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Rīgas modes nedēļa ir klāt!

Kad kalendārs norāda, ka iestājies astronomiskais pavasaris, tad zini – tepat ir arī sezonas Riga Fashion Week (RFW) trakums. Šoreiz ir jūtama īpaša pašmāju dizaineru rosība – daži no viņiem, piemēram, Indra Salceviča, Agnese Narņicka, QooQoo, piedalīsies pat ar divām skatēm, kāds savu kolekciju jau sauc par vecu – piemēram, Natālija Jansone  – jo visi iespējamie konkursi ir apzināti, publika ar tērpiem iepazīstināta, atliek vien tos parādīt RFW.

Kādi jaunumi?
Indra Salceviča ar zīmolu Red Salt. Ikdienā Indra veido stilu un imidžu sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, līdzdarbojas tādos žurnālos kā Pastaiga un Klubs, ieguvusi balvu par Debiju Modē 2008. Jaunais zīmols ir iepriekšējā Salt, kas priecēja stiprā dzimuma pārstāvjus, atzars, taču šoreiz paredzēts dāmām. Red Salt ir redzējums par emancipēto, gudro, pašpietiekamība un lepno sievieti. Zīmola moto: "Džeks ir laimīgs!" Bet, kas ir Džeks un par ko viņš ir laimīgs, varēsi skatīt savām acīm 24.martā, plkst.19.30, Sky&More 2.stāvā.

Agnese Narņicka ar zīmolu One Wolf (Hypnosis Fashion). Arī šī dizainere ir izpelnījusies ievērību jau agrāk, veidojot industriālu un urbānajai videi pieskaņoto apģērbu. Šoreiz māksliniece sevi pieteiks ar džinsiem, kuri paredzēti abu dzimumu pārstāvjiem. Eleganti – rīta steigā nebūs jāuztraucas, kā bikses ir kājās One Wolf vairāk kā mēnesi priecē ne vien Latvijas radošo jaunatni, bet arī Japānas, Beļģijas un Vācijas auditoriju. Tu tieci aicināts/-a skatīt Agneses darbus 23.martā, plkst.20.00, RFW skašu zālē (Omega Hall, Radisson Blue Hotel Latvija, Elizabetes 55, Rīga).

Neraizējies - ballītes būs, vēl jo vairāk, tās noslēgs katru modes dienu. Kā pirmais pasākums, ko vēlos uzsvērt būs Creative Latvia Fashion Show & Color Party, tātad jau ceturtdienas vakarā, plkst.22.00, RFW oficiālajā klubā Coyote Fly (Tērbatas ielā 2). Iedvesmojošs, krāsains un pavasarīgs pasākums, kas piepildīs ne vien telpu, bet arī arī Tavu noskaņojumu! Kā vakara kulminācija sekos modes skate ar apvienotu dizaineru ansambli – QooQoo, Paiya un Penelopes tauriņi, ko papildinās Stiletto apavi un Dutchbike velosipēdi. Par muzikālo noskaņojumu rūpēsies Dj Roze – nenokavē!

Seko līdzi notikumiem, un tiekamies kādā no lieliskajām Riga Fashion Week skatēm!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.04.2024.

Kad savam gados jaunajam psihologam biju izstāstījis par savu tālās bērnības pieredzi ar karbīdu, paštaisītām pistolēm, čūsku ķeršanu un ložņāšanu pa nepabeigtām būvēm, viņš sāka zvanīt man,...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko