Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 10. - 16. marts

Nedēļas horoskopu 10. - 16. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Būs vairāk enerģijas nekā iepriekš. Cītīgi tversiet saules staru spēku. Dienas gaismā arī skaidrāk būs redzami putekļi un gruži. Darbi ritēs raitāk, ja sakārtosiet apkārtni mājās un darbā. Izvētījiet arī savus pienākumus, saprotiet, no kā vērts atteikties, kam pievērst lielāku uzmanību. Uzlabosies darba kvalitāte. Atslābinieties, izdarot kaut ko patīkamu pats sev un atceroties, ka septītā nedēļas diena veltāma atpūtai. Labi jutīsities nelielā pazīstamu cilvēku kompānijā. Ar ģimeni vai draugiem izraujieties no četrām sienām, dodieties dabā, lai atplauktu sulīgā dzīvespriekā.

VĒRSIS. Saskaņa ar līdzcilvēkiem. Baudīsit panākumu garšu un alksiet izvērsties darbā. Pārpilns ar kūsājošu enerģiju, labprāt ķersities pie jauniem projektiem, veidosit uzticamu cilvēku komandu. Nedaudz kavēs finanšu trūkums, taču, ja spēsit pārliecināt, tālu nemeklējot, atradīsit devīgu sponsoru. Ģimenē mierīgs laiks, varat saņemt patīkamu ziņu no paša atvasēm. Jauna cilvēka ienākšana ģimenē paplašinās tuvinieku loku. Sāciet rūpīgi plānot šajā gadā paredzēto tuva cilvēka apaļās jubilejas vai izlaiduma balles norisi, vietu un laiku. Jebkurā gadījumā dāvanā noderēs ceļojuma iespēja.

DVĪŅI. Dalieties ar cilvēkiem sirds siltumā un mīlestībā. Labos vārdus aplieciniet ar darbiem, kritizējiet līdzcilvēkus saudzīgi. Uzmundriniet kolēģi pirms jaunu pienākumu pildīšanas sākuma. Darbā jāievēro visi likumi un noteikumi – to nezināšana var pastiprināt uzlikto sodu. Ikdienā svarīgas gan ētikas, gan morāles normas. Var nākties sastapties ar emocionāliem pāridarījumiem. Grūti pārvarama nestabilitāte mīsies ar optimisma pilniem brīžiem. Sāpes kliedēs kolektīvais atbalsts, mājas darbi izvētīs slikto noskaņojumu. Atvase priecēs, atklājot skaidru turpmākā ceļa izvēli.

VĒZIS. Garastāvokli iespaidos pelēcīgie laikapstākļi. Pazemināsies enerģija. Ieviesiet kārtību dokumentos, veiciet sīkos darbus. Pie lieliem projektiem šajā periodā labāk neķerties. Mazāk trāpieties ceļā priekšniecībai, arī līdzcilvēki būs kašķīgi un jūs pats nevaldīsiet pār savām emocijām. Biežāk nekā citkārt var veidoties īssavienojumi, kas gan neatstās paliekošu iespaidu uz turpmākajām darba attiecībām. Mājās būs daudz nepaveiktu darbu, putekļi kā uzburti ņirdzīgi līdīs tieši acīs. Nesatraucieties – nekārtībai savs dzīves ritms. Atlaidieties uz dīvāna un skatieties televizoru. Visam savs laiks.

LAUVA. Raibs periods. Uztveriet cilvēku neiecietību ar smaidu, sakiet labus vārdus – tie darīs maigākas pat viscietākās sirdis. Ikdienas gaitas būs kā šķēršļu josla. Nāksies domāt, kā saskaņot darba gaitas ar atvašu nodarbību plāniem. Mājās var būt kas nopietni remontējams. Saņemsiet atrunas un neizpildāmus solījumus. Kaitinās kritika no tuvinieku puses – tas nomāks un radīs mūžam pienākumos iejūgta cilvēka sajūtu. Saņemieties un sevis iepriecināšanai izdariet kādu labu darbu. Atļaujieties būt vieglprātīgs, izvēdiniet galvu draugu lokā vai piedalieties kādā pasākumā, un sirdī iestāsies miers.

JAUNAVA. Norims lielās vētras, vienīgi sirdī nebūs īsta miera. Centīsities sasniegt gandrīz neiespējamo, un kāds šķērslis jūsu ceļā nebūs pārvarams. Jābūt stipram un izturīgam, jo darbā sāksies sāncensības skrējiens par augstāku novērtējumu. Pieņemiet notiekošo bez lieliem uztraukumiem. Pārvariet vēlēšanos atšķirties no visiem citiem – tas var sabojāt draudzīgi koleģiālas attiecības. Ja nespējat mainīt situāciju, tad vismaz saglabājiet mieru. Tuvinieki sapratīs un priecāsies par jūsu garastāvokļa maiņu. Sava darba augļus baudiet ģimenes lokā. Ar mīļoto cilvēku risiniet nesteidzīgas vakara sarunas.

SVARI. Lietas kārtosit bez liekām emocijām. Darbi būs jādara gandrīz skriešus, taču svarīgi nepieļaut kļūdas. Esiet iecietīgs, atcerieties, ka arī kolēģi uz pavasari ir noguruši un viegli aizkaitināmi. Sajūtu dzirksteles lidos uz visām pusēm. Uzturiet savā apkārtnē humora pilnas attiecības, taču izbaudiet arī savu varu un spējas. Lai dāmām tiek komplimenti, kungiem uzmundrinājumi. Iespējami pārpratumi, bet kopumā apkārtējā atmosfēra kļūs gaišāka.

SKORPIONS. Sirdī mierīgs noskaņojums. Pietiks laika gan darba pienākumiem, gan atpūtai. Veiksmīgs periods radošo profesiju pārstāvjiem. Ilgosities pēc pārmaiņām. Emocionāli reaģēsit uz kolēģu viedokļiem. Noskaidrojiet savu vietu topošajā projektā. Ja zināt, ko patiešām vēlaties, runājiet pārliecinoši, rīkojieties aktīvi. Uz paplātes klāt nekas netiks pienests. Ilgstošās attiecībās var sākties pamatīga rīvēšanās. Celsiet gaismā vecus aizvainojumus, bez pamata var uzplaiksnīt greizsirdība, iestāties vēsums intīmajā dzīvē. Notiekošais būs pārejošs, bet vēl ilgāku laiku staigāsit kā pa trauslu ledu.

STRĒLNIEKS. Jutīsit, ka varētu kalnus gāzt, ja mīļotais cilvēks atbalstītu, bet pagaidām sanāk, ka viens plus viens ir viens. Tomēr neļaujieties apātijai, nepadodieties liktenim. Ja atsvešināšanās ieilgst, meklējiet tam cēloni vai arī šķirieties – ar varu neviens nekļūst mīlēts. Taču nepārsteidzieties ar lēmumu. Ir īstais laiks pašanalīzei un savu vēlmju noskaidrošanai. Var izrādīties, ka pārdzīvotās skumjas nemaz nebija tik svarīgas. Pievērsiet uzmanību aktīvam dienas ritmam, uz darbu un mājām vismaz kādu gabalu mērojiet kājām. Ja ne visu laiku, tad vismaz dažas dienas nedēļā ieturiet gavēni.

MEŽĀZIS. Radot sevī miera un līdzsvara salu, spēsit pretoties negatīviem ārējiem apstākļiem. Var nākties labot iepriekš saplānotu darbības virzienu, taču iesāktie darbi ies no rokas. Ja citu cilvēku spriedumi izklausīsies pārāk taisnprātīgi, neiesaistieties diskusijā, palieciet pie savām domām. Pietrūks pacietības auklēties ar plānā galdiņa urbējiem un vēl uzklausīt viņu taisnošanos. Naudas attiecībās nekādā gadījumā nepaļaujieties uz vārdisku norunu. Jo vairāk laika pavadīsit kopā ar tuviniekiem, jo lielāks miers būs sirdī. Atvases būs izvairīgas, kad sāksies runas par pienākumu pildīšanu.

ŪDENSVĪRS. Uzturiet možu garastāvokli, esiet gatavs jauniem izaicinājumiem. Sīkas, it kā nenozīmīgas norādes vai brīdinājumi palīdzēs izvairīties no kļūdām dienas gaitā. Kāds piedāvājums var likties mazsvarīgs, tomēr padomājot saskatīsit tajā nākotnes perspektīvas. Darbojieties droši, jums viss būs pa spēkam. Biznesā nomāks kārtojamo dokumentu pārmērīgais slogs. Ja varat, lūdziet palīdzību zinošam cilvēkam. Lauzīsiet galvu par iespējamo pārcelšanos uz dzīvi laukos. Pirms lēmuma pieņemšanas rūpīgi izsveriet visus par un pret. Iespējams, kāds no ģimenes dosies peļņā uz ārzemēm.

ZIVIS. Pavasara vēsmas liks straujāk pukstēt sirdij, tomēr būtu labi neko kardināli nemainīt ne ārējos apstākļos, ne apģērbā, ne dzīvesvietā. Neatkarīgi no jūsu pūlēm viss ritēs savu gaitu. Svarīgi saglabāt iekšēju mieru un saticību ar cilvēkiem. Jūsu darbības tiks pamanītas un skrupulozi novērtētas. Tāpēc svarīga apdomība un rīcības noteiktība. Izvairieties atklāt apkārtējiem cilvēkiem savas privātās dzīves nianses – klausītāju pulkā var būt kāds, kam tuvi jūsu draugu draugi, un jaunās ziņas jau krietni sagrozītā veidā var aiziet kā pa ķēdīti. Netaisnojieties, tas tikai pasliktinās situāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko