Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Nedēļas horoskops 4. - 10. februārim

Nedēļas horoskopu 4. - 10. februārim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Attiecībās nepieciešama iecietība, iecietība un vēlreiz iecietība. Nešantažējiet mīļoto ar šķiršanās draudiem. Ja cilvēks jums dārgs, meklējiet kompromisus un pavasarī viss nokārtosies. Saspringtajā periodā veiksmīgas radošas izpausmes. Paļaujieties uz savu spēju pazīt cilvēkus. Partnera negodīgā rīcība aiz jūsu muguras liks izvērtēt turpmākās sadarbības iespējas. Dienu steigas un nemiera ritējumā sildīs cilvēku sirsnība un atzinība. Ja atvases lūdz, atbalstiet un neliedziet padomu. Pašlaik nav vēlams palikt savrupam dažādās norisēs ne sabiedrībā, ne mājās.

VĒRSIS. Atbrīvojieties no apgrūtinošā, tad izjutīsit lielu atvieglojumu. Skatieties cilvēkiem acīs, nevērpiet smagas domas. Jūsu dzīve nav tik tumša, kā iedomājaties. Novērtējiet, ko Dievs devis. Saskatiet mahinatoru vēlmes jūs apkrāpt. Kāds steidzinās pabeigt iesākto vai ātrāk solīto, taču veiciet darbu profesionāli atbildīgi. Intuīcija teiks priekšā, jūs spēsit izprast situāciju un pieņemt pareizo lēmumu. Izdosies atgūt aizdotu naudu vai jums pašiem nozīmīgu lietu. Nav ieteicams palielināt fizisko slodzi, ieplānojiet laiku atpūtai. Ja atvases šobrīd izvairās no kontaktiem, atstājiet viņas mierā.

DVĪŅI. Jārīkojas skaidri un noteikti. Piešķiriet katrai dienai savu krāsu un nozīmi. Piemērots laiks, lai sakārtotu gan naudas, gan darba lietas. Ilgas attiecības negraujiet ar maznozīmīgu aizraušanos. Neuztveriet notiekošo pārāk emocionāli. Darbā neaprociet drošu un aktuālu ideju, bet pārliecinoši aizstāviet to. Nenozīmīga strīda dēļ nesaraujiet draudzības saites. Nedodiet pamatu dzīvesbiedram justies nenovērtētam, ieklausieties mājinieku viedokļos, apspriediet visu kopīgi. Atturieties pats un mudiniet atvases izvairīties no cilvēku pulcēšanās vietām. Saudzējiet enerģiju un mājas mieru.

VĒZIS. Šis periods raibs kā lupatu deķis. Laika trūkums, strīdi ar mīļoto, kreditori, nesaskaņas ar kolēģiem, atvašu niķošanās. Elastīgi reaģējiet uz situācijas maiņu un saglabājiet možu garu. Koncentrējieties, sasparojieties – visu paveiksit, visu izlīdzināsit! Mērķtiecīgi pārvariet šķēršļus, salabstiet ar mīļoto, sagādājiet mazu, jauku dāvanu. Labāk agrāk nekā vēlāk atzīstiet savas kļūdas un pāridarījumus līdzcilvēkiem. Padomājiet par to, kā uz laiku aizmukt no problēmām. Sajūtot brīvības vējus, radīsies radoši plāni turpmākajai dzīvei. Godīgi rīkojoties, izdosies saglabāt cieņu un autoritāti.

LAUVA. Labs noskaņojums, jo raiti ritēs tiešie darbi. Nejaušas sastapšanās laikā var dzimt noturīgas jūtas, taču aizņemtības dēļ būs grūti organizēt romantiskas tikšanās. Darbā veiksmīgi atsāksit realizēt pasen iecerēto, sprēgās domu apmaiņa. Var gūt ienākumus tur, kur līdz tam nesaskatījāt iespējas. Novērtējiet dzīvesdrauga nozīmīgo morālo atbalstu. Jauni iespaidi un emocijas atsvaidzinās ilgās un ciešās attiecības. Esiet uzmanīgs, gādājiet, lai īstajā brīdī varat būt kopā ar atvasēm. Nenosodiet nenozīmīgus bērnu nedarbus. Kopā vadiet aktīvas nodarbības ārpus mājas.

JAUNAVA. Diezgan nemierīgs laiks. Vēlēsities saņemt atzinību par savu veikumu, taču gaidītais kavēsies. Būs daudz darāmā, nāksies mobilizēt spēkus un gribu. Saglabājiet savu tempu un gādājiet par darba kvalitāti. Nevajadzētu veidot emocionālu plaisu ar darba devēju. Nedaudz var sarukt ienākumi, atturieties no lieliem tēriņiem. Var iestāties viegla depresija; iespējams, apsvērsit vizītes nepieciešamību pie psihologa. Kopīgi varat izrunāt savas esības stratēģiju. Mājās taisnīgi katram ģimenes loceklim iedaliet pienākumus – tas ļaus izvairīties no sīkiem ķīviņiem. Tuvinieki novērtēs jūsu rūpes.

SVARI. Izdosies realizēt sen iecerētu sapni attiecību jomā. Paļaujieties uz labvēlīgu notikumu gaitu, pozitīvas domas palīdzēs saskarsmē ar cilvēkiem – viņi novērtēs jūsu sirsnību, atsaucību, priecīgo prātu. Izturieties nopietni pret karjeras jautājumiem. Nebaidieties pieņemt vērtīgus piedāvājumus. Var apdomāt ideju par izglītības turpināšanu. Stūrgalvība un neizlēmība var ietekmēt biznesa darījumus. Atradīsit labas iespējas gūt papildu peļņu. Atliciniet laiku tuviniekiem, labai grāmatai, vaļaspriekam. Neko nedariet pāri saviem spēkiem! Apdomīgi tiksiet galā ar pretrunām radu lokā.

SKORPIONS. Daudz saistošu notikumu un jaunumu, arī prāts nesīsies izbaudīt ko jaunu un neierastu. Droši ļaujieties pārmaiņām! Varat individuāli darboties radošā jomā. Vērienīgā projektā būs vairāk darba, nekā domājāt, taču vadība novērtēs jūsu sniegumu, piedāvās labāk atalgotus sadarbības noteikumus. Neiesaistieties projektos, kuriem nav materiāla seguma un nopietna atbalsta. Pildiet noslēgtos darba līgumus – no tiem nevarēsit atkāpties. Esiet uzmanīgāks draugu izvēlē, ieklausieties intuīcijā. Ģimenē saprašanos garantēs jūsu miers un tolerance. Tuviniekiem nav jāpacieš jūsu sliktais garastāvoklis.

STRĒLNIEKS. Īpaša nozīme būs izteiktiem vārdiem – ar tiem esiet uzmanīgs. Darbā labas nākotnes perspektīvas. Raiti ritēs patstāvīgi veicami darbi. Neļaujiet iedragāt savu reputāciju. Prātīgi izkalkulējiet paredzamos tēriņus. Neiesaistieties pasākumos, kas jums nešķiet interesanti. Ģimenē ļaujieties nelielai atpūtai – tas palīdzēs atbrīvoties no sakrājušās spriedzes. Neizvairieties no uzticētiem pienākumiem, nevelciet solīto garumā. Iznesta miskaste ir vērtīgāka par pamatīgu dzīvesbiedru ķīviņu. Būsit nobriedis kādas mājoklim nepieciešamas mēbeles iegādei. Uzlabosies veselība. 

MEŽĀZIS. Kopā ar mīļoto jutīsities pasargāts no trakās pasaules. Neapspriediet finanšu lietas ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Vārda neturēšana un neiekļaušanās termiņos darbā izraisīs nopietnas problēmas. Var nākties risināt juridiskus jautājumus. Esiet ļoti uzmanīgs, īrējot vai izīrējot telpas; vēlams slēgt oficiālus līgumus. Noteikti ievāciet informāciju par darījuma partneriem un neklausieties solījumos, ja runa ir par materiālām vērtībām. Pagaidām atturieties no saviesīgām sanākšanām. Mājās dzīvojiet saskanīgi – konflikts tikai saasinās jau iespringušo situāciju. Neradiet plaisu attiecībās.

ŪDENSVĪRS. Centieties piemēroties pārmaiņām, taču piebremzējiet neapdomātas aktivitātes. Lieki neriskējiet, ļoti apsveriet savu rīcību un solījumus. Ikdienas rūpes var atstāt iespaidu uz attiecībām, daži sīki notikumi – sabojāt noskaņojumu. Mīļotais, kā vienmēr, visu kavēs, bet neņemiet to galvā, ja viss cits ir labi. Var padomāt par nelielu finansiālu uzkrājumu nebaltām dienām. Sāciet kārtot savu nekustamo īpašumu. Profilaktiski pārbaudiet veselību. Parūpējieties par saturīgām nodarbībām atvasēm mājās. Organizējiet jaukas pasēdēšanas ģimenē. Padomājiet par spēcinošu vitamīnu kūri.

ZIVIS. Būs degsme un spēks. Bruņojieties ar pacietību, ja mīļotais ir saguris un norūpējies. Nestrīdieties ar tuvo cilvēku izdevumu dēļ – labāk tad katram turēt savu maciņu. Darbā ieguvums, ja nekas netiks veikts pa roku galam. Koncentrējieties uz svarīgāko un aizsākto centieties pabeigt pēc iespējas ātrāk. Ieteicams nedaudz palielināt fizisko slodzi svaigā gaisā. Meklējiet saprašanos ar atvasi, kurai mācības pašlaik galīgi nav prioritāte. Padomājiet, kā rīkoties konkrētajā situācijā, skaidrojieties bez balss pacelšanas. Varbūt tiecieties ārpus mājas. Nebūs lieks arī saprātīgs materiāls solījums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko