Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Nedēļas horoskops 25. februāris -3. marts

Nedēļas horoskopu 25. februārim -3. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Pavasarīgu noskaņu pilns periods. Alkas pēc atbrīvošanās no pandēmijas žņaugiem – viss būs, tikai mazliet jāpaciešas. Ar mīļoto risināsiet gaišas sarunas. Darbā novērtējiet cilvēkus, pulcējiet ap sevi gudru komandu. Svarīgāka par darīšanu būs plānošana. Atturieties no steigā pieļautām kļūdām, pieņemiet kolēģa nesavtīgi sniegtu padomu. Noderēs zināšanas tehnikas jomā. Gādājiet par cieņu un saprašanos mājās. Pamazām sāciet kārtot ziemas drēbes vasaras guļai. Bērniem vajadzīgo iegādājieties, uzklausot viņu vēlmes. Ja nav lielas nepieciešamības, pagaidām atturieties apmeklēt vecvecākus.

VĒRSIS. Uzticams draugs alks pēc jūsu novērtējuma. Neparedzēts notikumu pavērsiens var likt skatīt visu apkārt notiekošo citām acīm. Intuitīvi sajutīsit dezinformāciju. Sarežģījumus kolēģu starpā risiniet, konstruktīvi izrunājoties. Sāks virzīties kāda iestrēgusi ideja vai darbs. Negaidīts priekšlikums mulsinās, tomēr viss beigsies pārsteidzoši labi. Veiksies, ja pratīsit glabāt jums uzticēto noslēpumu. Varat atrast pirms kāda laika pazudušu priekšmetu vai dokumentu. Vēlams atdod vismaz daļu no sava parāda. Samulsinās atvases pārsteidzošie nākotnes plāni, taču nesāciet ar noraidījumu.

DVĪŅI. Viss bez lieliem satraukumiem ritēs savu gaitu. Tikšanās, labas sarunas. Pasēdēsit gan draugu kompānijā, gan ar mīļoto. Kāds negaidītus jaunumus sabiedrībā uzskatīs par baumām. Turpiniet strādāt savā jomā, pierakstiet vērtīgas atziņas. Noprecizēsies tuvākie darbi, būs jāaizstāv kāds projekts. Uzmanieties no neprecīziem izteikumiem. Kāds mēģinās apstrīdēt jūsu piedāvājumu, taču saņemsiet vairākuma atbalstu. Kādā brīdī būs nepieciešams vienatnē apkopot domas. Lieciet akcentus uz ģimeniskumu. Periodā parūpējieties par jaukiem vakariem mājās. Brīvajā laikā mājoklī var veikt uzlabojumus.

VĒZIS. Nežēlojiet labus vārdus un mīļumu saviem cilvēkiem. Arī jūs saņemsit sapratni un atbalstu. Sarosīsies vientuļie Vēži. Tieši tagad svarīgi uzturēt labu garastāvokli. Biznesā būs jaunievedumi un reformas, taču saglabājiet visu, kas līdz šim devis labus rezultātus. Neejiet par galvotāju mazpazīstama cilvēka darījumos. Esiet atklāts, neizvairieties no atbildības par savu rīcību nesenā pagātnē – tiksiet saprasts un attaisnots. Stabilitāte materiālā ziņā. Nepalaidiet garām nozīmīgu tikšanos. Neatkarīgi no vecuma sāksiet domāt par mūžizglītības iespējām. Stipriniet savu attiecību modeli ģimenē. 

LAUVA. Jutīsities viegli saērcināts. Neatkarīgie Lauvas visu gribēs kārtot paši – mīļoto cilvēku tas var kaitināt. Pašlaik galvenais ir pārdomāti soļi un sapratne pret ikvienu. Analizējiet savu rīcību. Var nākties sniegt atbalstu nepatiesi apvainotajam. Laipni, bet nelokāmi paudiet savu pārliecību. Daudzās lietās palīdzēs tikai sirsnīgs smaids. Māks pavasara nogurums, samērojiet spēku rezerves un gādājiet par atpūtu pēc ziemas darbiem. Tuvā cilvēkā atradīsit aizstājēju uz laiku. Nesvārstieties. Vēlams īss atveseļošanās kurss rehabilitācijas iestādē vai netāls ceļojums. Spēki ātri atgriezīsies.

JAUNAVA. Samērā veiksmīgs periods. Atjaunosit ieplaisājušās attiecības. Sekmīgs radošs darbs literārā un kino jomā. Profesionālās ambīcijas virzīs arvien tālāk un augstāk. Pastiprinātu uzmanību prasīs komunikācija ar kolektīvu. Maziniet valdonīgumu raksturā, stipriniet savu autoritāti. Mērķtiecīgi virziet darbus plānotajā gultnē. Kolēģi uzticēsies, ja redzēs gaidītos rezultātus, ko sasniegsiet ar precizitāti un perfektu ideju izpildi. Ģimenei svarīgi apzināties, ka esat mīļo cilvēku stiprais plecs. Neizlaidiet no acīm bērnu aktivitātes, ja viņiem pēkšņi uzrodas jauni paziņas.

SVARI. Būsit aktīvs un spara pilns. Domājiet labas domas, tiecieties ar gaišiem cilvēkiem. Kāds var ienest romantiskas vēsmas jūsu noslēgtajā privātajā dzīvē. Darbā izmantojiet apstākļu sakritības savā labā. Noteikti noslēdziet sadarbības līgumus, gādājiet, lai viss notiek likuma ietvaros. Kāds lēmums var no jums prasīt drosmīgu izšķiršanos. Izdosies brauciens darba darīšanās. Ja balsosit par pārmaiņām, varat gūt ienākumus sava uzņēmuma labā. Uz īsu laiku var pārtrūkt ierastais papildu darbs – nogaidiet vai meklējiet ko jaunu. Iespējamas tehniskas grūtības sazināties ar tuviniekiem ārzemēs.

SKORPIONS. Emocionāls periods. Jutīsities viegli saguris, no sliedēm var izsist pat sīkumi. Māks bezmiegs, slikts garastāvoklis, toties saasināsies intuīcija. Veltīsiet sevi darbam un karjerai, gribēsiet atkal un atkal sev pierādīt, cik spējat sasniegt. Droši bruģējiet ceļu nākotnē. Lielas naudas gan nebūs, tāpēc lieki netērējiet to, kas ir. Ģimenes dzīvē miera mirkļi mīsies ar nemieru. Neatliks pietiekami daudz laika attiecībām, kas radīs spriedzi. Starp dzīvesbiedriem var uzliesmot greizsirdība, cietīs bez vainas vainīgie. Ja apkārtējie neiejauksies, plaisu var nolīdzināt maza, jauka dāvaniņa.

STRĒLNIEKS. Atslābiniet saspringtos nervus. Tiksiet gan tuvinieku apčubināti, gan mīlēti. Neļaujieties vājībām, saglabājiet paškontroli riskantā situācijā. Lecīgums radīs nesaprašanos darbā. Neapdomāts vārds var izjaukt stiprus pamatus. Izvairieties no traumas. Šaubas un nemieru kliedējiet savējo vidū. Atturiet atvases no pulcēšanās kompānijās vakara stundās. Izplānojiet brīvās dienas, atbalstiet tuvos cilvēkus viņu centienos. Ja atļauj veselības stāvoklis, tiecieties ar draugiem un tuviniekiem. Labā garastāvoklī kopīgi rosoties virtuvē, nepiespiesti atrisināsit nopietnus jautājumus.

MEŽĀZIS. Emocionāli dzīvosiet līdzi notikumiem, prātu nodarbinās mīļo cilvēku drošība. Pienācis laiks nostiprināt tuvas attiecības. Sekmīgs radošais darbs. Ieinteresētie cilvēki būs ļoti pretimnākoši. Apdomība naudas lietās ļaus izvairīties no zaudējuma, taču nejauciet aprēķinu ar skopumu. Neraugoties uz klapatām, ko sagādās spurainā atvase, palīdziet un atbalstiet savu bērnu. Iespējams ilgi gaidīts ciemiņš no tālienes. Rīkojieties tā, lai radu saime lepotos ar jums. Organizējiet mīļos kopīgiem darbiem un laika pavadīšanai. Rūpējieties par to, lai jūsu ledusskapī nekad nebūtu tukšu plauktu.

ŪDENSVĪRS. Tuvais cilvēks augstu vērtēs jūsu atbalstu, ko nedrīkst neievērot. Panāksiet labu lietu virzību savā jomā. Stabilas attiecības ar kolēģiem, ja neļausit izpausties sliktajam noskaņojumam. Dariet darbus bez steigas, visu kārtīgi saplānojiet. Pārliecinieties, ka apstākļu maiņas dēļ nav apdraudēts nopietns darījums. Labāk uzturēties ģimenē, nevis skaļās kompānijās. Viegli tiksiet galā ar mājas soli. Nekļūstiet par kategorisku kontroles mehānismu atvašu dzīvē – viņu lidojumi un kritieni vairs nav atkarīgi no jums. Bērni negribēs jums pakļauties. 

ZIVIS. Ļoti mainīgi apkārtējie apstākļi un garastāvoklis. Labas domas un sekmīgs darbs palīdzēs dienas darīt gaišākas. Valdiet savu straujumu – ātri rezultāti nekad nav tie labākie. Ja gadās neveiksme, pacentieties drīz atgūties. Viegli noregulēsit materiālas vai finansiālas domstarpības biznesā. Ar savu klātbūtni un rūpēm palīdzēsiet kādam pārvarēt grūtu dzīves posmu. Kā ierasts, vēlēsities dominēt mājinieku vidū. Ne vienmēr tas izdosies, bet nedusmojieties – sabalansējiet ambīcijas ar ģimenes plāniem. Ikdienu krāsaināku darīs ar vai bez iemesla rīkota maza mājas ballīte ar gardiem ēdieniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko