Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Nedēļas horoskops: 3. - 9. marts

Nedēļas horoskopu 3. - 9. martam piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS

Pusratā atstātu darbu pabeigšanas periods. Ieviesiet skaidrību sapiņķerētā lietā. Izdosies pasākums, kurā ielikāt daudz darba. Ja neuzmanīsities, raiti ritošā projektā var ieviesties nelāga kļūda. Pat ja tas nākas grūti, esiet uzmanīgs, iecietīgs un laipns. Labi darbosies atgriezeniskā saite. Var piepildīties priekšnojautas. Ceļotājiem svešā zemē saskarsmē ar citiem jātur vaļā acis un ausis. Spēsit izsargāties no traumām un veselības traucējumiem. Izvairieties no cilvēkiem, kuri izplata nepatiesu informāciju un sagroza faktus. Nelabvēļi jūsu kļūdas centīsies izmantot savā labā.

 

VĒRSIS

Var rasties nepieciešamība apgūt jaunas zināšanas. Paļaujieties uz sevi, uzrotiet piedurknes un dodieties uz izvēlēto mērķi! Priecēs apkārtējo cilvēku atbalsts, taču mulsinās neskaidrā situācija darba vidē. Vadība bieži mainīs nostāju svarīgos jautājumos. Sāksiet domāt par darbavietas maiņu, bet pagaidām to vēl nevajag risināt steidzamības kārtā. Attiecībās miers un liela savstarpēja uzmanība. Gribēsiet kaut uz dažām dienām mainīt vidi. Padomājiet par romantiskām brīvdienām divatā. Atvases droši varat uzticēt vecvecākiem. Ieteicamas jebkādas ūdens procedūras. Baudiet harmonisku kopā būšanu.

 

DVĪŅI

Neikdienišķas situācijas atņems naktsmieru. Nomierinieties, apsveriet, vai vērts ko labot, vai arī tas nav jūsu spēkos. Panāciet kompromisu konfliktā ar pazīstamu cilvēku. Pārāk emocionāli reaģēsit uz apkārtējo viedokli. Esiet radošs, netērējiet nervus lietās, kas nav jūsu ievērības cienīgas. Baudiet savus panākumus, nenodarot pāri komandas biedriem. Ilgosities pēc pārmaiņām. Izprotiet sava iekšējā nemiera cēloņus. Mājās noteiksiet taupības režīmu, ar ko atvases nebūs mierā, un var izcelties ķīviņi kabatasnaudas dēļ. Dusmās izteiktie vārdi būs kā siena kaudzē iemests degošs sērkociņš.

 

VĒZIS

Nogurdinās ieilgušās ziemas pelēcība. Būsit ērcīgs. Kolektīvā var sākt no jums vairīties. Kavēsies svarīga lēmuma pieņemšana. Meklējiet izeju, abstrahējoties no satraucošajām emocijām. Pastiprināsies jūsu brīvības alkas. Ja iespējams, paņemiet dažas brīvas dienas. Atvēliet laiku tam, kas patīk visvairāk. Vakarā pie vīna glāzes izklāstiet savus sirdēstus vistuvākajam draugam. Īsa atpūta no ikdienas ierastajiem darbiem darīs brīnumus – apdomāsities un spēsit ar jauniem spēkiem stāties ierindā.  Neviens no malas nespēs atkal un atkal uzpildīt jūsu tukšās baterijas, viss būs tikai pašu rokās.

 

LAUVA

Aktuāla finanšu un drošības tēma. Gādājiet, lai, pienākumus pildot, atkal neizdegat, saudzējiet spēkus, rīkojieties apdomīgi, bet pārliecinoši. Neļaujiet vieglam apjukumam novērst jūs no mērķa. Turieties kopā ar līdzīgi domājošajiem. Līgumā obligāti nosakiet visas izmaksas un algas. Būs nogurdinājusi mājās sēdēšana, tāpēc droši plānojiet aktīvas brīvdienas kopā ar draugiem. Pavērojiet jauno paziņu ārpus ierastā. Sapratīsit, vai saskan intereses, vai kopīgs ceļš ejams. Emocionāli noskaņots, varat pieņemt nozīmīgu lēmumu.

 

JAUNAVA

Plānojiet darbus uzreiz visai nedēļai. Sākumā paveiciet sarežģītāko, izvairieties no riskantām situācijām. Protiet pateikt stingru nē tam, kas rada šaubas. Atklātas sarunas ar darba devēju vai sadarbības partneri. Nepiekrītiet kompromisiem, ja sniegtie fakti jūs nepārliecina, – atcerieties, ka solīts makā nekrīt. Palieciet pie savas nostājas un prasībām. Ģimenē ļoti svarīgi dzirdēt tuvo cilvēku, saprast viņa vēlmes. Ja paliekat katrs pie sava, svarīgi panākt izlīdzinošu kompromisu. Neļaujiet domstarpībām iet plašumā. Plaisa var izvērsties draudoši dziļa. Atvasēm svarīgs vecāku siltums un gādība.

 

SVARI

Svarīgi uzturēt sevī pozitīvismu un iedvesmu. Uzņemieties piedāvāto nopietno un atbildīgo darbu. Ja būsit pacietīgs un laipns pret citiem, arī apkārtējie cilvēki atplauks sirsnībā. Nenonieciniet kopīga darba rezultātus tikai tāpēc vien, ka jums nav ierādīta galvenā loma. Noņemiet rozā brilles un novērtējiet realitāti. No atvašu skolas var pienākt ziņa par skolēnu necieņu citam pret citu – izrunājieties par to ar bērniem, kā arī par garīgu dzīves piepildījumu.

 

SKORPIONS

Atturieties no iecirtības un necieņas pret citiem. Valdiet dusmas sabiedriskās vietās. Pirmais pasniedziet roku izlīgumam. Sadarbības partneri uzrunās jūsu atklātība, pieredze un zināšanas. Projektā nāksies ielikt daudz savu resursu, tomēr, lai arī vēlāk, nekā plānojāt, panāksiet gaidīto rezultātu. Ienākumus ieguldiet biznesa attīstībā un reklāmā. Var nogurdināt ikdienišķie mājas darbi, tāpēc labāk dariet tos kopā – tad katram paliks vairāk laika savu interešu realizēšanai. Droši varat dot sev atlaides, piemēram, nenomazgājot traukus pēc vakariņām un tā vietā noskatoties aizraujošu filmu.

 

STRĒLNIEKS

Labi sāksies katra diena, ja plecus nespiedīs agrāk nepaveiktā nasta. Paļaujoties uz intuīciju, izdarīsiet vislabāko izvēli. Veiksmīga darbība pirkšanas un pārdošanas jomā. Taču neaizmirstiet, ka konkurenti arī rosās, tāpēc nekavējieties realizēt savas idejas. Ja vēlaties rast jaunas piepelnīšanās iespējas, atsakieties no stingrajiem darba dalīšanas principiem un rīkojieties. Sasteigts un ne visai veiksmīgs pirkums pavasara izpārdošanās. Jaunā romantiskā iepazīšanās jūs darīs greizsirdīgus, taču atcerieties, ka par savu laimi esat atbildīgs tikai jūs pats. Vairāk padomājiet par otru cilvēku. Saudzējiet viņa enerģiju un nervus.

 

MEŽĀZIS

Jaunajā darbavietā būs lielāka brīvība un plašākas iespējas radoši izpausties. Sajutīsit mieru un emocionālo stabilitāti. Pieaugs darba spars un ticība saviem spēkiem. Ja spēsit pildīt sadarbības noteikumus, jau tuvākajā laikā būsit ieguvējs. Beidzot atkal varēsit pievērsties pamestajam vaļaspriekam. Vadība var piedāvāt īslaicīgu pieredzes pilnveidošanu ārzemēs, ko pieņemt nebūs viegls lēmums. Jebkura izvēle, uz kuru parakstīsities, liks citām acīm paskatīties uz nākotnes iespējām. Tālumā varat sastapt skaistu mīlestību, taču tai nebūsit gatavs, jo dzimtenē jūs uzticīgi gaidīs kāda mīloša sirds.

 

ŪDENSVĪRS

Pievilcība un šarms būs ne mazāk svarīgi kā prasmes un zināšanas, taču nevajag sevi pārspīlēti izcelt. Netrūks apņēmības, būs pozitīvs noskaņojums. Neskaidrā situācijā rīkojieties godīgi un atklāti. Apkārtējie var pamanīt nepilnības jūsuprāt labi paveiktajā darbā un draudzīgi norādīt uz kļūdām. Nestrīdieties pretī. Mierīgi uzklausiet kolēģus un mācieties.  Personīgajā dzīvē var notikt kas sen gaidīts. Izjutīsit emociju pārpilnību. Dalieties ar apkārtējiem savā sirds siltumā! Cik iespējams, palīdziet cilvēkiem, kas cieš tālumā, un tiem, kas spiesti dzīvot svešatnē.

 

ZIVIS

Šis ir jūsu spēju pierādīšanas laiks! Darāmā būs vairāk, nekā varat iedomāties, un māks nepaveiktā smagums. Dariet tik, cik spējat paveikt labā kvalitātē. Steigā pieļauto kļūdu labošana var paņemt daudz vairāk laika. Labāk pārbīdīt uz priekšu jauna projekta sākšanas termiņus, un nesteidzieties ar secinājumiem. Neļaujiet vaļu emocijām. Veiksies tiem, kuri rīkojas apdomāti un bez stresa. Nenesiet uz mājām ne darbu, ne slikto noskaņojumu – dzīve ir pārāk īsa, lai tīšuprāt bojātu savu un tuvo cilvēku gaišos brīžus. Apkārt ir daudz neskaidrību, taču lai tas jums netraucē ar prieku dzīvot katru dienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.04.2024.

Ak, šī šausmīgā vēlme rakstīt dzejoļus, kad tava poētiskā talanta virsotne ir atskaņas "mīlēt – kremēt".

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko