Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Nedēļas horoskops 25.-31. martam

Nedēļas horoskopu 25.-31. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Daudz satraukumu un pārsteigumu. Trūks laika, vēlēšanās, apņēmības un brīžam arī izturības un pacietības. Izvairieties no jebkura strīda – tie var tikt uztverti ar sakāpinātu uzmanību. Laidiet gar ausīm visu, kas uz jums neattiecas. Pienākumus veiciet ar ierasto vērienu un atbildību. Iespējams pavērst savas intereses jaunā gultnē un prātīgi piesaistīt atbalstītājus. Piedalieties jums iespējamos labdarības veidos. Neaizmirstiet, ka pavasarī samazinās imunitāte un jāsargājas no vīrusiem. Veselībai par labu nāks jebkuras fiziskas nodarbības, vitamīnu un sulu kūres, augļi un dārzeņi uzturā.

VĒRSIS. Dienas ritēs veiksmīgi, ja periodam izstrādāsiet konkrētu rīcības plānu. Mīļotais cilvēks palīdzēs savu iespēju robežās. Ar neapdomību varat sagādāt nevēlamus sarežģījumus darbā. Neļaujiet garastāvoklim iespaidot ne attiecības, ne darbu. Vienmēr domājiet par saviem vārdiem, kāds var tos nesaprast, un tas veidos konfliktu. Pārmaiņas sadarbības jomā. Atturieties dibināt jaunus biznesa kontaktus – uz jau iestrādātajiem pamatiem būs iespēja noslēgt īslaicīgu, bet veiksmīgu līgumu. Tuvo cilvēku klātbūtne radīs drošības sajūtu. Ģimenē būsiet bīdītājs un virzītājs, uz jums guls arī atbildība.

DVĪŅI. Nav īstais laiks dibināt romantiskas attiecības. Nesteidzieties arī mīļotajam cilvēkam paust sakrājušos rūgtumu. Nepaļaujieties tikai uz intuīciju, ieslēdziet prātu. Tiks risinātas samilzušas profesionālās problēmas. Svarīgi turēt doto vārdu, būt patiesam visos gadījumos. Spodriniet praktiskās iemaņas. Var iegādāties jaunu apģērbu, apavus, bet ne vairāk, kā patiešām nepieciešams, jo pirkums var palikt nelietots. Ja spēsit būt objektīvs, varat kļūt par uzticamu starpnieku atvašu strīdā.

VĒZIS. Lielu darbu sākumam nepiemērots periods, bet būs daudz sīku darbiņu. Visam sagatavojiet laika rezervi. Radošā darba veicējiem veiksmes laiks. Sabiedrotie pēkšņi var mainīt viedokli, nolīdziniet nesaskaņas mierīgā ceļā. Aiz muguras pārspriestais tikai saasinās kašķi. Pirms intensīvas darbošanās paņemiet pauzīti, atpūtieties, izvēdiniet galvu. Labi īsu laiku pabūt vienatnē. Neskaidrības risiniet bez kavēšanās, konflikti var nelabvēlīgi iespaidot pašsajūtu. Var samilzt personiskās problēmas. Neesiet skarbs, aizkarošs. Izrunājieties ar uzticamu cilvēku. Atvases dzīvos savu dzīvi.

LAUVA. Ja pats spēsit notikumus pieņemt mierīgi, lietas ritēs veiksmīgi. Augs radošā enerģija. Svarīgi jebkurā situācijā būt gatavam aizskaitīt līdz desmit, pirms sakarsētā gaisotnē teikt savu. Veltiet spēkus pusaizmirsta plāna īstenošanai. Nebūsit gatavs kompromisiem, stingri aizstāviet savas pozīcijas. Cerētie atbalstītāji dažādu iemeslu dēļ nevarēs palīdzēt, un tas būs labi. Jābūt ļoti uzmanīgam tiešās naudas darījumos. Ja finanšu jomā ar saņemto dalīsieties ne īsti godīgi, zaudēsiet uzticību. Pēdējā laikā ģimenes attiecībās būsiet pieļāvis dažas kļūdas – labojiet tās ar mīļumu.

JAUNAVA. Piemērots laiks nelielām pārmaiņām, iespējamas jaukas, kaut īslaicīgas attiecības. Vēloties ko mainīt darba attiecībās, sāksiet apmeklēt darba intervijas, taču atturieties no pārāk emocionālas uzskatu paušanas darba devējiem. Naudas lietās esiet tālredzīgs, bet darījumos atklāts un godīgs. Mājās izdosies pabeigt iesāktu darbu. Lasiet, muzicējiet, ejiet uz teātriem. Nelietojiet apreibinošas vielas. Necentieties ģimenes locekļiem uztiept savu gribu un viedokli, tā vietā dodiet izvēles iespējas. Neiespringstiet, meditējiet, domājiet savas domas, atslēdzieties no apkārtējā.

SVARI. Periodā veiksies, ja būs skaidri plāni un darāmie darbi. Šajā laikā vairāk jāgādā par saticību mīļoto, tuvo cilvēku starpā. Veiksies darījumu attiecībās. Nepaļaujieties uz kredīta iestāžu atsaucību. Dariet tikai to, kas pa spēkam ar paša līdzekļiem. Būs sarežģīti atrast kopīgu valodu ar ierēdņiem. Nekārtojiet lietas ar negatīvi noskaņotiem cilvēkiem. Laikus noformējiet personīgos dokumentus, kuriem beidzies derīguma termiņš. Mājās uzturiet mierīgu, labvēlības pilnu noskaņojumu. Pašsajūtu var pasliktināt nespēja kārtīgi izgulēties, un atcerieties, ka gulšņāšana brīvdienās to nekompensēs.

SKORPIONS. Pieaugs enerģija, bet jānoskaņo emocionālās sajūtas. Var nākties iegrožot brīvības alkas. Ne vienmēr tas, kas pieder citam, nesīs laimi jums. Periodā vairāk nekā jebkad noderēs gadiem slīpētās zināšanas un iemaņas. Nesteidzieties izcelties ar neapdomātiem priekšlikumiem, atzinību gūs precīzi veikts darbs. Vakara stundās izvairieties no agresīviem cilvēkiem nepazīstamās vietās. Mājsaimniecībā visu dariet kopā, būs gan jautrāk, gan ātrāk. Pamēģiniet brīvdienās visi kaut vai uz pāris stundām atteikties no mobilā telefona un datora, var pat izsolīt balvu, kurš izturēs ilgāk, – būs interesanti.

STRĒLNIEKS. Neuztveriet pārāk emocionāli apkārt notiekošo. Rīkojieties tikai tad, ja jūtat, ka varat palīdzēt. Pārdzīvosiet tuvo cilvēku neveiksmes, bet ne vienmēr varēsiet palīdzēt. Veiksmīgi izdosies izsprukt no briestošas ķezas. Ieviesiet kārtību mājas arhīvā, sašķirojiet dokumentus, lai vajadzīgie vienmēr ir rokas stiepiena attālumā. Dzīvojiet bez panikas, pagaidām mums lielas nelaimes nedraud, bet rezerves par ļaunu nekad nenāks. Ievērojiet samērīgu taupības režīmu. Uzklausiet ģimenes seniorus. Necentieties nemitīgi strostēt tuvos cilvēkus. Māciet atvasēm sapratni un iejūtību. 

MEŽĀZIS. Strādāsiet ar vērienu un uzņēmību, daudzie pienākumi prasīs lielu enerģiju. Noguruma mākts, varat kļūt nervozs un nesavaldīgs. Neatstājiet mīļoto cilvēku bez uzmanības un atbalsta. Ja neievērosiet visas norunas un pienākumus, sasprings attiecības. Aktuāla finansiālu jautājumu risināšana. Kādam var rasties doma pārcelties dzīvot uz citu valsti. Iespējas būs, bet nāksies grūti pieņemt izšķirošo lēmumu. Kaut pāris dienu mēģiniet atpūsties, lai nav ne jāsteidzas, ne jāpieņem lēmumi. Ja nepieciešams, risiniet veselības problēmu – šī nav uz vēlāku laiku atliekama lieta.

ŪDENSVĪRS. Pavasaris rosinās domas, steidzinās darbus. Daudz strādāsiet, taču izbrīvējiet laiku arī savam mīļotajam. Esiet iecietīgs pret cilvēku vājībām – katram savi mīnusi. Izvairieties no konfliktiem. Darbā varat lūgt labākus apstākļus un noteikumus. Cilvēkos nerunājiet par savām finanšu un privātajām lietām. Laba saprašanās ar vistuvākajiem līdzgaitniekiem. Draugu mudināts, kādu hobiju varat pārvērst profesionālā nodarbē. Var rasties doma nomainīt ģimenes ārstu vai izrakstīto medikamentu, taču te bez zinoša cilvēka konsultācijas neiztiksiet. Atvases biežāk vēlēsies kavēties draugu pulkā.

ZIVIS. Stipra intuitīvā saikne ar mīļoto. Darbā neieslīgstiet rutīnā, esiet gatavs pārmaiņām, meklējiet jaunus ceļus un reālas iespējas. Uzmundriniet savu komandu. Meklējiet risinājumu problēmai, kas jūs nomāc jau ilgāku laiku. Bez grūtuma šķirieties no lietām, kurām jūsu dzīvē vairs nav nozīmes. Novērsiet nezināšanas dēļ radušās kļūmes. Neatraidiet lūgumu pēc padoma vai praktiskas palīdzības. Ja ļausiet atvasēm slinkot, ģimenē var rasties strīdi vai nesaskaņas. Ar dzīvesbiedru atrodiet zelta vidusceļu, gudri motivējiet bērnus paveikt uzticēto. Organizējiet kopīgas sportiskas aktivitātes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 8.05.2024.

80% cilvēku uzskata, ka pats grūtākais darbā, neatkarīgi no darba veida, ir celšanās agri no rīta.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko