Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Tiešraide: Raxtu Raxti Latvijas svētku lielkoncerts

Atzīmējot Latvijas Republikas proklamēšanas 98. gadadienu, Diena.lv sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina piektdien, 18. novembrī no plkst. 18 tiešraidē noskatīties muzikālās apvienības Raxtu Raxti lielkoncertu.
Kods:



Latviešu mūsdienu tautas mūzikas apvienība Raxtu Raxti kopā ar dūdu un bungu grupu Auļi aicina visus klausīties gan labi pazīstamas latviešu tautasdziesmas, gan latviešu komponistu oriģinālmūzikas skaņdarbus un pašu Raxtu Raxti mūziķu dziesmas tautas mūzikai pietuvinātā skanējumā.

Koncerta programmā gaidāmi arī vairāki īpaši pārsteigumi, piemēram, labi zināmas, bet iepriekš nedzirdētas Imanta Kalniņa dziesmas no kinofilmām Maija un Paija un Sprīdītis, kā arī šogad tapušās komponista dziesmas. Koncerta skatītājiem būs iespēja dzirdēt arī vairāku tautasdziesmu versiju pirmatskaņojumus. 

Raxtu Raxti svētku liekoncerta tiešraide skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume – lietotnē un internetā: http://straume.lmt.lv. Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturus #RaxtuRaxti un #LMTstraume. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko