Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 15. - 21. decembris

Nedēļas horoskopu 15. - 21. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Periodā liela emocionālā trauksme. Nevienā jomā netērējiet velti spēkus un laiku, neko neplānojiet steigā – tas var radīt zaudējumus. Dzīvojiet šeit un tagad, saglabājiet enerģijas pilnu garu un neļaujieties apātijai. Atrisināsies darba problēma, tomēr kaut kas noteikti būs jāpiecieš vai jāzaudē – tā būs nodeva šim laikam. Labas attiecības draugu starpā prasīs lielu apņemšanos un motivāciju. Neizdodiet naudu bezgaumīgām un nevienam nevajadzīgām Ziemassvētku dāvanām. Attiecībās neturpiniet to, kas faktiski jau beidzies, nejauciet mīlestību ar žēlumu. Esiet mierīgs un labestīgs.

VĒRSIS. Raibs steidzīgo dienu ritējums, brīžiem šķitīs, ka riņķojat pa apburto loku. Darbā var pajukt labi sastrādājusies komanda, taču iekšējā saspringuma patiesie iemesli slēpsies jūsu nedrošībā un neizlēmībā. Saglabājiet mieru, domājiet radoši! Neļaujieties krasām garastāvokļa maiņām, nežēlojieties un neraudiet – atcerieties, ka jums pašam ir pa spēkam uzvarēt stresu un bailes no nezināmā. Pieaugs cilvēku ziņkārība un intrigu iespējamība. Paziņu lokā apdomājiet katru izteikto vārdu. Ja esat pārskaities, vienmēr aktuāla ir nepieciešamība pat vairākas reizes noskaitīt līdz desmit. Uzmaniet mājas un auto atslēgas.

DVĪŅI. Cilvēki bieži un atklāti paudīs dusmas, agresivitāti. Sargieties no emocionālas pārslodzes. Uzklausiet apkārtējo domas, bet izvairieties no padomu došanas – katram sava dzīve dzīvojama. Esiet draudzīgs, neļaujieties depresīvām domām. Ja pār jums valdīs nīgrums un divkosība, ja nebūsit gatavs atbildēt par savu lēmumu radītajām sekām, paliksiet zaudētājos. Cilvēkos neplātieties ar savu veiksmi, atturieties no greizsirdības. Saglabājiet mieru savās siltajās mājās, vēliet labas dienas tuviniekiem, siltu attieksmi citam pret citu, veselību un mīlestību. Esiet pārliecināts par sevi.

VĒZIS. Gandarījumu radīs apziņa, ka visi notikumi rit tieši tā, kā plānojāt. Nesteidzieties mainīt iepriekš saskaņotus plānus. Pirms gada nogales noteikti paveiciet iestrēgušos darījumus un darbus, lai par tiem vairs nav jādomā. Ļaujiet saskanīgi ritēt darbiem, kas atkarīgi tieši no jums. Gādājiet, lai garastāvokli nebojā ne steigā izdarīti pirkumi, ne sastrēgumi vai aizmāršība. Jaunu recepti izmēģiniet krietni pirms svētkiem. Naudu tērējiet veselībai, mīļo cilvēku labsajūtai un priekam. Izbrīvējiet laiku, lai to pavadītu tuvu cilvēku lokā. Cik iespējams, izvairieties no nomācošas vientulības.

LAUVA. Aizmirstiet par tumšajiem padebešiem pamalē, par nelaimēm globālajā pasaulē. Nav vienkāršo cilvēku spēkos tos klīdināt, un mūsu zemē pagaidām tie lielu ļaunumu nenodarīs. Nejaušas tikšanās var ienest pārmaiņas jūsu dzīves ritmā. Biznesā rezultāti būs svārstīgi – kavēsies darījumi, loģistikas apstākļu dēļ netiks ievēroti termiņi. Valsts iestādēs gausi ritēs dokumentu kārtošana. Apbruņojieties ar pacietību! Pozitīvas pārmaiņas lietu kārtībā gaidāmas tikai jaunā gada sākumā. Rūpējieties par visiem saviem bērniem, gādājiet, lai viņi uztur sakarus savā starpā.

JAUNAVA. Būsit spontāns, ar jaunības dzirksti sirdī. Varat īstenot drosmīgas, pārsteidzošas idejas. Draugi un tuvi cilvēki motivēs darboties, kopā kalsiet saistošus plānus, atradīsiet laiku priekam un atpūtai. Pagaidām būs diezgan grūti īstenot finansiālus plānus. Var traucēt likumdošanas šķēršļi, bet ar pacietību un apņēmību savu tomēr panāksiet. Esiet uzņēmīgs, sadarbojieties ar atsaucīgiem un godprātīgiem cilvēkiem. Domājiet radoši, veltiet laiku garīgai izaugsmei. Iekļaujieties labdarības kustībā un mudiniet arī draugus, tuviniekus, kolēģus būt aktīviem. Gandarījumu dos atvašu līdzdalība.

SVARI. Būs labi tiem, kuri necenšas koncentrēties uz negatīvo. Dzīvojiet ierastajā ritmā, paļaujieties uz saviem spēkiem. Jebkura veiksme gandarīs un motivēs, noskaņojums liks virmot emocijām. Nelielas problēmas var radīt vēlme visu izdarīt pēc iespējas ātrāk. Piemērots laiks radošām aktivitātēm. Kur vien varat, lasiet pozitīvo savā ceļā. Esiet atvērts un dāsns, uzturiet stabilas attiecības ģimenē. Nomieriniet un uzmundriniet tuvo cilvēku. Radiniekiem var būt nepieciešams jūsu padoms, un, ja vien iespējams, palīdziet! Neignorējiet fiziskās sajūtas, ir vērts ciešāk ieklausīties sevī.

SKORPIONS. Dariet visu ar mēru. Noderēs jūsu punktualitāte. Rūpīgi aprēķiniet tēriņus, jo šajā laikā gaidāmi tikai izdevumi. Esiet ļoti piesardzīgs pret ātro kredītu izmantošanu. Neņemiet pie sirds visu par sevi dzirdēto. Nopūtiet putekļus no novecojušiem pieņēmumiem, drosmīgi atzīstiet jaunas vēsmas arī tad, ja pagaidām tās nesaprotat. Neplātieties ar prasmēm, kuru jums būtībā nav. Optimisms izglābs no kļūmīgas vai smieklīgas situācijas. Vairojiet mīlestību sevī, uzturiet harmoniskas attiecības ar atvasēm – tas radīs gaišu noskaņojumu ģimenē. Brīvdienās lieciet lietā praktiskās iemaņas, atpūšoties kopā.

STRĒLNIEKS. Priecājieties par katru jaunu dienu, neiespringstiet uz nepatīkamām lietām un piedomājiet par savu emocionālo komfortu. Elpojiet dziļi! Nepieļaujiet pārslodzi. Viss izdosies, ja saglabāsit ticību labajam. Neklausieties intrigu vērpējos, apejiet tos ar līkumu. Pieļauta nevērība vai asi vārdi var radīt konfliktu ar varas pārstāvjiem. Ģimenē izsakiet motivētus pamatojumus saviem tēriņiem no kopējās kases – esiet atklāts pat sīkumos. Vientulība četrās sienās būs paša izvēle. Dodoties ceļā, neaizmirstiet paņemt līdzi ikdienā lietojamās zāles. Uzmanīgi brauciet cauri mežu masīviem.

MEŽĀZIS. Enerģiju atjaunos labas domas, jebkurā situācijā saglabājiet emocionālo līdzsvaru. Atturieties no riskantas rīcības un virzieties uz priekšu pa ierasto ceļu. Rūpīgi sargājiet savu iekšējo pasauli no svešiem skatiem, savu būtību no svešas ietekmes. Saplānojiet darbus, lai brīvajās dienās nenomāc pārmetumi par nepaveiktām lietām – tas ļaus justies brīvam un neatkarīgam. Alkohols saasinās visas reakcijas un izpausmes. Esiet ļoti uzmanīgs, ejot pa slidenu ceļu vai braucot naktī. Ja iespējams, izmantojiet pirts pakalpojumus. Uzturiet mīlestības dzirkstelīti pret dzīvesbiedru – cita labāka nebūs.

ŪDENSVĪRS. Pārņems rosīšanās gars – būs vēlēšanās kārtot un organizēt. Visus darbus iepriekš kārtīgi saplānojiet. Nebēdājiet un nezaudējiet iedvesmu, ja iecerētais nav piepildījies. Šajā laikā dodiet priekšroku stabilitātei, uz brīdi atvelciet elpu. Būs precīza intuīcija. Lietas drīz nokārtosies bez tiešas jūsu līdzdalības. Laiks nav piemērots jaunu darba gaitu sākšanai. Paudiet savas jūtas mīļotajam cilvēkam tikai tad, ja esat pārliecināts par to patiesumu. Dariet visu, lai tuviniekus pasargātu no jebkādiem satricinājumiem. Nepieļaujiet aizkarošu rīcību mazpazīstamās kompānijās.

ZIVIS. Var būt jārisina iekavēti finansiāli jautājumi vai jāatdod senāks parāds. Veiksies radošs darbs. Atturieties neapdomāti izdarīt nopietnas pārmaiņas savā dzīvesveidā. Paredziet notikumu virzību vairākus gājienus uz priekšu. Neļaujiet cilvēku ziņkārei iespaidot savu noskaņojumu. Galvenais saglabāt sevi labā formā, nepadoties negatīvismam. Emociju ietekmē nesakiet pārsteidzīgus vārdus tuvam cilvēkam. Centieties uzklausīt un saprast mīļoto. Neatkāpieties no iecerētā. Veltiet laiku ģimenei un omulīgai vakarēšanai. Brīvajās dienās rosieties dabā, staigājiet raitā solī, dodieties ekskursijās. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko