Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Vēlēšanu naktī ar politisku stand-up uzstāsies Andris Keišs un Jānis Skutelis

Vēlēšanu naktī, 1. oktobrī, plkst. 20.30 kinoteātrī Splendid Palace norisināsies īpašs režisora Matīsa Kažas satīriskās komēdijas Ūdens garša seanss, pēc kura sekos filmas lomu atveidotāju, Jaunā Rīgas teātra aktieru - Jāņa Skuteļa un Andra Keiša - politiskais stand-up.

Filmas Ūdens garša īpašo vēlēšanu nakts seansu pavadīs politiskais stand-up, kurā aktieri Jānis Skutelis un Andris Keišs uzstāsies ar humoristisku, vēlēšanu naktij veltītu joku un parodiju programmu. Talantīgie aktieri skatītājiem piedāvās komiskas interpretācijas par aktuāliem politiskajiem procesiem un personībām valstī. Tā būs iespēja jautrā un izklaidējošā atmosfērā ievadīt  nakti, kurā sagaidīsim Saeimas vēlēšanu rezultātus. Biļetes uz pasākumu ļoti ierobežotā skaitā pieejamas Splendid Palace mājaslapā.

Jānis Skutelis, kas filmā Ūdens garša atveido mediju stratēģa Igora lomu, stāsta: "Vai ūdeni ir iespējams strukturizēt vai nē, tas vēl joprojām ir strīdīgs jautājums. Šķiet, ka tas ir atkarīgs no izvēlētās pierādīšanas metodes un tā, ko ir vajadzība pierādīt. Bet politiku gan var. Priekšdarbi jāsāk laicīgi, rezultāti jāskatās vēlēšanu naktī."

Matīsa Kažas satīra Ūdens garša stāsta par Katrīnu (Iveta Pole) - žurnālisti, kas pēta noslēpumainu organizāciju, kuru vada plašu popularitāti ieguvušais Meistars (Vilis Daudziņš). Kad Katrīna uzzina par shēmām, kas stāv aiz Meistara biedrības - Ūdens mājas, viņa nolemj to izmeklēt un sabiedrību informēt par patiesībā notiekošo, kas slēpjas aiz miljonu eiro vērtā Meistara projekta, kur cilvēki sevi attīra ar īpaši strukturēta ūdens spēku. Taču Katrīna uzzina, ka organizācijā aktīvi ir iesaistījusies arī viņas meita, kura ir pārliecināta par ūdens spēku.

Galvenajās lomās: Vilis Daudziņš, Iveta Pole, Andris Keišs, Jānis Skutelis, Gerds Lapoška, Alise Dzene, kuri ir arī scenārija līdzautori. Filmas operators ir Aleksandrs Grebņevs, komponists Kaspars Kurdeko, mākslinieks Kaspars Kauliņš, kostīmu māksliniece Ieva Kauliņa, skaņu režisors Aleksandrs Vaicahovskis, grima māksliniece Aija Beata Rjabovska, producenti Matīss Kaža un Dace Siatkovska.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja