Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Top atbalsta grupas ar vēzi slimiem pacientiem

Dzīvības koks sākot ar oktobri, organizēs atbalsta grupas onkoloģiskajiem pacientiem. Pirmā atbalsta grupa "Spēka Avots" notiks jau 6.oktobrī, un to aicināts apmeklēt ikviens, kas vēlas tikt uzklausīts un sadzirdēts.

Oktobrī pasaulē onkoloģiskajām saslimšanām, īpaši krūts vēzim, tiek pievērsta papildus uzmanība, jo tiek atzīmēts Krūts veselības mēnesis. Arī šogad onkoloģisko pacientu atbalsta biedrība "Dzīvības koks" ieplānojusi dažādas akcijas šī mēneša ietvaros, aicinot ikvienu ieklausīties, aizdomāties par savu veselību un atbalstīt tos, kuriem tas nepieciešams. Kā viena no būtiskākajām iniciatīvām, kas tiks aizsākta tieši oktobrī, ir atbalsta grupas onkoloģiskajiem pacientiem "Spēka Avots". Protams, anonīmas un bezmaksas.

Lai pārvarētu šo slimību, ir jāsaprot:

- Kā un kāpēc dzīvot tālāk?

- Kā pārdzīvot situācijas, kad nezini, ko darīt tālāk?

- Vai es joprojām esmu normāla sieviete/vīrietis?

- Kā ar to tiek galā citi?

Un tie ir tikai daži no jautājumiem, uz kuriem jārod atbildes.

Lai piedalītos atbalsta grupās, nepieciešama apņēmība un vēlme satikt citus cilvēkus ar līdzīgām problēmām. Grupas tikšanās notiks katru otro ceturtdienu, sākot ar 6.oktobri, pulksten 18:30 biedrības mītnes vietā Melnsila ielā 13-1, Rīgā. Uz grupas nodarbībām lūdzam iepriekš pieteikties, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 67625339.

Atbalsta grupu datumi: 6., 20.oktobris, 3., 17.novembris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

,

"Dzīvības koks" ir lielākā organizācija Latvijā, kas apvieno onkoloģiskos pacientus un viņu tuviniekus. "Dzīvības koks" ir Eiropas krūts vēža organizācijas "Europa Donna" un Eiropas pretvēža organizācijas "European Cancer Patient Coalition" pilntiesīgs biedrs, pārstāvot Latvijas pacientu intereses Eiropas līmenī. "Dzīvības koks" īstenojis vairākus projektus sadarbībā ar Amerikas Pretvēža biedrību un atbalstījis AVON globālo iniciatīvu cīņā pret krūts vēzi. Kopš 2009.gada vasaras "Dzīvības koks" par sabiedrības saziedotiem līdzekļiem organizē psihosociālās rehabilitācijas nometnes onkoloģiskajiem pacientiem. Kopumā palīdzēts vairāk kā 140 cilvēkiem. "Dzīvības koks" mērķis - Eiropas cienīgu veselības aprūpi Latvijas pacientiem!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko