Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Subaru būs vēl viens dīleris

Oktobra beigās durvis vērs jauna Subaru autorizētā pārstāvniecība Rīgā, kas piedāvās pilnu auto pārdošanas un pēcpārdošanas pakalpojumu klāstu. Ar nosaukumu Centrs Imanta tā darbosies Domenikss grupas ietvaros. Uzņēmumam ir ievērojama pieredze auto nozarē. Pašlaik tā pārstāv Mercedes-Benz, Maybach un Mitsubishi Fuso Canter.

Subaru Nordic reģionālais vadītājs Ringo Rahumēls skaidro, ka «līdz ar pašreizējo pārstāvi Ad Rem auto tiek paplašināta zīmola pārstāvniecība Latvijā, piešķirot jaunu dīlera statusu Centram Imanta; mūsu mērķis Latvijā ir sasniegt līdzīgu tirgus daļu kā Igaunijā un Lietuvā, tas ir, 5-6%». Domeniksa grupas ģenerāldirektors Viktors Troicins savukārt norādījis, ka Centrs Imanta būs atsevišķa struktūrvienība, kas atradīsies jaunās telpās. Ieguvums no jaunāSubaru dīlera izveidošanas būs arī tīri ģeogrāfisks, jo Centrs Imanta atrodas Pārdaugavā, savukārt dīleris Ad Rem auto- Purvciema un Pļavnieku tuvumā. Centra Imanta vadītājs būs Kaspars Mūrnieks: «Izrādītā uzticība ir atzinības apliecinājums, un mēs būsim pagodināti par iespēju strādāt ar zīmolu, kas reprezentē daudz vairāk nekā ierastu transportlīdzekli.»

«Automāts» bokserdīzelim

Vēsts par jaunā Subaru dīlera dibināšanu tika nodota preses konferencē 12. oktobrī, kur tika sniegta informācija par jaunu modeļu plāniem. 2012. gadā Subaru Nordic piedāvās pazīstamos Legacy, Outback un Forester modeļus vai to uzlabotas versijas, kā arī Impreza ātrgaitas modeli STI.

Jauno Impreza bāzes modeli sāks ražot tikai nākamā gada jūlijā. Februārī sāksies Frankfurtē prezentētā kompaktā krosovera Subaru XV tirdzniecība, bet jau šī gada decembrī atsevišķiem modeļiem būs pieejama sengaidītā Boxer Dieselun automātiskās pārnesumkārbas kombinācija.

Tokijas motoršovā novembrī notiks ar Toyota kopā izstrādātā sporta auto BRZ oficiālā pirmizrāde.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko