Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Baklažāni ar tomātiem un sieru

Baklažāni ar tomātiem un sieru - recepte gardākām brīvdienām!

Sastāvdaļas: 4 nelieli baklažāni, 4 tomāti, 4 ķiploka daiviņas, 150 g labi kūstoša siera, eļļa, sāls, svaigi zaļumi.

1. Baklažānus nomazgā un iegriež gareniski kā šķēles, bet ne līdz galam – tā, lai veidojas vēdeklis un lai šķēles turas kopā. Iegriezuma vietas apkaisa ar sāli, un baklažānus noliek uz 30 minūtēm atsuloties. Pēc tam tos nosusina ar salveti.

2. Tomātus un sieru sagriež šķēlēs un kārto katrā baklažānu vēdekļu iegriezuma vietā, veidojot tajā pildījumu.

3. Baklažānus liek nedaudz ieeļļotā cepamtraukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem ķiplokiem un pielej nedaudz ūdens. Cep cepeškrāsnī 40–50 minūtes 180 grādu temperatūrā. Pasniedz ar zaļumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko