Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops 18.-24. martam

Nedēļas horoskopu 18.-24. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Viss it kā daudzmaz labi, bet noskaņojums nekāds. Jūtot līdzi bēdubrāļiem, domājiet arī par sevi. Mērķtiecīgi ejiet izvēlēto ceļu, virziet notikumus sev vēlamā gultnē. Iespējamas būtiskas pārmaiņas darbā. Apspriedes kolektīvā var pāraugt lielās nesaskaņās. Ja rodas sajūta, ka varat zaudēt pozīcijas, daudz nedomājiet – sāciet meklēt jaunas darba iespējas. Nav īstais laiks kredītu un aizņēmumu veidošanai, bet parādi jāatdod – jo ātrāk, jo labāk. Mājās būsit emocionāli uzvilkts. Mājinieki centīsies no jums izvairīties, iet savus ceļus. Meditējiet, nomierinieties. Esiet gatavs jaunam sākumam.

VĒRSIS. Gaišāka laika iestāšanās atgriezīs cerības. Uzmanīgāk pievērsieties savai dzīvei – nāksies pielāgoties apstākļiem, pieklusināt ambīcijas. Meklējiet kompromisus, nopietnus lēmumus kārtīgi apdomājiet. Atturieties no pārsteidzīgas kontaktu dibināšanas. Plānus realizēsiet ar aizkavēšanos. Izvairieties no cilvēkiem, kuri problēmas mēdz pārlikt uz citu pleciem. Laikus pievērsiet uzmanību pašsajūtai. Pildiet noteiktos vingrojumus, ja ir problēmas ar muguru. Pēc strīda ģimenes lokā var ieilgt klusums. Būs grūti, bet atvainojieties no sirds. Ja tas ir jūsu spēkos, palīdziet citiem.

DVĪŅI. Šis laiks ir grūts daudziem, taču siltums dos spēkus un labu garastāvokli. Nepieļaujiet, ka virsroku gūst pesimistiskas noskaņas. Mīļoto attiecībās gaišas notis, atradīsit laiku nodarboties ar abiem tīkamām lietām. Jaunus sadarbības partnerus labāk izvēlēties citā periodā. Galīgi nepiemērots laiks riskam un steigai. Kaitinās kolēģis, kurš gribēs par jums zināt visu. Strādājot mājās, uzturiet kārtību ap sevi un sevī. Ja neveicas darbi, sapurinieties un viss notiks, kā vēlējāties. Atrodiet prieku katrā savas dzīves dienā – nedomājiet par to, kā būs, ja būs, dzīvojiet mīlestībā.

VĒZIS. Cilvēki būs trauksmaināki, saspringtāki. Valdiet savas emocijas, pievērsiet uzmanību tam, ko domājat, jūtat un runājat. Jaunas ziņas tveriet ar atlasi, padomājiet par svarīgo dzīvē. Darbā būs daudz pienākumu, jo kolektīvā bieži mainīsies cilvēki. Motivēs radoši panākumi. Varat pievērsties mājas arhīva kārtošanai. Gādājiet par mierīgu un sirsnības pilnu noskaņu ģimenē. Fiziskas aktivitātes lieliski saglabās enerģiju. Mierīgi palīdziet saviem skolas bērniem, nežēlojiet tam laiku.

LAUVA. Rosīšanās darbā var nenest cerēto rezultātu – pie vainas steiga un domu lidojumi nesaistītās sfērās. Gādājiet par labu attiecību uzturēšanu ar kolēģiem, esiet iecietīgs un vienmēr gatavs samiernieciskai rīcībai. Cilvēki būs pretimnākoši, taču negaidiet no tuviniekiem pateicību par savām pūlēm. Veiciet tiešām nepieciešamus pirkumus, kas saistīti ar dzīvesvietu vai apģērbu. Uzmaniet nieru kaiti, stingri ievērojiet ārsta ieteikto diētu. Bērnu prasības augs aizvien straujāk, mierīgi skaidrojiet situāciju un uzticiet viņiem pienākumus gan skolā, gan mājās.

JAUNAVA. Uzpeldēs romantiskas atmiņas, vairosies jauda un aizrautība. Varat satikt senu draugu – sirds pateiks priekšā tālāko rīcību. Par sadarbības partneri var pieteikties cilvēks, kuru maz pazīstat. Turiet acis vaļā – drīz tiksiet skaidrībā. Var būt nepieciešami labojumi īpašuma dokumentos. Pienākumu netrūks, bet darba lietas bieži paliks otrā plānā. Saule dos spēku piepildīt kādu sen iznēsātu ieceri. Radīsies vēlme parūpēties par sevi. Lai kā būtu, iepriekš visu apdomājiet, tikai tad rīkojieties. Svarīgi neveidot plaisu ģimenes attiecībās, dažkārt labāk piekāpties atvasēm.

SVARI. Galvenais nenoslēgties sevī – jūs neesat ne pamests, ne aizmirsts. Baudiet šo laiku, neļaujieties pesimismam. Notikumi risināsies jums par labu un bieži arī neatkarīgi no jums. Periods piemērots kardināliem lēmumiem, jums pietiks spēka sākt ko svarīgu, dibināt kontaktus, kārtot atliktas personīgās lietas, veikt svarīgus sūtījumus. Veiksies darba intervijās. Īpaša vērība jāpiešķir lielākiem naudas ieguldījumiem. Koncentrējieties uz emocionālām vērtībām, nelaidiet garām iespējas baudīt kultūras dzīvi. Tuvinieku starpā var būt nelielas domstarpības par atbalstu labdarībai.

SKORPIONS. Esiet uzmanīgs visās lietās. Meli attiecībās var izsaukt nesaskaņas ar mīļoto un radīt zaudējumu. Tuvs draugs nosodīs jūsu rīcību. Nepārspīlējiet materiālās nodrošinātības nozīmi, nedzenieties pēc lielākas peļņas – viss atnāks savā laikā. Ar gudru prātu uztveriet aizrādījumus darbā. Saglabājiet darbu ierasto tempu un kvalitāti, taču nepārpūlieties – saudzējiet veselību, sevišķi elpceļus. Sevi var likt manīt arī pavasara nogurums. Izveidojiet vingrojumu kompleksu un pildiet to. Neziedojiet brīvo laiku tikai mājas kopšanas darbiem; dodieties dabā, kad vien tas iespējams.

STRĒLNIEKS. Noskaņojieties uz sev būtisko, nosakiet prioritātes, un viss notiks! Neizvairieties no sarunām par abiem svarīgo. Saspringtais laiks tuvu cilvēku attiecībās veidos krasus līkločus. Esiet pieticīgāks, ieklausieties mīļotajā cilvēkā, nestrīdieties – jūs vienos mīlestība. Necentieties pēc sava prāta ieviest pārmaiņas darbā. Jūsu dedzība var radīt konfliktu un lielas neskaidrības. Ieteicams lēni un apdomīgi visu salikt pa plauktiņiem. Šajā periodā nepieņemiet svarīgus lēmumus, sevišķi, ja tie attiecas uz profesionālo jomu. Izvēlieties samērīgu fizisko slodzi, izvairieties no infekcijas.

MEŽĀZIS. Bez satraukuma pabeidziet iesākto. Šķitīs, ka esat notikumu virzītājs – tas stimulēs rīkoties, bet nomāks daudzie pienākumi. Atzinību saņemsit par ilgāka laika veikumu. Galvā rosīsies domas par nelielu atvaļinājumu. Apsveriet variantus. Pabeidziet reiz jau iesāktu nepatīkamu sarunu – esiet tiešs, kaut tas nebūs viegli. Necentieties ietekmēt notikumu virzību ar citu cilvēku palīdzību. Nav vērts apvainoties uz tuviniekiem par to, ka šķietami nekas nenotiek pēc jūsu prāta. Esiet mierā ar pašreizējo situāciju. Stipriniet imunitāti, rūdoties pārmaiņus ar aukstu un karstu dušu.

ŪDENSVĪRS. Dzīvojiet gaiši. Neuzturiet uz materiāliem pamatiem balstītas attiecības, jo varat tajās vilties. Kaliet plānus, nosakiet precīzus mērķus un prioritātes. Jūsu darbību var kavēt dažādi ar likumu noteikti ierobežojumi. Peļņas guvums mainīgs. Kavēsies samaksa par paveikto, tomēr nopelnīto saņemsit. Jutīsities atbildīgs par draugu, taču palīdzēt viņam nevarēsiet. Uz laiku var apstāties, bet tad atkal atsāksies ieilgušais mājokļa remonts. Uzskatu dažādības dēļ var dzimt nesaskaņas ģimenes lokā. Uzklausiet mīļos, neiekarstiet. Dažreiz der piekāpties atvasēm.

ZIVIS. Bez steigas izvērtējiet pēdējā laika notikumus – varbūt kaut kur esat pāršāvis pār strīpu. Novērtējiet situāciju. Var gadīties, ka kāda pārbaude vairojusi darba kolēģu šaubas par jūsu atbilstību pienākumiem. Esiet atklāts un gatavs pieņemt aizrādījumus. Vairs nevarēs dzīvot pa vecam. Padomājiet par jauniem darbības virzieniem, varbūt mainiet darbu profesionālajā jomā, kas tuva jūsu interesēm. Mājās atbrīvojieties no novecojušām lietām, apģērba, mēbelēm, traukiem. Sakopiet dzīvesvietu atbilstoši vēlmēm. Izvairieties no intrigu pīšanas un skandāla dzimtas lokā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko