Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VIDEO: Raimonds Elbakjans par pašdiciplīnu un ideju realizēšanu Latvijā

Šā gada 6.martā, Spīķeru koncertzālē pirmo gadu norisināsies Biznesa augstskola Turība studentu veidots aktīvās domāšanas pasākums vidusskolēniem Rosinātava. Viens no pasākuma rosinātājiem - Raimonds Elbakjans par to, cik svarīga ir pašdisciplīna, lai realizētu savas idejas gan Latvijā, gan pasaulē.

Aktīvās domāšanas pasākumā Rosinātava trīs bloku ietvaros - Iespēju Latvija, Pasaules pieredze un Laiks rīkoties, uzstāsies Raimonds Elbakjans, Marija Ručevska, Valdis Sils, Imants Pankars, Viesturs Saldavs, Jānis Sildniks, Valters Vestmanis, Artjoms Smirnovs, Ansis Kolmanis u.c.

Rosinātājs, Raimonds Elbakjans, sporta un kultūras kustības Ghetto Games aizsācējs ir viens no Latvijas lepnumiem un uzņēmības piemēriem ar izkoptām iemaņām un stingru pašdisciplīnu. Raimonds uzsver, ka Latvija ir iespēju zeme, kur ir iespējams realizēt pat visdullākās lietas, taču ir jānotic sev pašam. Raimonds dalās padomā: "Nevajag klausīt autoritātes, bet vajag būt ticībai par savu lietu ļoti stiprai, jo nāksies pārvarēt ļoti daudz viedokļus no malām. No mums pašiem viss ir atkarīgs!"

Raimonds pastāv par to, ka rāmji ir jāpārkāpj un cilvēkiem nepārtraukti ir jāattīstās. Visas veiksmes pamatā ir elementāra formula, kuru Raimonds saprata tikai 25 gadu vecumā – viss dzīvē sākās no kārtības. Un viss iesāktais ir jāpabeidz līdz galam. Tas palīdzot apsteigt laiku, iegūt pieredzi, jo tikai mēs katrs pats varam to izveidot.

Jau ziņots, ka 6.martā, Spīķeru koncertzālē, pirmo gadu norisināsies Biznesa augstskola Turība studentu izstrādāts pasākums vidusskolēniem - Rosinātava. Vieta, kur sabiedrībā zināmas personības dalīsies ar saviem pieredzes stāstiem, rosinot jauniešus noticēt sev un Latvijas nākotnei. Projekta mērķis ir iedrošināt un mudināt jauniešus domāt plašāk par ierasto horizontu un ļaut vaļu savu ideju realizācijai.

Pasākumā ieeja ir bez maksas, tomēr apmeklētāju skaits ir ierobežots. Pieteikuma anketu un papildus informāciju var meklēt pasākuma oficiālajā mājaslapā -  www.rosinatava.lv. Biznesa augstskolas Turība 25 gadu jubilejai par godu, divpadsmit aktīvākajiem jauniešiem, tiks sniegta iespēja piedalīties konkursā, par iespēju  iegūt 25% atlaidi pirmajam studiju gadam! 

 

Top komentāri

Neslāvs
N
Elbakjana kungam derētu nedaudz piesēsties pie pamatskolas latviešu valodas grāmatām un iemācīties pareizu latviešu valodu. Iespējams, ka intelekta līmenis korelē ar aprobežoto vārdu izvēli, okupantu izteicienu pārbagātību un palīgstrādnieka cienīgu runas stilu.
kājslauķis
k
un pērkams idiots šis okupantu pakalpiņš
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko