Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nedēļas horoskops 18.-24. februārim

Nedēļas horoskopu 18.-24. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Nedaudz kritīsies enerģijas līmenis. Nav ieteicams kaut ko kardināli mainīt. Attiecībās pašlaik nepieciešams miers un savstarpēja pretimnākšana. Darbs prasīs lielu garīgā spēka patēriņu, un tas var ietekmēt pašsajūtu. Izvairieties no stresa, neliedziet sev pelnītus atpūtas brīžus. Materiālais stāvoklis ļaus nokārtot vairākas lietas. Pievērsiet uzmanību savām vajadzībām, kuras līdz šim atlikāt laika trūkuma dēļ. Perioda beigās jutīsiet spēku pieplūdumu. Brīvdienās derēs jebkura izkustēšanās dabā un būšana kopā ar savējiem. Uzmanieties uz slidena ceļa, nekāpiet uz kūstoša ledus.

VĒRSIS. Mazāk runājiet, vairāk dariet! Var mainīties apstākļi darbā, var paplašināt pienākumu un rīcības sfēru, virzīt karjeras jautājumus. Ne savas vainas dēļ kavēsit parāda atdošanu, bet kreditori būs pretimnākoši. Satrauks notikumi sabiedrībā un pasaulē – uzkrāto spriedzi noņemiet ar sirdij tīkamām lietām. Koncentrējieties uz kultūras pasākumu apmeklēšanu, lasiet grāmatas, kārtojiet sadzīviskas lietas mājās. Risiniet nesteidzīgas un sirsnīgas sarunas ar mīļajiem, rūpējieties par sevi. Ieteicama meditācija, diēta, pirts apmeklējums. Var doties uz kalniem slēpot – atgriezīsities ar jauniem spēkiem.

DVĪŅI. Mierīgs periods. Pastiprināsies intuīcija, bet attiecībās galvenais – paļauties un uzticēties. Uzklausiet un novērtējiet mīļo cilvēku. Jums abiem būs laiks gan izrunāties, gan pastrīdēties, gan mīļi salabt. Nezaudējiet saikni ar realitāti. Rūpīgi izvērtējiet noteiktā termiņā veicamos darbus. Veiksmīgi nelieli darījumi finanšu jomā, bet neveiksies, ja naudas pelnīšanu uzskatīsiet par prioritāti. Esiet uzmanīgs pie stūres. Pastipriniet dzīves telpas drošību, pastāv apzagšanas risks. Brīvdienās atslābinieties un izmantojiet iespēju baudīt mieru ģimenes lokā. Glabājiet atvases noslēpumu, kas mīļi palūgts.

VĒZIS. Varat kļūt emocionāli jūtīgs un viegli ietekmējams, bet galvenais būt optimistam un citiem labu vēlošam. Nostipriniet personīgās attiecības. Iespējama sirdi sildoša platoniska aizraušanās darbā. Radīsies labas idejas. Izlietojiet spēkus lietderīgi, lietas kārtojiet pakāpeniski, paturot prātā pašu galveno no pienākumiem. Noteikti nevajag ņemt kredītus. Varat atrast pazaudētu lietu vai dokumentus. Atbrīvojieties no nevajadzīgā, liekā. Laika trūkuma dēļ nepalaidiet garām ko bērniem svarīgu un iepriekš solītu. Uzmaniet atvašu veselību, atturiet no pārlieku ilgas laika pavadīšanas pie viedierīcēm. 

LAUVA. Aizņemtības pilns laiks, bet apbruņojieties ar pacietību – notikumi periodā būs atkarīgi no jūsu vēlēšanās iesaistīties dažādās darbībās. Izvairieties no paviršības kļūdām rakstu darbos, it īpaši sastādot līgumus. Izdariet visu līdz galam. Var tikt piedāvāta iespēja kaut ko izdevīgi pārdot. Esiet līdzcietīgs pret tiem, kuriem nedienas. Finansiālā situācija ļaus nodrošināt ģimenes komfortu, mājas labiekārtošanu, sākt domāt par auto iegādi. Pēc garās ziemas ieteicama organisma stiprināšanas kūre, varbūt īsa, bet kvalitatīva atpūta. Atcerieties labus, senus draugus un ieprieciniet viņus. 

JAUNAVA. Diezgan sarežģīts laika posms. Vēlēsities dzīvē vairāk konkrētības, attiecībās var notikt negaidīts pagrieziens. Gribēsiet biežāk baudīt brīvo laiku ar tuvo cilvēku, bet kāds notikums var mainīt viedokli par mīļoto. Labvēlīga situācija jaunu darbu sākšanai. Kolēģi joprojām centīsies strādāt attālināti, tas apgrūtinās sadarbību, taču nekreņķējieties – galu galā viss būs biznesam par labu. Iezīmēsies aprises vasaras projektam. Mājinieki būs kreņķīgi, uzvilkti. Neaizsvilstieties dusmās, nezinot notiekošā īsto iemeslu. Dodoties tālākā ceļā, var būt problēmas ar biļetēm.

SVARI. Organiski iekļausities jebkurā sabiedrībā, cilvēki jums līdzās jutīsies labi. Kārtojot nopietnus darījumus, sagatavojiet visas nepieciešamās izziņas. Labi pārdomājiet uzticētos pienākumus. Būs jāaizstāv savs viedoklis darba devēja priekšā. Sarežģījumi finansiāla jautājuma risināšanā. Sapņi par kaut ko brīdinās. Neatlieciet vizīti pie ārsta. Nervozitāte var radīt atsvešināšanos dzīvesbiedru starpā. Virziet sarunu gaitu sev vēlamā virzienā, nenodarbojieties ar sīkumiem. Ievērojiet tīrību un kārtību dzīvoklī. Ar savu iejaukšanos necentieties pārāk strauji risināt konfliktu atvašu starpā.

SKORPIONS. Periods iezīmēsies ar pārmaiņām. Būs daudz darba ārpus mājas, saasināsies attiecības ar mīļoto. Kaismīga sava viedokļa aizstāvēšana kaitēs domu apmaiņai – esiet iecietīgs arī tad, ja taisnība ir jūsu pusē. Finansiālie līdzekļi joprojām būs ierobežoti, bet situācija var ātri mainīties. Aktualizēsies nekustamā īpašuma tirgus. Domāsiet par drošākas nākotnes izveidošanu. Nekaitējiet sev ar pārsteidzīgu rīcību – rīkojieties apdomīgi, konsultējieties ar laika gaitā pārbaudītiem domubiedriem. Iespējams, atvase iepazīstinās ar savu draugu – atturieties būt neapdomāti skarbs savā spriedumā.

STRĒLNIEKS. Viss padosies viegli, bez liekas aizķeršanās. Vēlēsities lielāku stabilitāti un vienlaikus vairāk adrenalīna. Sānsolis var izjaukt esošās attiecības. Gādājiet, lai prieku neaizēno skumjas. Darbā cītīgi virzīsities pa karjeras kāpnēm, taču iespējama pārskatīšanās vai maldināšana. Risiniet konfliktus. Droši izmantojiet izdevības, ko liktenis piedāvā finanšu jomā. Izdosies atlikt kredīta nomaksu uz vēlāku laiku. Ar iekrāto naudu rīkojieties apdomīgi – drīz tā būs ļoti vajadzīga. Ir nopietni jāsatraucas, ja bērni ārpus mājas uzturas ilgāk un biežāk, nekā atļauts. Uzraugiet atvašu darbošanos internetā.

MEŽĀZIS. Raibs laiks – uzmanieties, var būt visādi pārsteigumi! Reizēm liksies, ka pamats ļogās zem kājām, varat saņemt arī nepelnītus pārmetumus. Iespējama fiziska trauma. Rīkojieties droši un apņēmīgi, motivējiet sevi iesāktu darbu paveikšanai. Daudz ko izšķirs laiks. Lai cik sarežģīti nebūtu, pildiet visas norunas. Ļoti svarīga būs mājas dzīve, jūs stiprinās saskaņa un uzticība, kas ļaus pārvarēt krīzi. Nomierinās praktiski sadzīves sīkumi. Īstajā brīdī protiet stingrāk savilkt grožus bērnu audzināšanā.

ŪDENSVĪRS. Romantisks noskaņojums. Vēlēsities baudīt brīvību, tāpēc nevienam neko nesoliet, jo kādu apsolījumu nevarēsit izpildīt. Nemainiet darbu, nesāciet neko jaunu, meklējiet kompromisus. Pats būsiet savas laimes kalējs, bet, kas zvaigznēs ierakstīts, tas noteikti notiks. Ātri atradīsit efektīvu problēmas risinājumu. Ja spēsit deleģēt savas darba lietas, iespējams, dosities nelielā tuvā vai tālākā ceļojumā. Būsit laimīgs, darot to, pēc kā ilgojāties. Jauni iespaidi, patīkami kontakti, kāda aizraujoša iepazīšanās ātri atgriezīs spēkus, un jutīsities, kā no jauna piedzimis. Ieplānojiet līdzīgu tūri arī vasarā.

ZIVIS. Šajā periodā jāmeklē, jāskaitļo, ieinteresēti jāvērtē apkārt notiekošais. Klausiet sirdij un intuīcijai, pārvariet nedrošību. Jauna darbības virziena aizsākumā startējiet ar vērienu. Ļoti svarīgi iekļauties labā komandā, saspēlēties. Tikai ticība ļaus platāk izplest spārnus savai varēšanai, tāpēc neļaujiet savā rīcībā iezagties šaubām. Neplānojiet uzreiz nozīmīgus projektus un lielu peļņu – vispirms sekmīgi tieciet galā ar mazumiņu un uzturiet iezīmēto tempu. Iepriecinās pieaugušo atvašu atbalsts un ieinteresētība. Nebaidieties atvases iesaistīt savā darbā. Uzmanieties no infekcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko