Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nedēļas horoskops: 26. novembris - 2. decembris

Nedēļas horoskopu 26. novembrim - 2. decembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Periods piemērots radošam darbam un romantiskām attiecībām. Novērsiet greizsirdības izraisītus konfliktus. Gribēsiet paveikt kaut ko jaunu. Pavērsies labas iespējas profesionālajā jomā, un apstākļi palīdzēs sekmīgi veikt iecerētos darbus. Savus plānus izklāstiet skaidri un precīzi. Gādājiet, lai tiekat pareizi saprasts. Nepacietība un steiga var sagādāt neplānotas raizes. Labvēlīgi vingrojumi lokanumam, ieteicamas samērīgas sporta nodarbības. Nevairieties no fiziska darba. Ģimenē nemētājieties no vienas galējības otrā, ļaujiet bērniem pašiem tikt galā ar problēmām.

VĒRSIS. Ļaujieties kompromisam un meklējiet risinājumus attiecībās. Mīļotais cilvēks cienīs punktualitāti. Turpināsies labas lietas profesionālā jomā. Pabeidziet iesāktus darbus, bet jaunu plānu kaldināšanu atlieciet uz citu laiku. Rosieties mierīgi, esiet ar mēru aktīvs. Ja plānotais nav izdevies, sāciet visu no gala. Neiesaistieties tenkošanā. Klausot sirdsapziņas balsi, ejiet savu ceļu. Izlietojiet spēkus lietderīgi. Izvairieties no alkohola lietošanas. Ja iespējams, brīvdienās dodieties prom no pilsētas. Esiet pielaidīgāks prasībās pret atvasēm. 

DVĪŅI. Īstais laiks realizēt savas ambīcijas. Neliela intriga atsvaidzinās savstarpējās attiecības. Netrūks uzmanības no apkārtējiem. Uzmundriniet saskumušos, atturieties no samākslotām emociju izpausmēm. Šajā periodā izmantotās izdevības pēc laika nesīs svētīgus augļus. Saņemsiet nozīmīgu praktisku atbalstu. Draugs palīdzēs piepildīt klusu sapni. Reāli novērtējiet savus fiziskos spēkus. Labu pašsajūtu veicinās jebkura sportiska aktivitāte. Nepievērsiet uzmanību spurainā pusaudža emocionālajām garastāvokļa maiņām. Rūpējieties par vecāku labsajūtu.

VĒZIS. Dzīvojiet ar smaidu. Paļāvības sajūta attiecībās, laba intuīcija. Darbi veiksies, strādājot komandā. Aizdoto naudu būs grūti atgūt, arī lielus ieguldījumus nav ieteicams veikt, bet perioda beigās var sākt lielāku darbu un risināt sarežģījušās problēmas. Ievērojiet līdzcilvēku tiesības, esiet savaldīgs stresa situācijās. Gādājiet, lai katrs izteiktais vārds ir patiess. Necentieties savu panākt aplinku ceļā. Izrunājiet ar bērniem viņus interesējošas lietas. Neieslīgstiet sadzīves rutīnā. Bez sakāpinātām emocijām uztveriet dzīvesbiedra šķietami nereālos plānus – ies laiks, nāks derīgs padoms.

LAUVA. Arī tad, ja šķiet, ka pretī saņemat klusēšanu, ar mīļoto cilvēku esiet maigs, gādīgs un saprotošs. Ja pats aktīvi rosīsities darba jomā, būs jaunas izdevības, vilinoša perspektīva. Var nākties strauji pielāgoties negaidītai situācijai. Saasināsies cilvēku reakcija uz kritiku, tāpēc savu viedokli izsakiet apdomāti, bez liekiem asumiem. Esiet rosīgs gan garīgi, gan fiziski, sportojiet. Sekmēsies ar tehniku saistīti darbi. Reformas savā dzīvē veiciet pakāpeniski. Nav ieteicama pārcelšanās uz citu dzīvesvietu, bet var apcerēt plānu par dzīvošanu atsevišķi no vecākiem.

JAUNAVA. Ar mīļoto izrunājiet sasāpējušo. Brīžos, kad jutīsities izsīcis un noguris, kāds labprāt uzņemsies jūsu rūpes. Neiesaistieties sīkos konfliktos. Problēmas var sagādāt saziņas vietnēs izteikti neapdomāti spriedumi. Ļaujiet atrisināties cilvēcisku emociju uzbangojumam bez jūsu līdzdalības. Dariet to, kam ikdienā nepietiek laika. Krietni nogurdinās kārtības mīlestība. Koncentrējieties kaut kam vienam, pamazām apdarot visus darbus. Aiz kalniem nav Ziemassvētki – neatstājiet neko uz pēdējo brīdi. Parūpējieties par omulīgiem vakariem ģimenes lokā.

SVARI. Vēlams kārtīgi apdomāties, pirms apvienojat savu dzīvi ar mīļoto cilvēku. Profesionālā jomā baudīsiet ilgākā laikā paveiktā darba augļus, radīsies iespēja realizēt savas ambīcijas. Ja pratīsit sevi interesanti pasniegt vadībai, varat likt pamatus virsotņu sasniegšanai. Individuāls darbs pašlaik mazražīgs. Pēc iespējas ātrāk dzēsiet aizņēmumu. Nav vēlams neapdomāts risks. Neapstrīdiet ģimenes galvas lēmumus, strīds par sīkumiem var izvērsties graujošā skandālā. Atvases cienīs vecāku humora izjūtu un saprašanos un ļoti pārdzīvos nesaskaņas. Brīvdienās uzturieties savā komforta zonā.

SKORPIONS. Neļaujiet attiecībās iezagties steigai un nevērībai. Mācieties no gūtām uzvarām, bet vēl vairāk – no pieļautajām kļūdām. Ja strādāsiet ar dzirkstelīti acīs, gūsiet atzinību un atbalstu. Nemētājieties ar solījumiem un lišķīgiem komplimentiem. Nepieļaujiet strīdus ar kolēģiem, novērtējiet viņu idejas un ieguldīto darbu. Nodrošiniet saviem projektiem veiksmīgu virzību. Līdz gada nogalei paveicamie darbi lāgā neies uz priekšu, var nākties darboties pāri saviem spēkiem. Centieties neko nedarīt uz miega rēķina. Izplānojiet gadumijas dāvanas tuvajiem cilvēkiem, atturieties no formālām veltēm.

STRĒLNIEKS. Tuvas attiecības vienlaikus ar diviem cilvēkiem nevar beigties labi. Izmantojiet laiku un izdevības svarīgām pārrunām, tiecieties ar cilvēkiem, kuri jūs iedvesmo. Labs būs viss vecais, pārbaudītais. Neizdariet jaunus, straujus pavērsienus. Projektā ieguldītās pūles un līdzekļi attaisnosies un nesīs cerētos ienākumus nākamā gada sākumā. Finanšu jomā gan lietas var virzīties pretēji jūsu veiktajiem aprēķiniem. Nav ieteicams pastiprināt fizisko slodzi. Ģimenes lokā esiet saprotoši un atbalstiet cits citu, centieties rast prieku arī mazos notikumos. Sāciet meklēt dāvanas.

MEŽĀZIS. Iespējami notikumi, kuri liks sarosīties, uzņemties iniciatīvu. Vairāk paļaujieties uz sevi. Ja nebūsiet vērīgs, varat palaist garām labu izdevību. Gada nogales straujā tuvošanās liks paveikt atliktos darbus, bet nesteidzieties sākt realizēt nozīmīgus jaunus projektus – vēlāk apstākļi būs labvēlīgāki. Pašlaik ļoti svarīgi termiņos veikt saistošos maksājumus. Obligāti pārbaudiet ugunsdrošību mājā. Neesiet vīzdegunīgs, ieklausieties vecāku laikabiedru lietišķajos padomos. Bērnu klātbūtnē neapstrīdiet ģimenes galvas viedokli, negraujiet viņa autoritāti. Atrodiet iespēju sevi arī palutināt.

ŪDENSVĪRS. Periodu sāciet ar pārliecību par veiksmi, centieties prognozēt notikumu gaitu un savlaicīgi rīkoties. Esiet gatavs arī kompromisiem. Samilzusi problēma tuvskatā nemaz tik sarežģīta nebūs. Meklējiet risinājumu, paļaujoties uz savu pieredzi un zināšanām. Neaizmirstiet kolēģiem un tuviem cilvēkiem pateikt paldies par palīdzību un atbalstu. Izvairieties no riskantiem darījumiem. Zaudējumi ļoti sarūgtinās. Piemērots laiks pārdomātiem lielākiem pirkumiem. Ģimenē stabilas attiecības. Esiet saudzīgs izteicienos un vērtējumos. Izpildiet atvasēm solīto, uzklausiet vecākus.

ZIVIS. Jau perioda sākumā necerēti nokārtosiet piņķerīgas attiecības. Izdosies ieviest skaidrību naudas lietās, gūsiet pat nelielus ienākumus, kas gan var ātri iztērēties. Bet nav pamata grūtsirdībai – tēriņiem var sekot nomierinošs finansiālā stāvokļa uzlabojums. Darbā meklējiet dažādus jaunus ceļus, neturieties pie ierastā – tas nogurdinās. Būsiet atvērts un dāsns. Draugi novērtēs jūsu rūpes par viņiem. Nevēlēsities konfliktus ar mīļajiem ģimenē, tomēr strauji ritošie notikumi var būt klupšanas akmens. Miera saglabāšana prasīs savaldīšanos un bieži arī piekāpšanos. Vairieties no stresa situācijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko