Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Skolēni ar iestudējumu Meža gulbji vāks līdzekļus skolasbiedra ārstēšanai

18.aprīlī Liepājas olimpiskajā centrā Katoļu pamatskolas skolēni izrādīs iestudējumu Meža gulbji, kura mērķis ir savākt līdzekļus 2.klases audzēkņa Dāvida Krūmiņa operācijai, ziņo TV Kurzeme.

Iestudējuma veidošanā iesaistījušies nevien pamatskolas audzēkņi, bet arī tās bijušie absolventi. Skolēni jau vairākus mēnešus rīko akciju Tev,Dāvid!, ar kuras palīdzību vēlas savākt aptuveni 11 tūkstošus latu operācijai, kas ļautu 2.klases skolēnam Dāvidam Krūmiņam iegūt spēju staigāt. Iestudējumam par pamatu skolēni izmantojuši Māras Zālītes un Raimonda Paula mūziklu Meža gulbji.

Gada vecumā D.Krūmiņam tika uzstādīta diagnoze - cerebrālā trieka. Vācijas ķirurgi sola zēnam veikt muskuļu pagarināšanas operāciju, kuras rezultātā zēns varētu daudz labāk sēdēt, ēst, rāpot, rakstīt, patstāvīgi stāvēt un sākt staigāt.

Kopā ar skolasbiedriem 18.aprīlī uz skatuves būs arī Dāvids. Ratiņkrēslā sēdošais zēns tēlos vienu no apburtajiem prinčiem.

Līdz šim Dāvida operācijai savākti jau 6000 lati. Viņa ārstēšanai varēs ziedot ne tikai iestudējuma skatītāji, bet arī portāla ziedot.lv apmeklētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko