Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Sautējums saulainai dienai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sautēta jēra gaļa ar tomātiem un ķiploku

Vajadzēs:

2 kg kubiņos sagrieztas jēra gaļas (bez kauliņa)

sāli, piparus, olīveļļu, timiānu

1,5 glāzes sausā baltvīna

2 sagrieztus sīpolus

2 sagrieztus puravus

1 sagrieztu selerijas kātu

3 vidēji lielus uz pusēm sagrieztus tomātus

6 vidēji lielus tomātus, nomizotus, sīki sagrieztus

1 sagrieztu burkānu

2 lauru lapas

6 glāzes vistas buljona

3 nomizotas ķiploku galviņas 1/4 sakapāta pētersīļa

2 tējkarotes sarīvēta citrona miziņas un 2 sīki sagrieztas ķiploka daiviņas

Biezā katliņā apbrūnina gaļu, tad izņem un aplej ar vīnu. Atsevišķi apcep sīpolus, puravus un seleriju. Pievieno gaļai, pieliek uz pusēm sagrieztos tomātus, timiānu, lauru lapas un buljonu. Uzvāra, uzliek vāku, liek cepeškrāsnī un +180 grādu temperatūrā sautē divas stundas. Tad gaļu izņem, buljonu nokāš, nedaudz sabiezina. Buljonam pieliek ķiplokus, uz lēnas uguns vāra 20 minūtes. Uz pannas apcep tomātus, pievieno buljonam, pieliek piparus un sāli. Visu vāra vēl kādas piecas minūtes, tad pievieno gaļu. Gatavs!

Pasniedz ar svaigu, vislabāk — pašu pagatavotu pastu, pāri pārkaisot pētersīļu, citrona miziņu un ķiploku masu, ko pagatavo īsi pirms pasniegšanas.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko