Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Veloorentēšanās pa Jelgavu

Rosinot iedzīvotājus pievērsties veselīgākam dzīvesveidam, nomainot automašīnu pret velosipēdu, 18. septembrī ikviens aicināts piedalīties veloorientēšanās sacensībās pa Jelgavu. Starts – Raiņa parkā. Līdz 15. septembrim tiek gaidīti komandu pieteikumi. Reģistrēties voloorientēšanās sacensībām var Jelgavas Sabiedrības integrācijas pārvaldes mājas lapā www.sib.jelgava.lv.

Veloorientēšanās sacensības notiks «Eiropas mobilitātes nedēļas 2011» gaitā, un šī pasākuma mērķis ir veicināt velokustības attīstību pilsētā, aicināt pilsētas iedzīvotājus padomāt par tām iespējām, ko katrs indivīds var darīt, lai samazinātu atmosfēras un vides piesārņojumu, kā arī mudināt iedzīvotājus pievērsties veselīgākam dzīvesveidam, nomainot pārvietošanos ar automašīnu uz videi un cilvēka veselībai draudzīgāku transporta līdzekli – velosipēdu.

Sākums – Raiņa parkā pulksten 13, reģistrācija – no pulksten 12.20, finišs – pulksten 15.

Veloorientēšanās sacensībās komandām būs jāveic dažādi uzdevumi, kas saistīti ar prasmi orientēties, māku plānot uzdevumu veikšanas secību un veiksmīgu komandas sadarbību. Sacensībās galvenais pārvietošanās līdzeklis ir velosipēds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko