Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Nedēļas horoskops: 22. - 28. decembris

Nedēļas horoskopu 22. - 28. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Saspringts, notikumiem ļoti piesātināts laiks. Veiksies, ja būsit sirsnīgs, pacietīgs un atbalstošs. Stresa ietekmē nejauciet privātās lietas ar darba darīšanām. Esiet rezervēts saskarsmē ar jauniem paziņām. Svētku nojautās daudz kas tiks darīts steigā. Šajā laikā vairāk piedomājiet par tēriņiem. Papūlieties sakārtot ieplaisājušās attiecības. Izturieties ar cieņu pret mīļotā cilvēka tuviniekiem, ģimenē saglabājiet mieru arī trauksmainās dienās. Perioda beigās nokārtosit aktuālos darbus, varēsit vieglāk uzelpot. Izdosies salabt ar draugu. Morāli atbalstiet atvases, neķīvējieties par sīkumiem.

VĒRSIS. Svarīgs ir miers, darbojieties bez steigas. Prieku sagādās individuāla rosīšanās. Lūkojiet lietas sakārtot iepriekš. Kādu neveiksmi kompensēs materiāls guvums. Esiet gaišs un labu vēlošs. Nevienam neko nesoliet, bet parūpējieties par jaukiem pārsteigumiem. Spēsit samierināt dažādi domājošus cilvēkus un vienoties par svētku pasākumiem. Var nākties rēķināties ar atvašu neparastajiem lūgumiem, apsveriet situāciju. Kopā ar bērniem apmeklējiet eglīšu pasākumus, taču atturieties ilgi uzkavēties ļaužu pilnās telpās. Pozitīvas emocijas dos mājdzīvnieki, svētkos viņus nepazaudējiet.

DVĪŅI. Dienas ritēs bez starpgadījumiem, tikai šķitīs, ka pēkšņi visiem un uzreiz jānokārto steidzamas lietas. Dariet to, kas jums noteikti jāizdara. Laikapstākļi var izspēlēt nepatīkamu joku. Kā nekad noderēs apdomība un rūpēšanās par personīgo drošību. Ar humoru uztveriet ļaužu pārmērīgo pirmssvētku rosīšanos, un pats visu dariet ar mēru. Gadumijas rūpēs godīgi sadaliet pienākumus visiem ģimenes locekļiem, tad ātrāk panāksit vēlamo rezultātu un pagarināsit svētku noskaņu. Dzīve pēc gadumijas atkal ies savā gaitā. Parūpējieties, lai lieli prieki ir samērīgi, bez vēlākas rūgtu mieļu sajūtas.

VĒZIS. Daudz rosības, sirsnīgu atkalredzēšanos un vērtīgu iespaidu. Veiksmīgi ritēs gada gaitā iesāktā sadarbība. Saprātīgi pieņemtie kompromisi būs devuši labus rezultātus, gandarīs paveiktais un labās iestrādes jaunajam darba gadam. Nezaudējiet galvu ziemas izpārdošanās, vērtējiet savas patiesās vajadzības. Nesavtīgi parūpējieties par kādu, kuram vajadzīga kaut neliela palīdzība. Jaunās tuvās attiecības veidosies, pamazām ieskatoties otrā cilvēkā, izprotot viņa būtību un intereses. Pievērsiet uzmanību tam, kas katram svarīgs un interesants. Pārāk emocionāla uzvedība drīzāk šķirs nekā tuvinās.

LAUVA. Ikdienas darbu milzīgais apjoms var radīt nelielu stresu. Šis laiks nav piemērots reformām nevienā jomā. Visu dariet apdomīgi, nesteidzieties pieņemt lēmumu, ja prāts saka vienu, bet sirds pavisam ko citu. Imunitātes stiprināšanai, un it īpaši pēc antibiotiku kursa, izmantojiet dabas līdzekļus. Mājas mieru veidos atklātība, taču saskaņa ar atvasēm neatnāks pēc vienas sarunas – uzturiet sirsnīgas saites ik dienu. Izmantojiet savu spēju izprast notiekošā cēloņus. Palutiniet sevi un mīļoto. Alksit pēc stipra pleca līdzās. Gadumijā ejiet sabiedrībā – vienatne tikai pastiprinās grūtsirdību.

JAUNAVA. Pretēji pašu vēlmei darbs joprojām būs jūsu prioritāte. Kalsiet jaunā gada plānus, pārvarēsit nogurumu un virzīsities pretī vērienīgiem mērķiem. Prasme mobilizēties un spēja analizēt sakarības ļaus izvairīties no finansiāliem zaudējumiem. Konkrētajā situācijā nekādā gadījumā apzināti nemaldiniet partnerus – godīgi atklājiet un argumentējiet savu viedokli. Mājās pirmssvētku rūpju pilns noskaņojums. Pievērsiet uzmanību neskaidriem pašsajūtas simptomiem. Nekreņķējieties par pēkšņi pavīdējušo plānu pajukšanu. Viss būs labi! Ciemiņi svētkos jūsu mājās jutīsies mīļi gaidīti.

SVARI. Aizmāršības dēļ jau paveiktais lielais darbs var būt veicams atkārtoti. Nešķendējieties, pats vien būsit vainīgs, tāpēc rīkojieties. Lielu atbildību uzņemoties, padomājiet par savu varēšanu. Ģimenes jaunā gada plānus kaļot, rēķinieties ar pašreizējo materiālo situāciju. Optimisms un gaišas domas turēs uz ūdens un sargās. Mīļotais cilvēks var izteikt gaidīto piedāvājumu. Nežēlojiet uzmanības apliecinājumus tuvajiem. Radu saimē iespējami pārsteigumi. Atbalstiet atvases viņu centienos pašām sākt pelnīt naudu. Izvairieties no neatbilstoša apģērba. Esiet uzmanīgs masu pasākumos.

SKORPIONS. Godam izdosies izstrādāta darba prezentācija un publiskas uzstāšanās. Jums tiks atzinība un turpmākā ceļa laba vēlējumi. Apstākļu iespaidā var krasi mainīties dienu plāni. Kāds tālumā jūs ļoti gaidīs. Klausiet sirds balsij! Ja ģimenē noskaņa būs laba, par visu spēsit vienoties. Svarīgi dzīvesbiedram parādīt savu sirsnību, atbalstīt satraucošā dzīves brīdī. Mīļotais cilvēks sapratīs jebkurus apstākļus. Reizēm jutīsities kā sarūgtināts malā stāvētājs, taču uztveriet notiekošo mierīgi – viss atkarīgs no jums paša. Iespējams, kāds cilvēks tikai gaida brīdi, lai jūs iepriecinātu un atbalstītu.

STRĒLNIEKS. Var sākties pagurums, taču saņemties un turpiniet darboties. Turiet galvu augšā un muguru taisnu. Materiālas grūtības pašlaik nenomāks. Veltiet uzmanību spriedzes situāciju klīdināšanai komandā. Jaunā kolektīvā sāktais darbs neļaus atslābināties. Lietas risināsies raitāk, pietiks enerģijas sirdij tuvu ideju īstenošanai, bet nāksies atjaunot gūtās zināšanas un iemaņas. Esiet paškritisks, uzklausiet vērtīgus aizrādījumus. Ar tuviniekiem atklāti izrunājiet konkrēto dzīves posmu. Gādājiet par mājokļa drošību. Varbūt profesionālajā vidē sastapsiet mīļoto. Uzmanīgi meklējiet ceļu vienam pie otra.

MEŽĀZIS. Domās vērtēsiet paveikto. Jutīsities fiziski iztukšots, un stress var pazemināt organisma pretestības spējas infekcijai. Atslābinieties un beidzot ļaujieties svētku noskaņai! Neuzņemieties organizatoriskus pienākumus. Dodieties pie tuviem cilvēkiem. Neņemiet tuvu pie sirds drauga likstas, svešā dzīvē nejaucieties, jo pats varat nokļūt strīdīgā situācijā. Ja necentīsieties personiski nogludināt citu samilzušo problēmu asos stūrus, viss nokārtosies vēl pirms svētkiem. Esiet pacietīgs, ja ar atvasēm dalās domas par gadumijas svinēšanu. Vēlams zināt, kur jūsu pusaudži lēmuši rīkot ballīti.

ŪDENSVĪRS. Būs emociju uzbrāzmojumi. Profesionālā jomā pārmaiņas nav gaidāmas – saprašanās kolēģu vidū veidos stipru pamatu kopīgam darbam, konkurence jūs neapdraudēs. Prātā nāks gluži nereālas idejas, īsti nesapratīsit, ko pats vēlaties. Mēģināsiet ierastā notikumu ritējumā ieviest oriģinālas pārmaiņas. Nozīme būs apstākļu sakritībai. Jaunievedums var palielināt darba tempu, bet tam nebūs ne īsta pamatojuma, ne naudas. Pagaidām vēlams iecerēto atlikt uz jaunā gada pirmajiem mēnešiem. Būs daudz darba mājās un ap māju. Savējo vidū arī jutīsities ļoti labi. Nepieļaujiet pārmērības.

ZIVIS. Ļoti jaudīgs laiks. Būs daudz enerģijas, bet maz pacietības. Kolektīvā var notikt aktīva darba pienākumu pārdale. Esiet savaldīgs un apdomīgs, var nākties piekrist kompromisam. Noskaņu var bojāt kāda kolēģa augstprātība. Jāizvairās no nepārdomāti pateiktiem vārdiem. Uzmanīgi vērtējiet projektu, kas bez garantijas prasa ieguldīt personīgos līdzekļus. Lai kur jūs atrastos gadumijā, galvenais ir turēt gaišumu sirdī. Svētku dienās labi apciemot tuviniekus laukos. Ja iespējams, paņemiet atvaļinājumu. Apziniet katras jaunas dienas vērtību, pieņemiet to ar pateicību un izbaudiet no sirds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko