Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Paštaisīti mājas pelmeņi

Paštaisītu mājas pelmeņu recepte.

Sastāvdaļas: 2 glāzes miltu, 1 ola, pusglāze silta ūdens, šķipsna sāls. Pildījumam – 0,5 kg maltās gaļas, puse sīpola, 1 ķiploka daiva, sāls, malti pipari, piens.

1. Miltus ber uz galda, kaudzes vidū iesit olu. Kārtīgi izmīca, pa porcijām pievienojot ūdeni, kam piejaukts sāls, līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Ļauj mīklai 30 min. atpūsties.

2. Malto gaļu samīca ar sakapātu sīpolu, sarīvētu ķiploku, sāli, pipariem, garšvielām un zaļumiem pēc izvēles, nedaudz piena.

3. Mīklu plāni izrullē. Ar glāzi no tās izspiež aplīšus, ko pilda ar gaļu, malas aizspiežot ar dakšiņu. Gatavos pelmeņus izvāra sālsūdenī un pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko