Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Rokgrupu Guns'n'Roses Austrālijā izsvilpj neveikla misēkļa dēļ

Pasaulslavenā rokgrupa Guns'n'Roses misēkļa dēļ piedzīvojusi nepatīkamus brīžus Austrālijā. Proti, dažus mirkļus pirms kāpšanas uz skatuves Melburnā, grupas tehniķis Makbobs, kurš ierasti piesaka Guns'n'Roses uznācienu, pūli uzrunāja ar saucienu "Sveika, Sidneja!" Par to vēsta mūzikas tematikai veltītais britu izdevums New Musical Express. Pūlis uz neveiklo kļūmi reaģēja ar ūjināšanu un izsvilpšanu, kuras pavadībā mūziķiem arī nācās ieņemt savas vietas uz skatuves.

Misēklis gan ir saprotams, jo pirms tam grupa divus vakarus bija uzstājusies ar koncertiem Sidnejā. Mūziķi pēc tam atvainojās saviem faniem vietnē Twitter. 

"Melburna! Makbobs reizi 30 gadu laikā neviļus kļūdījās. Mēs no sirds atvainojamies. Paldies, ka ieradāties uz koncertu!" vēsta ieraksts grupas Twitter kontā.

Jāatgādina, ka Guns'n'Roses nebūt nav vienīgie pazīstamie mūziķi, kuri kādu reizi sajaukuši pilsētu nosaukumus. Tā, piemēram, popdziedātāja Britnija Spīrsa 2009.gadā sajauca Mančesteru ar Londonu, bet Brūss Springstīns vēl pērn martā attapās aicinām pūli sarīkot kārtīgi trokšņainu ballīti Pitsburgā, kaut koncerts notika Klīvlendā. Savukārt Robijs Viljamss sajaucis pat valstis, kad koncerta laikā Serbijā izsauca Horvātijas galvaspilsētas nosaukumu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko