Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Izstāde WISER: VIEDĻAUDIS

2. augustā plkst. 19.00 Raiņa un Aspazijas vasarnīcā Jūrmalā, J. Pliekšāna ielā 5/7, durvis vērs mākslas foto izstāde WISER: VIEDĻAUDIS.

Projekta autores Agnese Aljēna un Madara Lazdiņa jau vairāk nekā pusotru gadu fotogrāfē vecākā gada gājuma cilvēkus ne tikai Latvijā, bet arī Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Francijā, Šveicē un pat Indijā un Vjetnamā. Šī gada pavasarī WISER fotoizstāde tapa Lielbritānijā, kur sadarbībā ar organizāciju Initiatives of Change United Kingdom fotogrāfes portretēja organizācijas vecākā gada gājuma cilvēkus, lai saglabātu viņu stāstus un atmiņas. Projekta turpinājumā izstāde tiek veidota Latvijā, un tajā tiek iekļauti gan Latvijas, gan ārvalstu Viedļaužu stāsti.

WISER: VIEDĻAUDIS ir ne tikai mākslas, bet arī zinātnes projekts, tā mērķis ir iedrošināt paaudzes komunicēt, uzzināt citai par citu, beidzot tā pa īstam iepazīties un sajust dziļu, dvēselisku sarunu burvību,” stāsta projekta autores.

Projekta pilnais formāts paredz ne tikai melnbaltu mākslas portretu, bet arī rokraksta un balss ieraksta paraugu, kā arī atbildes uz dažādiem jautājumiem, kas aptver tādas tēmas, par kurām dzīves skrējienā sarunāties šķietami neatliek laika – par vērtīgākajām dzīves pieredzēm, uzvarām un sāpēm, atmiņām un sapņiem.

Raiņa un Aspazijas vasarnīcā būs skatāmas ne tikai Agneses un Madaras, bet arī Indras Ingersones, Toma Pāvila un Raivja, Inga un Gitas Kiseļu uzņemtās fotogrāfijas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kur?

Raiņa un Aspazijas vasarnīca, Jāņa Pliekšāna 5/7, Jūrmala

Kad?

2. augusts, 2018 – 30. augusts, 2018

Ot., Ce. -Se. 10 -17 Tr. 12 -19

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas dievnami plaši atver durvis Baznīcu naktī

Sestdien, 1. jūnijā, jau 11. reizi visā Latvijā norisināsies garīgās kultūras notikums Baznīcu nakts, kurā šogad piedalīsies ap 160 dažādu tradicionālo kristīgo konfesiju dievnamu. Tomēr viss sāksi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja