Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

E-pasta lietotāju ikdienas rīki

Trīs teicami instrumenti, kas elektroniskā pasta izmantošanu viedtālrunī padarīs produktīvāku un patīkamāku

Ja vien neesat tīnis, kura svarīgāko viedtālruņa rīku sarakstā ir Instagram selfiju uzņemšanai, Twitter, lai nokļūtu Mēs lepojamies retvītu sarakstā, un CandyCrush spēle brīvā laika aizpildīšanai, noteikti izmantojat kādu no populārākajiem e-pasta servisiem, lai ne vien caurlūkotu savu e-pastu, esot ārpus biroja, bet arī komunicētu ar kolēģiem, radiem un draugiem, atrodoties ceļā. Apskatīsim trīs teicamus rīkus.

SolMail ****

Ja esat viens no tiem cilvēkiem, kuri laika gaitā pamanījušies tikt pie desmitiem e-pasta adrešu neskaitāmos kontos un uzskatāt, ka tie visi vēl ir nepieciešami, tad viedtālrunī noteikti neiztikt bez aplikācijas, kas spēj apvienot zem dažādiem servisa nodrošinātājiem radītus e-pasta kontus. Viens no šādiem rīkiem ir SolMail, kas ļauj jūsu e-pastu sarakstam pievienot Gmail, Yahoo, Outlook, Latvijā nepopulāro Daum, AOL un virkni citu epasta servisu, arī inbox.lv. Kad visi e-pasta konti savadīti, atliek vien tiem uzstādīt noklusējuma nosaukumus, pēc kuriem būs vieglāk orientēties sarakstā un uzstādīt laika intervālu datu pastkastes pārbaudei.

Kopumā SolMail pārsteidz ne vien ar ērto lietojamību un vairāku kontu pārvaldības mehānismu, bet arī to, ka tik precīzi spēj atdarināt AndroidGmail aplikācijas teicamo dizainu un funkcionalitāti. Viens no pozitīvākajiem ieguvumiem šīs aplikācijas lietotājiem būs iespēja e-pastus apkopot mapēs pēc sūtītājiem vai tematikas, iegūstot pārskatāmāku ienākošo e-pastu sarakstu.

Boomerang ***

Daudzi Firefox un Google Chrome tīmekļa pārlūku lietotāji jau dzirdējuši par Boomerang spraudņiem, kas parocīgo e-pasta pārvaldes risinājumu ļauj izmantot datorā, taču salīdzinoši nesen Google Play aplikāciju veikalu sasniedza arī viedtālruņiem un planšetdatoriem radīta aplikācija. Boomerang ir rīks, kas tiecas atdot e-pasta kontroli lietotājiem, ļaujot pilnībā kontrolēt e-pastu izsūtīšanas procesu un laiku, kā arī piedāvājot atgādināt par kādu konkrētu e-pastu. Viena no aplikācijas noderīgākajām funkcijām ir Boomeranging – šī funkcija ļauj uzstādīt atgādinājumus e-pastiem, uz kuriem jāatbild, taču šobrīd to izdarīt nav laika. Aplikācija ļaus iestatīt atgādinājumu pēc dažām stundām vai pat mēneša atkarībā no lietotāja vēlmēm.

Kopumā aplikācija ir lielisks veids, kā kontrolēt e-pastu vēlāku izsūtīšanu, atgādinājumus un pārvaldītu vienu e-pasta kontu, taču tās galvenais trūkums ir vājā vairāku kontu pārvaldīšanas sistēma, kas neļaus pieslēgt mūsu platuma grādos populārākos e-pasta servisus.

Mailbox ****

Ja ikdienā izmantojat Apple viedtālruni, noteikti jau esat vismaz reizi dzirdējis Mailbox nosaukumu. Tā ir izcila Inbox 0 filosofijas aplikācija, kas būtībā nozīmē, ka aplikācijas izstrādātāji centušies radīt produktu, kas ir tik intuitīvi, ērti un ātri pārvaldāms, ka ļauj lietotājam nevis pazust neizlasītu e-pastu straumē, bet gan panākt, ka katru reizi, kad tiek aizvērta aplikācija, ienākošo e-pastu direktorija ir tukša – e-pasti izlasīti, sašķiroti, arhivēti vai dzēsti un atzīmēti kā mēstules.

Pastkastes pārlūkošana un šķirošana ir izcili vienkārša – garāka swipe kustība uz labo pusi ziņojumu izdzēsīs, un īsa swipe kustība to atzīmēs kā izlasītu un arhivējamu. Ja vēlaties ziņojumu ielikt snaudas režīmā, tā, lai par to tiktu atgādināts vēlāk, tas jāpavelk uz kreiso pusi. Šāda e-pastu pārvaldīšana ir ne vien vienkārša un ērta, bet nodrošina, ka ziņojumi būs pārskatāmi vienmēr un netiks lieki uzkrāti.

Diemžēl aplikācija darbojas tikai ar Gmail e-pastu servisu un, visticamāk, tuvākajā laikā nebūs savietojama ar mūsu platuma grādos populārākajiem servisiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja