Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 24. - 30. novembris

Nedēļas horoskopu 24. - 30. novembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Trauksmes un nemiera sajūta sirdī. Neskaidrība materiālos jautājumos. Darbā nekoncentrējieties uz vairāku problēmu risināšanu vienlaikus – tam pietrūks gan laika, gan spēka. Haotiska, sasteigta rīcība var negatīvi ietekmēt lietu virzību. Izmantojiet jebkuru iespēju radoši sadarboties kolektīvā. Atliciniet laiku ģimenes svarīgo dokumentu sakārtošanai. Nolieciet visu pa rokai. Samieriniet ķildīgos pusaudžus, vairāk runājiet ar viņiem par pašreizējo laiku un iespējamajiem notikumiem, kas risinās ārpus jūsu mājas, pasaulē. Dodiet balsstiesības katram. Sāciet rītu ar gaišu domu.

VĒRSIS. Paļaujieties uz savu darbīgo prātu. Atturieties no svešu dzīvju apspriešanas. Apslāpējiet vēlēšanos ar apkārtējiem pārrunāt savas privātās lietas – tas var izraisīt skaudību, tenkas un draudzīgu saišu pārraušanu. Neatsakiet kolēģiem palīdzību. Nav vēlamas ilgas darba stundas bez atpūtas mirkļiem, precīzi sekojiet plānotājā rakstītajam. Mēģiniet kārtot lietas sarunu ceļā, izvairieties no strīdiem. Izveidojiet skaidru darbības plānu gada nogalei – tas lielā mērā ļaus saglabāt spēkus un enerģiju. Cik laiks un līdzekļi atļauj, kopā ar tuviniekiem apmeklējiet kultūras pasākumus.

DVĪŅI. Uzturiet ticību saviem spēkiem, veltiet lielāku uzmanību profesionālajai darbībai. Vadība novērtēs jūsu idejas un priekšlikumus, taču varat nokļūt saspringtu attiecību lokā, jo pārsteidzīgs lēmums radīs domstarpības. Šajā periodā īpaši uzmanīgam jābūt ar naudas darījumiem. Var nedaudz samazināties ienākumi. Nepieļaujiet savā darbībā ne mazākās atkāpes no spēkā esošiem likumiem un noteikumiem. Taupiet fiziskos spēkus, tērējiet tos lietderīgi. Apdomājiet, kas mājās lieks, ko varbūt vajag pamainīt. Iekšējā enerģija palīdzēs ātri tikt galā ar slimību. Svētīgi pavadīt laiku vienatnē.

VĒZIS. Jaunā vadība var būt valdonīgas dabas, ar milzīgiem plāniem un varas kāri. Samilzīs domstarpības, ik dienu jutīsit spiedienu. Nemēģiniet par katru cenu panākt savu. Visā, kas notiek, ir sava paredzamība, un varbūt gluži vienkārši pienācis laiks salikt punktus uz i. Pats lemiet – sastrādāties vai aiziet. Rūpējieties par veselību, ieklausieties mediķu padomos. Lūkojiet, lai ģimene mazāk justu jūsu trauksmi un saspringumu. Mierīgi dariet savus ierastos pienākumus, lolojiet mīļos. Palīdziet dzīvesdraugam noslogotajā ikdienā, atbalstiet viņu, cik iespējams. Uzturiet sirsnīgas attiecības ar draugu ģimenēm.

LAUVA. Pārāk liela darbu slodze radīs nomāktību un sagurumu. Gribēsiet ko mainīt dzīvē, bet tam nepietiks spēka. Nekas nedosies rokās ar pirmo piegājienu. Šķitīs, ka esat izsmēlis radošos spēkus. Arī materiālā situācija var kļūt par pamatu vēlmei mainīt darbu, bet pašreizējā laikā tas būtu pārsteidzīgi. Saudzējiet nervus. Neuztraucieties par lietām, ko pašlaik mainīt nav jūsu spēkos. Ja ir par grūtu, paņemiet brīvas dienas. Ziemassvētku un Jaunā gada gaidās var laikus sākt domāt par dāvanām. Ja nevarat tikties, tad runājiet ar draugiem pa telefonu. Gandarījumu sniegs iesaistīšanās labdarībā.

JAUNAVA. Prāts būs noskaņots uz pārmaiņām. Pārdzīvosit nevērību pret sevi. Lēmumus pieņemiet bez steigas. Piesardzīgi rīkojoties, saprātīgs risks var izrādīties auglīgs. Iespējams neliels materiāls zaudējums. Var nākties ātri reaģēt neparastā situācijā. Obligāti nodrošinieties ar nelieliem, bet stabiliem uzkrājumiem. Veltiet uzmanību mājās notiekošajam. Nepārmetiet tuviniekiem neizdarīto. Šis laiks nevienam nav viegls, labāk pieciest neērtības un dzīvot saticīgi nekā nemitīgi strīdēties savā starpā. Velciet mugurā siltas, gaišas drēbes un biežāk smaidiet. Joprojām nav atceltas pastaigas dabā.

SVARI. Nenoslēdziet sirdi pasaulei! Savācieties tādā kā omulīgā kamoliņā, izstarojiet visapkārt mieru un mundrumu. Neļaujieties skumjām. Dariet visu, kas stiprina prestižu un reputāciju. Nav vēlama steiga un haoss. Ja kas nenotiek, kā iecerēts, apstājieties, padomājiet. Varbūt jums cits ceļš ejams, cits darbs darāms. Nav ieteicami lielāki pirkumi vai pārdošanas darījumi. Baudiet mākslu, lasiet, klausieties mūziku. Vairāk laika veltiet vistuvākajiem, izrunājieties, izsmejieties, visus samīļojiet. Periods labvēlīgs atklātai sarunai. Stipriniet draudzības saites. Atturieties no jebkādas attiecību skaidrošanas.

SKORPIONS. Pamazām un bez lielām pūlēm skumjas izklīdīs. Rosieties sev labi pazīstamā vidē, gaiši domājošu cilvēku sabiedrībā. Kaut ko stingri plānot pagaidām nav jēgas. Svarīgi nevienam neuzspiest savu gribu un pārliecību. Pastiprinātu uzmanību pievērsiet tēriņiem. Naudas lietās brīžam var iet pavisam plāni – tas nebūs jūsu vainas dēļ. Mājās gādājiet par savstarpēju sapratni, atbalstu un mieru. Visi kopā radiet skaistas idejas un lēnām sāciet tās realizēt. Jaunajiem pāriem diezgan kritisks laiks, tāpēc šaubas un aizdomas neturiet sevī, bet nekavējoties izrunājieties. Izrādīsies, ka čiks vien bija tā rīvēšanās. 

STRĒLNIEKS. Saspringts gada nogales laiks. Gūtais ne vienmēr saskanēs ar gaidīto. Saglabājiet mieru. Kāda maksājuma dēļ var izraisīties konflikts ar līdzcilvēkiem. Svarīgi nepārkāpt pieļautās robežas – kam tas neizdosies, paliks zaudētājos. Ja darbosities apdomāti, veiksmīgs periods radošo profesiju pārstāvjiem. Atlieciet uz vēlāku laiku vērienīgus finansiālus darījumus. Sagatavojiet savu māju aukstajam gadalaikam. Aktīva atpūta palīdzēs noņemt uzkrājušos sasprindzinājumu. Pasargājiet atvases no traumatiskām situācijām. Vakaros atbrīvojieties no nepatīkamām domām.

MEŽĀZIS. Pozitīva gada bilance. Ejiet uz priekšu. Necentieties paveikt pilnīgi visu ieplānoto. Situācija var sarežģīties, ja ārēju apstākļu dēļ kavēsies labi saplānotā loģistika. Kādi darbi var palikt nepaveikti. Iespējamas kļūdas, kuras pašam nāksies labot. Atturieties no darījumiem ar cilvēkiem, kuri neraisa uzticību. Pretējā puse būs ļoti labi informēta, un var būt grūti pierādīt savu taisnību. Esiet tam gatavs! Nenervozējiet, drīz viss nokārtosies. Galvenais pašlaik ir neiziet no ierindas, saglabāt augstas darbaspējas. Nestrīdieties ar tuvu draugu, kuram vienmēr būsit pateicību parādā.

ŪDENSVĪRS. Ar interesantiem pasākumiem piepildīts periods. Cilvēkus piesaistīs jūsu iekšējais starojums un labestība. Pievērsieties tam, kas dara jūs patiesi laimīgu. Mierīgi atrisināsies sastrēgumi darbā. Vairāk filozofēsiet, mazāk tērēsiet fiziskā spēka resursus. Atturieties no savu nepilnību apcerēšanas. Visbiežāk tie ir tikai jūsu pieņēmumi, ar ko jātiek galā – jo ātrāk, jo labāk. Tumšos vakaros veldzējieties patīkamās atmiņās. Necentieties atjaunot sarautās saites. Kas bijis, tas beidzies. Pavērsies iespējas jaunām attiecībām. Tas liks aizmirst visu, kas jūs ilgu laiku nomācis un apgrūtinājis.

ZIVIS. Svarīgi ievērot visas norunas. Sarežģīta komunikācija profesionālajā jomā. Būs grūti panākt piekāpšanos, saskaņot viedokļus. Nepaļaujieties uz laimīgu apstākļu sakritību, nodrošinieties ar uzticama sabiedrotā morālo atbalstu. Koncentrējieties topošajam darbam, piestrādājiet pie detaļām. Līgumu slēgšanu un projektu sākšanu labāk atlieciet uz jaunā gada sākumu. Gaiša dzīves uztvere, romantisks noskaņojums. Laiku pa laikam izraujieties no ierastā ritma, palutiniet sevi, atpūtieties. Dodiet brīvību sev un mīļajiem. Piebremzējiet egoismu, esiet atvērts un sirsnīgs. Vairieties no visa negatīvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko