Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 1. - 7. decembris

Nedēļas horoskopu 1. - 7. decembrimpiedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Darbus dariet tikai savu iespēju robežās – kolēģi būs nervozi un steidzīgi. Lēnām sāciet plānot jaunā gada sākuma projektus, rēķinieties ar iespējamiem zemūdens akmeņiem. Pagaidām nevajadzētu klāstīt savas idejas darba devējam. Nesteidzieties veikt pārmaiņas personīgajā dzīvē. Ar smaidu uztveriet ģimenē notiekošās nelielās nesaskaņas – gada nogalei tuvojoties, visi ir nedaudz saērcināti. Sakopiet māju, padomājiet par mīļām dāvanām, izrotājiet telpas ar dekoriem. Skapī noteikti atradīsies tērpi, kuri, gadumijas svētkos izejot sabiedrībā, joprojām labi izskatīsies.

VĒRSIS. Uzmanīgi sekosit būtiskiem notikumiem pasaulē, apstākļi darīs jūs bažīgu. Taču nezaudējiet cerības gaišākam laikam. Izmantojiet jebkuras iespējas mērķu sasniegšanai. Labi izstrādātam projektam gada nogalē var pietrūkt līdzekļu. Vadība meklēs un atradīs vienkāršāko un finansiāli izdevīgāko izeju, bet tāpēc var izpalikt gandarījums par paveikto. Dzīvesbiedra greizsirdība neveicinās savstarpējo sapratni. Arī mierīga izrunāšanās nevienai no pusēm nebūs pa spēkam. Tomēr pacentieties nepazaudēt savas kopdzīves galveno saturu. Vispirms vērtējiet savu rīcību.

DVĪŅI. Uzturiet gara rosību. Noskaņojumu noteiks vēlēšanās un iespējas. Dariet to, kam agrāk nebija ne laika, ne vēlēšanās. Atrodiet procesu kavējošo apstākļu iemeslu. Valdiet negatīvās emocijas, atturieties no protestiem, ķīviņiem, pārsteidzīgiem lēmumiem. Uzklausiet kolēģu domas un vērtējumus – pašlaik esat vienā laivā, pozitīvs vai negatīvs rezultāts būs kopīgs. Var nākties veikt neatliekamus darbus vecāku īpašumā. Gādājiet par saskaņu mājās. Rosiniet ģimenes locekļus dzīvot taupīgāk. Beidzot parūpējieties arī par sevi. Izlasīta grāmata vai noskatīta filma aizkustinās un ilgi turēs jūs savā varā.

VĒZIS. Var būtiski sarukt kolektīvs, cilvēki atsauksies labāk atalgota darba piedāvājumam, taču jūs nevilinās nezināms ceļš. Tas radīs neziņu un nervu spriedzi. Apzinoties situāciju, neizvirziet vadībai savas prasības, ieteicams piekrist kompromisam. Jūsu paļāvība var tikt pozitīvi novērtēta. Neraizējieties par tuviniekiem – viņi paši spēs gādāt par sevi. Mājās mierīgi nodarbojieties ar lietām, kam agrāk nepietika laika. Garas pastaigas un sadzīviski darbi mazinās satraukumu par nākotni. Ar sirsnīgiem vārdiem atbalstiet un uzmundriniet tuviniekus, taču vēlams kādu laika sprīdi pabūt arī vienatnē.

LAUVA. Svarīgi nedzīvot pagātnē, negremdēties skumjās, bet pielāgoties konkrētajiem apstākļiem un sagatavoties negaidītām situācijām. Plānojiet savas gaitas, vārdus un darbus vismaz dažus soļus uz priekšu. Nodarbinās domas, kuras neapspriedīsit pat ar draugiem. Darbā var rasties finansiālas problēmas ar loģistiku. Paplašiniet garīgo apvārsni. Tagad ir daudz iespēju baudīt dzīvi arī virtuāli – izmantojiet tās! Lasiet, klausieties mūziku, esiet fiziski aktīvāks. Mīļā miera labad ģimenē esiet vēlīgs, pretimnākošs un mīļš. Skaidrojiet atvasēm materiālo situāciju.

JAUNAVA. Katru rītu mostieties ar patiesu prieku par dzīvi, kas jums dota. Enerģijas netrūks, galvenais to izmantot lietderīgi. Svarīgi komunicēt ar gaišiem un darbīgiem cilvēkiem. Izskaudiet sevī šaubas un īgnumu vai vismaz nepaudiet tos uz āru. Novērtējiet draudzīgu plecu, atzinību un sirsnību no cilvēkiem, kas ir līdzās. Pelēkās dienās pateikti labi vārdi ir zelta vērtē. Darbā pagaidām nebūs lielu izrāvienu, esiet piesardzīgs, bet neatsakieties no mērķiem. Kaut atvases nogurdinās ar savu haotiskumu un enerģiju, priecājieties, ka jums ir bērni, un veltiet laiku kopīgai atelpai, sarunām un pārdomām.

SVARI. Būs laiks pieķerties darbiem, kas ilgi atlikti no dienas uz dienu. Nestrīdieties ar apkārtējiem, labāk paklusējiet un uzklausiet. Neļaujieties dusmām, tad spēsiet pārvarēt dažkārt pat šķietami bezcerīgu situāciju. Var gūt ienākumus no kādas noderīgas idejas. Neko nenovilciniet. Nedēļas nogale nav piemērota sasteigtai darbu veikšanai. Sarežģītā lietā centieties iztikt bez padomdevējiem. Pārsteidziet savi ar kādu patīkamu pirkumu. Ierobežojiet atvašu darbošanos ar mobilo telefonu. Motivējiet viņus interesantām nodarbībām, grāmatām un uzslavējiet par izdarīto.

SKORPIONS. Ja ir dūša un atļauj laiks, varat uzņemties papildu saistības. Noderēs gūtā pieredze. Neiesaistieties nebūšanu nosodīšanā – pašlaik tam īsti nav jēgas. Laikapstākļi var kavēt iecerēto slēpošanas izbraukumu, taču uzņēmīgie ātri pārorientēsies uz citiem pienākumiem. Mājās veiksies darbi, kur nepieciešams padomāt, izplānot. Pievērsiet uzmanību arī šķietamiem sīkumiem. Nesteidzoties gūsit labus rezultātus. Tiksiet uzslavēts par kvalitatīvu darbu. Ja iegādājaties darbam nepieciešamos instrumentus, pievērsiet uzmanību to kvalitātei. Izbaudiet ik mirkli, ko izdodas pavadīt kopā ar tuviniekiem.

STRĒLNIEKS. Šķitīs, ka gaiss ir kā elektrizēts. Nemeklējiet problēmas tur, kur to nemaz nav. Novērtējiet savu lomu, vietu un iespējamo guvumu vai zaudējumu notiekošajā. Mierīgi risiniet strīdīgus jautājumus. Pat visvienkāršākos darbus veiciet lēni un uzmanīgi. Sadarbības partneris vēlēsies pārrakstīt līguma noteikumus sev par labu – tādā gadījumā konsultējieties ar juristu. Mājās veidojiet mīļu gaisotni. Saposieties, vairāk sarunājieties, turiet galvu augšā. Jūsu noskaņojums iedrošinās tuvos cilvēkus. Periods nav ieteicams publisku sarīkojumu apmeklēšanai. Veltiet laiku vecāku veselības stiprināšanai.

MEŽĀZIS. Pieaugs ikdienas temps. Vēlēšanās sevi pierādīt liks aktīvāk rosīties, atpūtai nebūs laika. Izdosies biedru grupas nospraustie nopietnie plāni. Mēģinājums uztiept savu viedokli var beigties ar iecerētā plāna izjukšanu. Atturieties no vēlēšanās pārbaudīt kolēģa neizskaidrojamo rīcību. Necentieties noniecināt vai paust nepatiesu informāciju par konkurentiem. Pretlikumīgi rīkojoties, sagādāsiet sev būtiskas nepatikšanas. Biežāk aplieciniet savas siltās jūtas vistuvākajam cilvēkam pasaulē. Pēc ikdienas darba cēliena miers un harmonija mājās priecēs un veldzēs dvēseli.

ŪDENSVĪRS. Būs jādarbojas ar lielu atbildības sajūtu. Novērtējiet savu varēšanu un fiziskās iespējas, nedariet sev pāri. Iecerēto ar neatlaidību un pacietību panāksit ilgākā laika posmā, taču pašreiz pat sīku darbiņu vajadzēs rūpīgi plānot un sagatavot darba materiālu. Rīkojieties uzmanīgi ar personīgo naudas uzkrājumu, regulāri atlieciet noteiktu summu priekšdienām. Atturieties no ieraduma draugu pulkā mīļotajam cilvēkam diktēt uzvedības normas – rīcību apspriediet mājās, nevis sabiedrībā. Atrodiet laiku palīdzēt vientuļiem, veselības kaišu nomāktiem senioriem.

ZIVIS. Atgriezīsies enerģija. Šis nav īstākais laiks straujām pārmaiņām. Veiciet tikai neatliekamus darbus. Biznesā gada nogales spriedze finanšu jomā. Būs gan garastāvokļa kritumi, gan pacēlumi, taču iecerētais lēnām virzīsies uz priekšu. Pozitīvi noskaņoti draugi jūs atbalstīs un iedrošinās. Piemērots periods radošiem darbiem. Piešķiriet patīkamas emocijas ikdienas gaitām. Izvairieties no fiziskas un psiholoģiskas pārslodzes. Ja pats par sevi rūpēsities, jūtami uzlabosies pašsajūta. Patiks parādīt sevi un novērtēt citus, apmeklējot gadumijai veltītas smalkās saviesīgās pulcēšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko