Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 13. - 19. oktobris

Nedēļas horoskopu 13. - 19. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Esiet gatavs pārsteigumiem – tos izdosies veiksmīgi nokārtot. Satrauks nejauku sīkumu un neskaidrību pilns laiks. Vairāk paļaujieties uz intuīciju, esiet aktīvāks. Darbā tiks atbalstīti jūsu priekšlikumi, kaut arī kāds var pretendēt uz darba pirmtiesībām. Uzticieties kolēģiem, tomēr savas idejas noteikti labāk realizēt pašam. Sakārtojiet projekta dokumentāciju. Saglabājiet apdomību, nepārsteidzieties. Atvase ar tuvu draugu posīsies braucienam, gatavojoties kādu laiku padzīvot ārzemēs. Atturēt nav nozīmes, bet dodiet iespēju parunāt ar kādu, kas strādājis tālu projām no dzimtajām vietām.

VĒRSIS. Būs daudz pārpratumu. Visapkārt skanēs tukšas runas un solījumi. Var rasties iespēja karjeras kāpumam. Enerģija savienojumā ar komunikabilitāti un organizatora dotībām vairos plusus darba devēja acīs. Par spīti visam, jums joprojām būs svarīgi saglabāt savu neatkarību, ieturēt savu vadlīniju. Izmantojiet iespēju uzlabot sarežģījušās tuvās attiecības. Svarīgi nekritizēt un neizrīkot mīļoto cilvēku, valdiet aizkaitinājumu. Nesaskaņas var izraisīt nesaimnieciski izlietota kopīgā nauda. Izvērtējiet situāciju, vienojieties. Uzticieties pašsajūtai, bet profilaktiski labāk apmeklējiet ģimenes ārstu.

DVĪŅI. Darbā brīvāks laiks, dzīve kļūs līdzsvarotāka un mierīgāka. Paguliet ilgāk no rītiem, pamaniet garām palaisto, taču neaizmirstiet par pienākumiem. Iztieciet bez palīgiem, visu paveiciet saviem spēkiem. Tuvo cilvēku lokā tiks novērtēta jūsu izveicība un darbaspējas. Gandarīs paveiktā darba augļi. Pateicības dāvanā saņemsit rudens veltes. Uz laiku var nākties uzņemties rūpes par tuva paziņas nekustamo īpašumu. Esiet gatavs pieņemt šķietami grūtu izaicinājumu. Var iesaistīties labdarībā vai vienkārši palīdzēt tuvākajiem. Biežāk pavadot laiku kopā, laulātos satuvinās atklātas sarunas.

VĒZIS. Notikumi var ieraut virpulī, kam ne gala, ne malas. Turieties pie ierastā dzīvesveida. Jaunievedumi šķitīs nepārliecinoši vai aizdomīgi. Kā zivs ūdenī jutīsities starp sev līdzīgajiem. Rīkojieties ar vērienu, neesiet sīkumains. Piedomājiet pie teiktā un solītā, citādi pēc ilgāka laika jums var atgādināt teiktos tukšos vārdus. Alga vai pensijas pielikums nekompensēs augošos izdevumus, nāksies apdomīgāk kalkulēt personīgās finanses, bet vienalga esiet dāsns labdarībā. Ziedoto nenožēlosit, jo cilvēkiem paliks labas atmiņas. Iespējams, apģērbā kaut kur šaujat pār strīpu.

LAUVA. Lai katrai dienai būtu gaišs pamats, saules trūkumu kompensējiet ar labiem vārdiem un smaidiem. Svarīgi pateikties visiem, kas palīdz un atbalsta. Iespējamas pārmaiņas jums svarīgā dzīves jomā. Paļaujieties uz savu pieredzi un zināšanām. Iepauzējiet naudas tērēšanā. Mājās neiztirzājiet piedzīvotās nepatikšanas. Ieslēdziet savus mīļos sirsnības un mīlestības gaisotnē. Runājiet par kopīgām vēlmēm, izjūtām un plāniem. Gādājiet par komfortu un siltumu savā apkārtnē. Tuvinieka jubilejai nepērciet neko steigā. Svarīgi, lai dāvana sniedz abpusēju prieku. Turpiniet fiziskās aktivitātes dabā.

JAUNAVA. Nepievērsiet uzmanību lietām, kuru sakārtošana pagaidām nav jūsu spēkos. Esiet pacietīgs, neapsteidziet notikumus. Ja nezaudēsit savu redzējumu, viegli atradīsiet labas iespējas. Var iegādāties sadzīves tehniku. Neraizējieties par robu maciņā, tas ātri aizpildīsies. Gādājiet par tuvo cilvēku drošību. Personīgajā dzīvē var notikt kas ļoti motivējošs. Neiecentrējieties uz pēkšņi radušos problēmu. Izvairieties no jebkura strīda, it īpaši bērnu klātbūtnē. Gādājiet, lai jūsu sirds ir mierīga par saviem mīļotajiem. Nav vērts nožēlot pagātnē notikušo. Dzīvojiet šodienai, bet domājiet par nākotni!

SVARI. Pacietības trūkums var sabojāt labi iesākto. Varat nonākt konfliktā ar vairākuma viedokli. Kolēģi pamanīs kļūdas un paviršību. Nedodiet iemeslu teikt par jums, ka tukša muca tālu skan. Vajadzīga mēra sajūta naudas lietās. Sarūgtinās ģimenei tuva cilvēka materiālā atkarība. Jūsu palīdzība tiks novērtēta, bet nebūsit gatavs ilgākam atbalstam. Nenosodiet, atturieties no pamācībām, atklāti izrunājieties. Mājās nepietiks laika, lai apdarītu praktiskās lietas. Šajā sakarā var rasties asas vārdu pārmaiņas ar dzīvesbiedru. Uzturiet kārtībā savu automašīnu. Dusmās nesēdieties pie stūres.

SKORPIONS. Emocionāli piesātināts un spraigs dzīves periods, sāksies iedvesmojošs un pacilājošs cēliens. Atradīsities notikumu pašā viducī. Varat noslēgt kādu ieilgušu savas dzīves posmu. Iegūsit svarīgas atziņas turpmākajam ceļam. Esiet gatavs reaģēt uz negaidītiem piedāvājumiem. Darbā paļaujieties uz kolēģu atbalstu. Jūsu spēks būs komandas darbā. Lieciet lietā praktisko pieredzi. Labiekārtojiet savu mājokli, nav par vēlu nomazgāt arī logus. Uzklausiet ārsta padomus. Izmantojiet profilaktiskos veselības stiprināšanas piedāvājumus. Veltiet laiku arī atpūtai. Vairojiet siltumu un sirsnību ģimenē.

STRĒLNIEKS. Bieži nervozēsit, jūs kaitinās sīkumi. Neļaujiet maznozīmīgām neveiksmēm vai apkārtējo intrigām bojāt dienu ritumu. Strīdus risiniet mierīgi, ar cieņu, bez apvainojumiem un bez alkohola ietekmes. Ģimenē ļoti svarīgi uzklausīt atvases bez strostēšanas un ierastām pamācībām. Nesaprotot situāciju, varat iebraukt dziļā grāvī. Varbūt bērniem pretenzijas rodas, nepārzinot ģimenes materiālās iespējas. Jautājumi risināmi, tikai saliekot galvas kopā. Ieviesiet skaidrību vienkāršās lietās. Pieņemiet apdomātu lēmumu ģimenes labā. Savējo bariņā varat organizēt kopīgus izbraukumus.

MEŽĀZIS. Šķitīs, ka pašlaik pa spēkam ir viss. Tomēr atturieties no steigas, dzīvojiet savā ritmā. Pat tad, ja kaut ko neizdarīsiet, pamatos nekas nemainīsies. Var būt grūti pierādīt savu taisnību. Kaut ko svarīgu izlemjot, turiet prātā Dieva baušļus. Tveriet mirkļus. Ar sapratni uztveriet vistuvākā cilvēka negatīvās rakstura izpausmes. Neraizējieties par bērnu alkām pēc patstāvības, tā vietā ievirziet viņu gaitas pareizā gultnē. Dzīvesbiedru attiecībās liela nozīme vecāku iespaidam. Cieniet tēvu un māti, uzklausiet viņus, bet atcerieties, ka jums jādzīvo sava dzīve. Ja pieņemsit nepareizu lēmumu, varēsit vainot tikai sevi.

ŪDENSVĪRS. Nav īstais laiks iet pret straumi. Svarīgi taupīt iekšējo enerģiju, vairāk laika veltīt sev. Sirdsbalss vadīta rīcība konkrētā situācijā var izrādīties vispareizākā. Skaidrs mērķis motivēs darboties. Ne darbā, ne ģimenes dzīvē neuzstājiet uz savu. Turieties pie izstrādātā plāna. Mazāk raizējieties par apkārt notiekošo. Atrisināsies kāda neskaidra problēma. Pateicoties prasmei pašu rokām radīt skaistas lietas, varat gūt iespēju papildus piepelnīties. Ģimenē neprasiet no tuvajiem neiespējamo. Garāka pastaiga vienatnē izvējos nogurumu un skumjas domas, noskaņos jaunam darba cēlienam.

ZIVIS. Sargeņģelis būs ar jums. Izdosies izkļūt no ķezas uz ceļa. Kolēģi paļausies uz jūsu zināšanām un pieredzi. Radošajā grupā visiem nāks par labu jaunas vēsmas. Meklējiet darbības iespējas visos virzienos, taču uzmanieties – arī konkurenti darbojas. Atturieties organizēt projektu vai teikt runas, kas ir pret jūsu pārliecību. Neļaujiet apsūbēt ilggadējām attiecībām, uzspodriniet atmiņu šķautnes. Mazi uzmanības pierādījumi sasniegs vēlamo, novedīs pie emocionāla pacēluma. Ja nepazaudēsit atrasto kopsaucēju, jauna iepazīšanās būs ilgstoša. Vienos cieša emocionālā saikne, sapratīsities no pusvārda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko