Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Nedēļas horoskops: 16. - 22. jūnijs

Nedēļas horoskopu 16. - 22. jūnijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Lietu virzība būs atkarīga no jūsu attieksmes pret notikumiem – pasmaidīt, satraukties vai krist izmisumā? Svarīgi apzināties savu spēku un izsvērt savu vietu dzīvē. Satraucošā situācijā galvenais saglabāt mieru. Neīgņojieties, pat ja tam ir iemesls. Uzlabojiet garastāvokli, priecājoties par dabas zaļajām izpausmēm. Vēlama attālināta darbošanās. Nepārspīlējiet ar fiziskām aktivitātēm brīvajā laikā. Piemērotāks garīgs darbs un praktiska rosīšanās saimniecībā. Pārbaudiet savas zināšanas un prasmes. Veltiet laiku mājai, ģimenei un lauku īpašumam. Rāmi vadītas dienas pēkšņi var dāvāt labu izdevību.

VĒRSIS. Uz brīdi var šķist, ka pasaules gals klāt. Izvējojiet galvu, aizmirstiet skumjas domas, netulkojiet drūmu sapņu nozīmi. Iespējams nenozīmīgs materiāls zaudējums. Var tikt atceltas darba pārrunas. Partneri kavēsies pildīt solījumus, izvairīsies no sarunām. Cerēto atgūsiet ar pacietību un iecietību. Periodā neaizdodiet un neaizņemieties naudu, altruisms var jūs atstāt bez līdzekļiem. Nav īstais laiks pārcelties uz citu dzīvesvietu. Atvases var sacelties pret jūsu norādījumiem. Valdiet emocijas, centieties saglabāt labas attiecības un bērnu uzticību. Atturieties no kategoriskām pavēlēm.

DVĪŅI. Var nokārtoties iestrēgušas lietas, taču vairāk piedomājiet par finansēm. Nesteidzieties veikt neapdomātas reformas. Darot mazāk, varat izrādīties ieguvējs. Iespējamu kļūmi uztveriet kā labu mācību. Izvairieties no publiska skandāla. Laba ziņa pozitīvi iespaidos pašsajūtu. Izvairieties no stresa un nervozitātes. Ieteicama mērena atslodzes diēta. Iespējams neliels atsalums mīļoto starpā, taču gan jau viss būs labi. Kāda mājinieku problēma atrisināsies bez jūsu iejaukšanās. Ģimenes jaunākie locekļi par jebkuru cenu centīsies panākt iecerēto. Palūdziet konkrētību un skaidrību.

VĒZIS. Iespējams pēkšņs sezonas darba piedāvājums, kuru nebūsiet gatavs pieņemt. Attālinātas tikšanās ar darba devēju nepalīdzēs nokārtot svarīgus jautājumus, tomēr rezultāts būs atkarīgs no apsviedības, rosības un uzņēmības. Sīkas neveiksmes naudas lietās nebūs uztraukuma vērtas, tomēr var nākties ķerties klāt atliktiem uzkrājumiem. Pārlieka emocionalitāte negatīvi iespaidos fizisko stāvokli. Ciemošanās pie tuviniekiem varbūt atliekama uz labākiem laikiem. Atvases būs nervozas. Visvairāk traucēs egocentrisms, ambīcijas, nespēja saprast otru cilvēku. Esiet saprotošs un iecietīgs.

LAUVA. Samērā sarežģīts un darbīgs periods, taču būs straujas garastāvokļa maiņas. Nepārtērējiet spēkus. Draugi būs ierauti savās problēmās. Riskantā situācijā rīkojieties ar apdomu un bez steigas. Uzklausiet visus, bet atcerieties, ka galavārds jāsaka pašam. Var palikt neizpildīts nopietns solījums. Pārvariet biklumu, īstenojiet iecerēto. Aizstāvot netaisnīgi apvainoto, iegūsiet nelabvēli, kas liks mainīt domas par kādu cilvēku. Nepārspīlējiet ar medikamentu lietošanu. Var nākties pieņemt nopietnu lēmumu attiecībās. Kopīgu atpūtu ar mīļoto pagaidām neplānojiet. Laiks visu sakārtos.

JAUNAVA. Nemitīgs stress var kļūt par iemeslu nesaskaņām ar kolēģiem. Nesteidzieties aiziet no darba, novērtējiet savas iespējas ar vēsu prātu. Pievērsieties veicamajiem darbiem. Situācija var palīdzēt realizēt jaudīgus radošus projektus, un atradīsiet jaunu risinājumu arī jau atliktai iecerei. Nav piemērots laiks apjomīgām finanšu investīcijām. Ieteicams meditēt dabā, daudz lasīt un klausīties mūziku. Izsveriet jauno attiecību turpmāko gaitu. Nesaistieties ar cilvēku, kuram jau ir ilgstoši tuvi sakari. Ir labākais laiks, lai rosītos mājās, dārzā, pavadītu laiku kopā ar ģimeni.

SVARI. Problēmas var rasties finansējuma samazināšanas dēļ. Daudz atliktu tikšanos, nerealizētu plānu. Var atdzīvoties nekustamā īpašuma bizness, taču nevajadzētu steigties ne pārdot, ne iegādāties kaut ko uz kredīta. Glābiet, ko varat, sausuma papostītajā lauku īpašumā. Nav ieteicams iegādāties biļetes un rezervēt atpūtas vietas vasaras ceļojumam, kamēr nav precizēts atvaļinājuma laiks. Māks bažas par tālumā dzīvojoša tuvinieka gaitām. Ieteicamas biežākas vakarēšanas ģimenes lokā. Atbalstiet atvašu intereses un centienus. Labs periods tuvo attiecību izvērtēšanai.

SKORPIONS. Kāds var izmantot jūsu uzticību un pieķeršanos. Cilvēka labvēlību neiegūsit ar dārgām dāvanām. Nedaudz apšaubāmi var būt jūsu idejas realizācijas plāni – gādājiet, lai darāmais saskan ar jūsu sirdsapziņu. Maz piemērots laiks līgumu slēgšanai. Nav vēlama aizņemšanās. Ieteicams apdrošināt lauku īpašumu un tehniku. Labs laiks fizisku traumu, depresijas ārstēšanai un imunitātes stiprināšanai. Ieplānojiet pāris dienu atpūtai svaigā gaisā, klusuma baudīšanu vienatnē. Veltiet laiku arī radošām nodarbībām. Var uzplaukt slēptas dziļas simpātijas, taču nesteidzieties tās paust publiski.

STRĒLNIEKS. Neraugoties uz saspringto laiku, neatsakieties no saviem plāniem un prioritātēm. Uz gadiem var nostiprināties radoša sadarbība. Daži neparedzēti notikumi ienesīs satraukumu ikdienas ierastajās gaitās. Risinājumu gaidīs sarežģījumi ar uzņemtajām saistībām un kredītiem. Negaidīts pieklusums biznesā. Iedrošinieties riskēt – tas var attaisnoties! Labs laiks aktīvām fiziskām nodarbībām dabā. Palīdziet atvasēm brīvlaikā sagādāt piemērotas naudas pelnīšanas iespējas. Uz vēlāku laiku atlieciet mājokļa labiekārtošanu. Sakāpināta jūtu izpausme un greizsirdība attiecībās. Iespējami ķīviņi.

MEŽĀZIS. Aiz mierīga dienu ritējuma var būt paslēpts zemūdens akmens. Neiekarstiet emocijās. Iespējams, atradīsit drošus sadarbības partnerus. Ja pats būsiet aktīvs un draudzīgs, izdosies saistoši pavadīt brīvo laiku. Var atnākt skaidrība, ka kaut kas dzīvē jādara citādi nekā līdz šim. Atturieties no intrigām un iesaistīšanās melīgas informācijas izplatīšanā portālos. Kad vien spējat, pulcējiet ap sevi īstus draugus. Neuzklausiet nelāgus paredzējumus. Dzīvojiet ar savu prātu. Labs laiks pārpratumu atšķetināšanai. Nelietojiet līdz ogļu melnumam grilā apceptus šašlikus, ļoti sāļus un asus ēdienus.

ŪDENSVĪRS. Neviens nezina, kāda būs rītdiena, bet šis brīdis ir jūsu pusē, jo drīz iespējamas svarīgas pārmaiņas. Veiksies, ja darbosities ar degsmi un apdomīgu drosmi. Baudīsit līdzgaitnieku uzticēšanos. Varat daudz paveikt, koriģēt, labot un veidot pa jaunam. Saņemts atbalsts palīdzēs atrisināt sadzīvisku problēmu, veikt iecerētu remontu. Veltiet laiku garīgajai izaugsmei. Piemērots laiks aktivitātēm ar ģimeni un mājdzīvniekiem. Labi mīļajiem turēties kopā. Vakarēšanās droši būvējiet krāšņas gaisa pilis. Būs interesanti, aizraujoši. Ja atvase pēkšņi vēlas mainīt ārējo izskatu, nestājieties ceļā.

ZIVIS. Gaiša enerģija. Laba gaisotne gan darbā, gan mājas dzīvē. Izmantojiet situācijas un apstākļu sakritības palīdzības sniegšanai. Jaukas tikšanās partneru lokā. Iepauzējiet ar neplānotiem izdevumiem. Ieklausieties viedu cilvēku teiktajā, grāmatās izlasītajā. Gūsit atbildes uz neskaidriem jautājumiem. Būs iespējas darboties ģimenes labā. Atrodiet laiku atliktiem saimnieciskiem darbiem un arī vaļaspriekam. Izrevidējiet drēbju skapi, nevajadzīgo atdodiet labdarībai. Neiegādājieties jaunas lietas steigā. Jutīsities priecīgāk, ja ap jums būs viegluma sajūta un svaigums telpās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko