Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Klajā nāk E.L.Džeimsas Brīvība piecdesmit nokrāsās

4. februārī apgāds Kontinents laidīs klajā E. L.Džeimsas _Piecdesmit nokrāsu _triloģijas noslēdzošo daļu – Brīvība piecdesmit nokrāsās, vēsta apgāda pārstāvji.Piecdesmit nokrāsu triloģija ir izdota gandrīz visās pasaules valstīs un tiražēta vairāk nekā 75 miljonos eksemplāru, pārsniedzot jebkurus pārdošanas rekordus kopš romāna Da Vinči kods laikiem. Šokējoši un skandalozi – E.L.Džeimsas darbi izraisa galēju viedokļu sadursmes, interesi par Piecdesmit nokrāsu triloģiju paceļot nebijušos augstumos.

Kļuvusi par kulta lasāmvielu, piecdesmit nokrāsu triloģija erotikas žanru ir pacēlusi vēl necerētos uzmanības augstumos, aktualizējot seksuālas iekāres tēmu. Šobrīd pasaule runā tikai par vienu grāmatu – 50 nokrāsu triloģija ir topā! Anastasijas un Greja kaislīgie piedzīvojumi vienaldzīgos neatstāj – vai nu tā tiek azartiski lasīta, vai kategoriski noliegta.

Kad Anastasija Stīla sastapās ar valdonīgo, neparasto uzņēmēju Kristjenu Greju, sākās jutekliska dēka, kas neatgriezeniski mainīja viņu abu dzīvi.

Ana jau no paša sākuma zināja, ka nebūs viegli mīlēt šo vīrieti, un viņu attiecībās rodas sarežģījumi, kurus neviens no abiem nebija paredzējis. Anai jāiemācās pieņemt Greja izšķērdīgais dzīvesveids, saglabājot pašcieņu. Savukārt Grejs cenšas pārvarēt tieksmi  visu kontrolēt, un viņam jāatbrīvojas no pagātnes šausmām, kas vēl joprojām viņu vajā.

Beidzot abi ir kopā, un nu viņiem ir mīlestība, kaisle, draudzība, nauda un bezgalīgas iespējas. Taču, tiklīdz šķiet, ka iegūts ir viss, liktenis liek piepildīties Anas ļaunākajam murgam...

49 gadus vecā rakstniece nemaz neizskatās pēc sievietes, kas radījusi lielāko erotisko hitu pēdējo desmitgažu laikā, vai arī pēc dumpinieces, kas apgriezusi izdevējdarbības pasauli kājām gaisā. Bet tieši šī angliete uzrakstīja Greja piecdesmit nokrāsu triloģoju...


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja