Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Nedēļas horoskops 1.-7. aprīlim

Nedēļas horoskopu 1.-7. aprīlim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Juceklīgu dienu ritējums. Nemierīgā laikā nemierīgs prāts. Analizējiet apkārt notiekošo, svarīgi rūpīgi izvērtēt saņemto informāciju un to izfiltrēt. Nav vēlams lēmumus pieņemt, spriest un vētīt emociju iespaidā. Veltiet uzmanību tiešajiem pienākumiem. Nedodiet neizpildāmus solījumus. Mazie darbi būs pašā reizē. Saskatīsit labas iespējas tajā, kam citi pagājuši garām. Ļoti piesardzīgi ar investīcijām. Gādājiet par stabilitāti ģimenē, neļaujiet gados vecākajiem pārstāvjiem grimt pavasara depresijā. Neatlieciet uz vēlāku rūpes par savu un savu tuvinieku veselību.

VĒRSIS. Nepārbaudiet savu spēju robežas. Ļoti ātri varat nonākt līdz galējam spēku izsīkumam. Jebkurā veidā uzturiet možu garastāvokli. Var rasties iespēja dibināt dziļākas attiecības – tās veidosies lēnām. Radīsies veiksmīgas sadarbības iespējas. Kāda saruna mudinās apdomāt darba maiņu – tas gan nebūs ne nedēļas, ne mēneša lēmums. Pagaidām viss ritēs bez lielām pārmaiņām. Atturieties iesaistīties diskusijās par pašreizējo situāciju pasaulē. Pašlaik svarīgi saglabāt mieru sirdī, gaišu prātu un labsirdību.

DVĪŅI. Ļaujiet dzirkstīt pozitīvām emocijām, biežāk esiet kopā ar mīļoto. Vajadzēs piemēroties apstākļu maiņai darbā. Iespējama kadru mainība vai īsināšana. Jūs bez pamata zem kājām nepaliksit, kāds par jums jau iepriekš padomās. Radīsies iespēja papildināt profesionālās zināšanas un praktiskās iemaņas. Nelaidiet šo izdevību garām! Periods nav piemērots tehnisku ierīču remontdarbiem. Atbrīvojieties no ieplīsušām krūzēm un traukiem. Atliciniet laiku atpūtai, grāmatām. Sākusi smaržot zeme, pilnā sparā sevi pieteiks dārza darbi. Rosīšanās savā zemītē sniegs stabilitātes sajūtu un mieru sirdī.

VĒZIS. Daudz labu tikšanos un sarunu. Daži pārsteidzoši notikumi. Labvēlīgs periods, lai tuvotos mērķim. Varat uzņemties lielāku iniciatīvu, svarīgi būt pārliecinātam par savu rīcību. Saistīs brīvprātīgā darbs – tas dos gandarījumu. Ar prātu valdiet emociju brāzmas, vairāk paļaujieties uz sevi. Neaizmirstiet par lietām, kas sagādā prieku. Atpūtas brīži ir ļoti nepieciešami – tie darīs jūs stiprāku. Stabilitātes sajūta ģimenē, bez konfliktiem un strīdiem. Straujais dzīves ritms un retās kopā būšanas reizes liks uztraukties citam par citu. Meditējiet, harmonizējiet savu iekšējo pasauli.

LAUVA. Ar negatīvu informāciju pārslogotie nervi var veicināt saspīlējumu attiecībās. Uzturiet sevī gaišu noskaņojumu. Darbā dažādas reorganizācijas – atrodiet savu vietu jaunajā modelī. Jūsu priekšlikumi var būt nepareizi saprasti. Pacietīgi skaidrojiet tos atkal un atkal. Apsveriet nekustamā īpašuma apdrošināšanas variantus. Virziet darbus interešu kopās. Jebkurai palīdzībai jābūt mērķtiecīgai. Izvairieties no emocionāliem satricinājumiem. Prātīgi izvērtējiet materiālo stāvokli ģimenē, atturieties no pārliekas atvašu talantu slavināšanas. Ģimenē dariet, priecājieties un domājiet visi kopā.

JAUNAVA. Veiciniet saprašanos un atbalstu tuvās attiecībās. Nekautrējieties mīļoto cilvēku palutināt un patīkami pārsteigt. Var pieņemt ilgi briedušu lēmumu. Kāds negaidīts notikums ikdienā. Tuvu cilvēku atzinība. Neiekrītiet emociju valgos. Darbā esiet noskaņots rīkoties apņēmīgi. Neapdomības dēļ var tikt izdzēsts kāds kontakts biznesā, nojukt lietišķas sarunas. Nepieņemiet lēmumus vienpersoniski, apspriedieties ar uzticamiem domubiedriem. Nejaucieties šķirtā dzīvesbiedra jaunajā dzīvē – laidiet vaļā to, kas aizgājis. Uzturiet sevī možu garu. Sakārtojot sevi, spēsit palīdzēt tuvākajiem.

SVARI. Laba apstākļu sakritība. Rīkojieties pārliecināti un apņēmīgi. Mērķtiecīgi organizējiet darbus. Izdevies projekts apmierinās godkāri. Neņemiet pie sirds netaisnīgu rīcību un nepelnītus pārmetumus. Pirms metaties palīgā citiem, parūpējieties par sevi. Necilājiet ģimenē darba nesaskaņas – tās neveicinās saprašanos. Stress pasliktinās pašsajūtu. Lai cik noguris jūs būtu, fiziskās aktivitātes nav noliekamas malā. Pārāk lielas prasības pret atvasēm var būt klupšanas akmens savstarpējās saprašanās laukā. Uzslavējiet bērnus par izdarīto, kopā sviniet mērķtiecīgi sasniegtos rezultātus.

SKORPIONS. Tuvās saitēs var kaitēt pārāk augstas prasības pret mīļoto. Nolemsit izbeigt ilgstoši destruktīvas attiecības. Produktīvs un veiksmīgs periods darbā, aktīvi kārtojiet karjeras izaugsmes lietas. Atklāsiet sevī organizatora dotības. Gādājiet, lai nesaņemtu aizrādījumus par paviršībām vai kavējumiem. Sekmīga uzņēmējdarbība, ja skaidri zināt mērķi un paļaujaties uz partneriem. Atradīsit veidu, kā celt savu materiālo labklājību. Strīdi ar kaimiņiem vai radiem ne pie kā nevedīs, vien sabojāsiet garastāvokli. Atrodiet jebkādu veidu, kā palīdzēt stresa nogurdinātajam organismam.

STRĒLNIEKS. Nekrājiet sevī negatīvas emocijas, ar tuvo cilvēku mierīgi visu izrunājiet. Klupšanas akmens var būt steiga. Dodiet priekšroku darbam mājās. Var pieaugt ienākumi. Esiet apdomīgs. Nav ieteicams riskēt ar uzkrāto kapitālu. Var apdomāt līdzekļu ieguldīšanu nekustamajā īpašumā. Sāksiet apsvērt dzīvesvietas maiņu. Dzīvesbiedra biežā prombūtne var atsvešināt laulātos, situāciju glābs spēja abiem būt pacietīgiem un saprotošiem. Turieties kopā, lai vai kādi vēji pūš! Mēģiniet dažas dienas mainīt apstākļus. Ieteicamas bērzu un kļavu sulu kūres. Uzturā lieliski būs arī pirmie zaļumi.

MEŽĀZIS. Attiecībās stabilitāte. Sargājiet savu tuvību no asiem vārdiem un citu tukšajām runām. No jums neatkarīgu apstākļu dēļ var būt jāmaina plāni. Raudzīsiet apgūt jaunus darbības virzienus. Šķēršļus var likt konkurenti. Piesaistiet zinošus sadarbības partnerus, droši paudiet savu viedokli, cieši turiet savu augsti uzlikto latiņu. Ja jūtat nepieciešamību, uz neilgu laiku nomainiet ierasto vidi, sakārtojiet domas vienatnē lauku klusumā. Brīvo naudu ieguldiet nepieciešamās tehnikas iegādei. Ģimene ir pamatu pamats – trauksmainajā laikā apdomīgi un līdzsvaroti saglabājiet mājās mieru.

ŪDENSVĪRS. Jaunās attiecības veidosies uz ilgāku laiku. Paziņas sniegs nepieciešamo atbalstu plānotam jaunam un radošam atspērienam. Izdosies palielināt ienākumus, uzlabot ģimenes materiālo stāvokli. Var mainīties lēmums atstāt valsti. Varat kļūt par starpnieku divu pušu godīgos darījumos. Iesakiet un atbalstiet savu pusaudžu vēlmi nodarboties ar labdarību, palīdzēt tiem, kuriem tagad grūti laiki. Sargājiet sevi no stresa. Visu jauno un satraucošo ielaidiet sevī nepieciešamības robežās.

ZIVIS. Aktīvs, garīgi rosīgs un samērā mierīgs periods. Labs laiks kontaktu paplašināšanai. Aktīvi iesaistīsities sabiedrībā notiekošajos procesos. Palīdzības cietējiem nekad nevar būt par daudz. Atveriet sirdi tiem, kuri nāk ar labu. Atradīsiet risinājumus aktuālām problēmām. Darbā izmantojiet pēkšņi radušos iespēju kādam cilvēkam no tālienes iedzīvoties jums līdzās. Izaugs jauna, skaista draudzība. Pagaidām neplānojiet lielākus saimnieciskus darbus mājās – tiem nepietiks ne laika, ne spēka, ne līdzekļu. Pavasara nogurums ātri izgaisīs, darbojoties brīvā dabā. Visai ģimenei ieteicama sulu kūre.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko