Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Kabaču braunijs

Kabaču braunija recepte gardākām brīvdienām.

Sastāvdaļas: 350 g kabača, 140 g miltu, 50 g drupinātas šokolādes (vai šokolādes čipsu), 1 ola, 50 ml eļļas, 25 g kakao, 100 g cukura, 1 tējk. sodas, šķipsna sāls.


1. Bļodā kārtīgi sakuļ olu, eļļu un cukuru.

2. Pievieno kakao, sodu un sāli, izmaisa.

3. Kabaci nomizo, rupji sarīvē un iemaisa mīklā. Tad masā lēnām iejauc miltus un arī vairumu šokolādes gabaliņu.

4. Masu lej ietaukotā cepamtraukā, pārkaisa ar atlikušajiem šokolādes gabaliņiem un cep 175 grādu cepeškrāsnī 20–25 min.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vispārdotākais skočs

Šodien turpināšu novembrī iesākto rakstu sēriju par pasaulē populārākajiem viskijiem.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko