Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Zivs fileja paprikas mērcē

Recepte gardākām brīvdienām.

Sastāvdaļas: 800 g kādas baltās zivs filejas, 2 sarkanās paprikas, 1 tomāts, 200 ml sausā baltvīna, 20 ml zivju buljona, 2 sīpoli, 30 g pētersīļu, 8 ēd. k. olīveļļas, sāls, milti.


1. Sīpolus notīra, sagriež ripiņās un apcep eļļā. Pielej vīnu, pavāra 10 min.

2. Nomazgā un sagriež papriku, sagriež arī tomātu. Kopā ar zivju buljonu pievieno sīpoliem un sautē 20 min. Tad pieliek sakapātus pētersīļus.

3. Zivs fileju noskalo, viegli apsāla, sagriež gabalos, apviļā miltos un apcep eļļā no abām pusēm. Pasniedz pārlietu ar mērci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vispārdotākais skočs

Šodien turpināšu novembrī iesākto rakstu sēriju par pasaulē populārākajiem viskijiem.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko