Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Nedēļas horoskops: 28. aprīlis - 4. maijs

Nedēļas horoskopu 28. aprīlim - 4. maijam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Būs daudz enerģijas, spēsit paveikt visu labi aizsākto. Nemitīgi tiks pārbaudīta jūsu uzmanība, centība un pacietība, taču viss izdosies, ja jau iepriekš noteiksiet darbu prioritāti pēc svarīguma un steidzamības. Apsoliet tikai to, ko varat kvalitatīvi un bez liekas nervozēšanas izpildīt. Vairieties no ilūzijām. Pagaidām viss jūsu rokās. Ieklausieties tuvinieku vēlmēs. Atcerieties, ka jūsu sliktākā īpašība ir daudz runāt pašam un nedzirdēt citu teikto. Mācieties pacietīgi klausīties cilvēkos – tas nekad nav par vēlu. «Vieninieki» veiksmīgi iepazīsies sabiedriskā pasākumā vai draugu kompānijā.

VĒRSIS. Kāds palīdzēs nokārtot lietu, kur jums nepietiek zināšanu. Aktīvi rosīsities sabiedrībā. Nepalaidiet garām saskatītās iespējas, esiet apņēmīgs, uzdrīkstieties kārtot procesus savas nākotnes vārdā. Kādā situācijā būs jāliek lietā spēja neapjukt sarežģītos apstākļos. Var būt nepieciešamība papildināt latviešu valodas prasmes, rakstīt bez gramatiskām neprecizitātēm. Ja sapratīsit savas kļūdas, var atjaunoties agrākās tuvās attiecības, lai gan ceļš atpakaļ vienam pie otra nebūs viegls. Nāksies rēķināties ar atvašu vēlmēm jaunajās attiecībās. Būs arī rūgti brīži.

DVĪŅI. Būs iespējas sevi pierādīt. Pietiks spēka neizdevušos darbu sākt no jauna. Var nākt necerēts darba piedāvājums, tomēr neiekrītiet uz vilinošiem apsolījumiem. Ja iespējams, ieklausieties cilvēku vērtējumos par situāciju jaunajā kolektīvā. Personīgajā dzīvē iespējama negaidīta iepazīšanās, tomēr jau pašā sākumā esiet ļoti vērīgs – aiz skaistiem vārdiem un emocionālas daudzsološas izpaušanās var slēpties savtīgi nodomi. Lielais saņemšanās laiks skolēniem – jāatsakās no mazāksvarīgā, lai pietiek spēka skolas gada nobeigumam. Šajā laikā liela nozīme būs vecāku atbalstam un uzmanībai.

VĒZIS. Vienu brīdi viss ies kā pa grambām. Kavēsies darbi, nesaņemsit gaidīto naudu, būsit kašķīgs. Taču tad kā ar rokas vēzienu viss mainīsies, sāksies mierīgs laiks. Brīnīsities, priecāsities un atgūsiet iekšējo mieru. Notikumus uztveriet bez stresa un, lai nervi nomierinātos, aktīvāk kustieties. Derēs gan viegli vingrojumi vai vienkārša kāpšana pa trepēm, gan pastaiga ar suni. Laimīgi tie, kuriem pieder dārzs! Zemes smarža un āra darbi būs lielisks depresiju dakteris. Ļaujiet sevī dzīvot gaišām domām, sakiet līdzcilvēkiem labus vārdus. Pārlasiet pierakstītas vai atcerieties gudras un spēcinošas atziņas.

LAUVA. Stipriniet sevī optimismu. Pārliecināsities, ka dzīves nozīmīgajās jomās esat uz pareizā ceļa. Piebremzējiet nozīmīgu darbu sākšanu, vispirms kārtīgi sagatavojiet tam pamatus. Nekādā gadījumā neiesaistieties procesos, kas jums var sagādāt raizes. Ģimenes atvasēm jāsaņem spēki mācību gada nobeigumam. Atbalstiet viņus! Plaukstošajā pavasarī būs iespējas dažādām izklaidēm, taču nemēģiniet skriet uz visām debespusēm. No vilinošajiem piedāvājumiem izvēlieties kaut ko vienu un saskaņojiet savas un mīļotā cilvēka vēlmes, lai neviens nejustos malā nostumts. Esiet biežāk kopā.

JAUNAVA. Nokārtosies situācija, kas ilgu laiku darīja jūs nemierīgu. Nozīmīga būs draugu palīdzība. Profesionālajā jomā iespējamas būtiskas pārmaiņas, tomēr katrs solis rūpīgi jāpārdomā. Var sākt jau ilgāku laiku iecerēto. Ja būsit uzcītīgs un vērīgs, panākumi neizpaliks. Nesagumstiet pelēkā dzīves brīdī, ejiet uz priekšu ar augsti paceltu galvu! Uzmanieties ar svešu cilvēku apsolījumiem – bieži tā būs miglas pūšana acīs. Mājas dzīve neprasīs nekādu papildu uzmanību. Attiecību jomā gādājiet, lai netrūktu sirsnības. Apkārt būs daudz jauku paziņu, bet uzmaniet, lai tuvajā cilvēkā nemostas greizsirdība.

SVARI. Ja steigsities, varat iebraukt maldu grāvī; ja paslinkosiet, vilciens var aiziet bez jums. Ieturiet savas dzīves ierasto ritmu, tad viss notiks bez piepūles un cīniņiem. Rīkojieties radoši un droši, meklējiet jaunu pieeju jau ierastajā. Izdosies teicami demonstrēt savu varēšanu un spējas. Padomājiet par atvašu iespējām vasarā pastrādāt. Brīvdienās steidziet laukā no putekļiem un dūmiem. Dabā esot, strauji virmos emocijas – ja ļausieties tām, varat gan iegūt jaunu paziņu, gan iemīlēties līdz ausīm. Tikai uzmanieties – neapdomīgi soļi var uz ilgāku laiku sašūpot jau esošās attiecības.

SKORPIONS. Mainīgs noskaņojums. Būs daudz un dažādas vēlēšanās, bet klāt neviens neko nenesīs, nāksies rīkoties pašam. Cilvēki, no kuriem to vismazāk gaidījāt, būs ļoti atsaucīgi. Vadība jums uzticēs atbildīgus pienākumus, gādās labus darba apstākļus. Lieliski ar visu tiksiet galā, ja vien neuzņemsieties par daudz. Var parādīties izdegšanas sindroms. Gūsiet atzinību un aplausus, bet atlīdzību materiālā ziņā var nākties izcīnīt saviem spēkiem. Pārdomājiet savu dienu kārtību. Brīvajā laikā vēlams atcerēties vaļaspriekus, atjaunot spēkus, tiekoties ar draugiem, aizvest ģimeni brīvdabas takās.

STRĒLNIEKS. Neskaidrā situācijā ieklausieties sirdsbalsī. Profesionālajā jomā stāvēsit it kā atstatus no notikumiem kolektīvā, un tas var radīt iespaidu, ka esat kļuvis lepns. Patiesībā sirdi kremtīs pārdzīvojumi ārpus darba. Visu nolīdzinās laiks, sirdij jāļauj izsāpēt personīgo zaudējumu. Privātās attiecībās nevarēsit izvēlēties, kuram no diviem draugiem dot jāvārdu. Parūpējieties par kārtību mājās. Tiem, kam tas nav asinīs, būs grūti sevi piespiest rīkoties. Ja vēlaties ko mest laukā, dariet to tūlīt. Ilgi domājot, nekas labs nenotiks – viss liekais paliks, kur bijis, un tas krietni pabojās garastāvokli.

MEŽĀZIS. Ilgā darbošanās vienā jomā ietīs jūs rutīnas plīvurā. Nemanīsit, ka pat jūsu valoda kļuvusi vienveidīga, ierasti oficiāla. No sirsnīgākiem kontaktiem attur arī allaž nopietnā sejas izteiksme. Nepieciešama liela saņemšanās, lai šajā situācijā kaut ko mainītu. Atbrīvojieties no nemitīgā iekšējā saspringuma. Palūdziet no jums neatkarīga uzticama cilvēka viedokli. Varbūt var sākt ar ārējām vizuālām pārvērtībām. Atturieties no šaubām par tuvu draugu rīcību. Materiālā ziņā jūsu dzīve ies augšup, bet pārliecināsities, ka ne vienmēr ar naudu var palīdzēt tuviniekam.

ŪDENSVĪRS. Pieaugošo darba tempu izbaudīsit no matu galiņiem līdz kāju pirkstiem. Pēc diezgan ilgās dīkstāves tas priecēs, bet drīz sajutīsit pārmēru lielu nogurumu. Sabremzēsies radošais process. Var būt traucēts miegs. Ģimenē vajadzēs sakārtot naudas lietas; iespējams, esat aizmirsis par kādu maksājumu. Papildu naudu var prasīt streikojošā auto remonts. Šie negadījumi ir pārejoši, ja tos uztver ar mieru, bez panikas. Jūsu lēmumi un pieredze palīdzēs atrast izeju. Tikmēr izmantojiet laiku, lai pievērstos sev un ģimenei, lai kopā apmeklētu kādu no daudzajām izklaides iespējām brīvā dabā.

ZIVIS. Jaukais laiks vedinās nevis samazināt, bet palielināt tēriņus. Domājiet un rīkojieties atbilstoši situācijai. Nekautrējieties eksperimentēt ar visu, kas jūs iepriecina, – spilgtām sajūtām, krāsainu tērpu vai tā detaļām, izmēģiniet jaunu ēdiena recepti, aplaimojiet mīļos ar ielūgumu uz pikniku. Mīlestības nojausmās var sareibt galva, taču, pirms uzticaties saldajiem solījumiem, pārliecinieties par teicēja patiesajiem nodomiem. Vērojiet savu mīļoto sabiedrībā. Gan jau arī intuīcija neklusēs, tikai tai jātic. Laba jūtu pārbaude būtu iespēja kādu laiku atsevišķi padzīvot ārpus ierastās vides.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko