Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vecgada vakarā un Jaungada naktī - filmas, koncerti, ziņu apskati

Ja nu gadījumā Vecgada vakaru un Jaunā gada nakti esat ieplānojuši pavadīt mājās, varbūt kāds brītiņš laika atliks arī aci uzmest televizoram.

Tādēļ piedāvājam telekompāniju TV3, TV6, LNT, Kanāls 2 un  LTV svētku programmas apkopojumu. Ja nu atrodat kaut ko arī sev?...

TV3

* Gada atskati uz svarīgākajiem notikumiem

30.decembra vakarā plkst. 19 Nekā personīga atskatīsies uz 2012.gada svarīgākajiem notikumiem un procesiem, kas rādīti raidījumā visa gada garumā. Kādas sekas uz sabiedrību atstājis valodas referendums? Vai Latvijai ir padomā kāda īpaša integrācijas formula? Kāpēc esam zaudējuši vairākus nozīmīgus projektus – sašķidrinātās gāzes termināli, līdzdalība Visaginas AES, japāņu tranzītu caur Latvijas ostām? Vai sabiedrība maina domāšanu no izteikti labējas uz kreisi atbildīgu – par nabadzības draudiem Latvijā? Šos un daudzus citus aktuālus jautājumus izvērtēs raidījuma Nekā personīga komanda.

"Jaunajā, 2013.gadā, novēlu Latvijai brīvus cilvēkus ar pašcieņu un ticību savai valstij, gudrību neskriet pakaļ katram melu kumosam un drosmi negaidītiem izaicinājumiem un jaunām mācībām," novēl raidījuma Nekā personīga vadītāja Ilze Jaunalksne.

TV3 Ziņas Vecgada vakarā – 31.decembrī plkst.19 – atskatīsies uz 2012.gada nozīmīgākajiem notikumiem. Gada pēdējā dienā skatītāji, gatavojoties Jaungada svinībām, varēs atcerēties un izvērtēt piedzīvoto pasaules un Latvijas politikā, ekonomikā, sabiedrībā un citās jomās. Šajā gadā notika gan ASV un Krievijas prezidentu vēlēšanas, gan latvieši guva izcilus panākumus Olimpiskajās spēlēs Londonā, kā arī izskanēja ne viens vien Latvijas valsts prezidenta izteikums, kas guvis popularitāti.

* Bez Tabu Gada balva

31.decembrī plkst.20 īpašā ceremonijā tiks pasniegtas Bez Tabu Gada balvas godprātīgākajām un apzinīgākajām amatpersonām, kuras ar savu darbu un rīcību ir devušas neatsveramu ieguldījumu valsts attīstībā un izaugsmē. Daudzi teiktu, ka Latvijā tādu cilvēku nav, tomēr tā vis nav! Bez Tabu parādīs un apbalvos varoņus! Savukārt 1.janvārī Bez Tabu dosies vakariņās pie raidījuma korespondentiem. Viņi ir tie cilvēki, kuri paveic lielāko darbu, lai ik darbdienas vakaru būtu iespēja skatīties iemīļoto pārraidi un klausīties interesantos stāstus. Gads būs pagājis un iestājies jauns gads ar jauniem notikumiem, tāpēc 1. janvārī neformālā gaisotnē būs iespēja palūkoties uz gada labākajiem Bez Tabu sižetiem un ieskicēt jaunā gada plānus.

* Krāšņs un spilgts koncerts

Kā gan iedomājama Vecgada aizvadīšana bez ikgadējās tradīcijas - liriskās komēdijas Likteņa ironija?! 31.decembrī plkst.15.10 TV3 skatītāji varēs ļauties stāstam par Jevgēniju, kurš pamatīgi sasvinēsies un atkal iesēdies citā lidmašīnā, nonākot svešā pilsētā...

Pašā Vecgada izskaņā – 31.decembrī plkst.21 – pie skatītājiem nonāks Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas Zelta mirkļu koncerts, kurā būs apkopoti spilgtākie mūziķu priekšnesumi. Lielākā daļa no tiem ir izskanējuši kā pirmatskaņojumi Mūzikas ierakstu Gada Balvas pasniegšanas ceremonijās, un vēlāk kļuvuši par hitiem. "

"Izvēloties Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas Zelta mirkļu programmu, vēlējāmies parādīt plašo mākslinieku spektru, kuri uzstājušies ceremonijā Gada Balva, un ne reizi vien saņēmuši tajā balvas. Gada balvas skatuve ir bijis lielisks atspēriens daudziem jauniem māksliniekiem un projektiem. Piemēram, Gada balvā 2008 visus pārsteidza grupa Instrumenti, kura nākamajā gadā ieguva Labākā debitanta titulu. Turklāt Gada balva ir arī koncerts, kurā notiek netradicionāli priekšnesumi – apvienojas mākslinieki, kuri ikdienā nav mūzikas jomā saistīti, piemēram, Musiqq un PeR, Gustavo, R-Viss un DJ Monstrs, Intars Busulis un čellu trio Melo–M vai Aisha, Olga Rajecka un Lielvārdes Violetais koris, kā arī Lauris Reiniks, Aija Andrejeva un viešņas no Lietuvas un Igaunijas ir snieguši kopīgus priekšnesumus," saka Gada balvas producente Elita Mīlgrāve.

* Jaunajā gadā - trīs pirmizrādes

1.janvāra rītā plkst.9.30 TV3 mazajiem skatītājiem tiks dāvina televīzijas pirmizrāde – modes, draudzības un jautrības pilna pasaka Bārbija: Pasaka par modi. Bārbija kopā ar savu suņuku Sīkvinu dodas pie tantes uz modes namu Parīzē. Tomēr, skaistulei par pārsteigumu, modes namu gaida slēgšana. Negaidīti Bārbija sastop trīs zaigojošas un maģiskas būtnes, kurām piemīt burvju spējas. Bārbijai rodas lieliska ideja, kā glābt tantes modes namu. Iedvesmojot kautrīgo dizaineri Alisi, viņas kopā rada satriecošu modes šovu.

Savukārt plkst.16 par skolas dzīvi un popularitāti būs drāma Komandas gars. Lai gan Emberas raksturs nav no jaukākajiem, skolā viņa bauda slavu un nepārtrauktu uzmanību. Tomēr reiz skolas ballē Embera pieskaras elektrizētam kronim un iet bojā. Tagad, lai glābtu dvēseli un nokļūtu debesīs, viņai jālabo savas pagātnes kļūda – visnepopulārākā meitene jāpārveido par skolas balles karalieni vienas nedēļas laikā. Protams, tas nebūs vienkārši!

Vakarpusē plkst.20.15 tiks piedāvāta vēl viena pirmizrāde, aizraujoša filma Zorro leģenda. Ir pagājis kāds laiks, kopš Zorro paveica savus lielākos varoņdarbus. Vairākus gadus viņš pavadījis salīdzinoši mierīgi kopā ar savu ģimeni – dēlu un skaisto sievu Elēnu. Tomēr tagad Zorro laiks atgriezties, jo savus ļaunos plānus sāk realizēt vietējie tirāni. Tā kā Elēna negrasās samierināties ar to, ka vīram jau atkal jāvelk Zorro maska, lai mestos cīņās, viņa mīļoto pamet un sāk satikties ar franču skaistuli Armandu. Taču tad Zorro uzzina, ka Armandam ir kāds noslēpums.

LNT

Arī LNT  gada izskaņā, 31.decembrī visas dienas garumā piedāvās plašu svētku programmu Jaunā gada sagaidīšanai.

"Ir laimīgi tie, kuriem ir ko mīlēt. Lai svētku laikā blakus un sirdī ir tie, ko visvairāk mīlam. Un, lai nākamajā gadā ceļi ir brīvi savu sapņu realizēšanai. Un, lai pietiek spēka tos noturēt un piepildīt!" tuvojoties Jaunajam 2013.gadam, vēl LNT raidījuma 900 sekundes vadītāja Kristīne Garklāva.

Dziedošo ģimeņu vadītāja Jāņa Auzāna apsveikums skan kā dzejas rindas:

"Lai mums ir kam ticēt un piepildās viss, kam ticam,
Lai mums ir pārliecība par to ko darām un ticam tam, ka to varam,
Lai mums vienmēr ir iespēja sasildīties mīļu cilvēku labajās domās, uzmundrinošos vārdos un sirsnīgos apskāvienos!"

* Labāko filmu izlase

Gadu mijai maziem un lieliem skatītājiem tiek piedāvāta filmu izlase, kura lutinās visas dienas garumā 31.decembrī. No paša rīta plkst.8.35 animācijas filmiņa Divas Lotiņas, pēc tam - komēdija Bagātais Ričs, bet plkst.12.05 - Alvins un burunduki. Plkst.13.55 filma visai ģimenei – Mūnakra noslēpums un plkst.18 – Oskara balvai nominētā filma Polārais ekspresis.

* Kultūra un  receptes

31.decembra vakarā raidījums Labvakar, Latvija! atskatīsies uz aizvadītā gada spilgtākajiem kultūras un svētku notikumiem. Gaidot 2013.gadu, tiks atklāts, ko Latvijas slavenības apņēmušās paveikt Jaunajā gadā un, kā pareizi saposties un ierasties uz lielo svētku balli, lai tajā neizgāztos. Būs iespējams uzzināt pareizas laimes liešanas formulu, lai laime 2013.gadā patiešām atnāktu.

Tā kā nākamais gads ir Čūsku triumfa laiks, tiks aplūkoti vēsturiski spilgtākie Čūsku gadu notikumi. Būs iespēja ieklausīties astrologa prognozē – cik veiksmīgs un panākumiem bagāts būs nākamais? Gadu mijas reizē Labvakar, Latvija! meklēs, ko Čūskas gadā sola Latvijas teātri un grāmatu pārdevēji. Lai Jaunais gads iesāktos veiksmīgi, raidījumā tiks atklāta mundruma kokteiļa recepte un notiks arī tās paraugdemonstrējums. Patīkama ziņa raidījuma cienītājiem - Jaunajā gadā Labvakar, Latvija! sāksies plkst.18.10, un tas būs veselu stundu garš!

* Vecgada speciālizlaidums

31.decembrī plkst.20 LNT Ziņu 2012.gada Vecgada speciālizlaidumā LNT žurnālistu komanda atskatīsies gan uz piedzīvoto Latvijas politikā, ekonomikā, kultūrā, sportā, gan ārvalstīs notikušo, kā arī apkopos iedzīvotāju vērtējumu par šogad piedzīvoto – kas pēc skatītāju ieskatiem bijis šogad lielākais pārsteigums, lielākā nejēdzība, aizkustinošākais notikums un kurš būtu pelnījis gada cilvēka titulu. Šogad dzīvojām ar neatrisināmo fotoradaru sāgu, notika referendums par krievu valodas statusu, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis pārspēja līdzšinējo valdības vadītāju uzstādītos rekordus par visilgāk premjera krēslā bijušo politiķi, uzzinājām, cik maz mūsu Latvijā ir palicis, jo tika publiskoti tautas skaitīšanas dati, kā arī mūsu sportisti no Londonas olimpiskajām spēlēm atgriezās ar medaļām. Kādus notikumus būs izvirzījuši skatītāji, uzzināsiet LNT Ziņu 2012.gada Vecgada notikumu apskatā, ko veido LNT Ziņu dienesta žurnālistu komanda, bet speciālizlaidumu vadīs Ilze Dobele un Haralds Burkovskis.

* Sveicieni, salūts un himna

Vecgada vakarā LNT piedāvās muzikāli krāšņus priekšnesumus no 2012.gada spilgtākajiem koncertiem. Gaidāmi Valsts prezidenta Andra Bērziņa, premjera un arī bijušo Latvijas prezidentu sveicieni Jaunajā gadā. Laba vēlējumus un sveicienus mājiniekiem sūtīs arī ārzemēs dzīvojošie latvieši. Vecgada koncerta ietvaros būs iespēja tiešraidē sekot līdzi norisēm 11.novembra krastmalā, kur uzstāsies grupas Dzelzs vilks, Pulsa efekts, labākie dīdžeji un Ziemassvētku orķestris. Tiešraidi vadīs LNT raidījuma 900 sekundes vadītāja Kristīne Garklāva un LNT projekta Dziedošās ģimenes vadītājs Jānis Auzāns. Sagaidot 2013. gadu, kopīgi tiks dziedāta Latvijas valsts himna. Lai Jaunais gads iesāktos patiesi dzīvespriecīgi, tiks pārraidīta svētku uguņošana.

* Jaunajā gadā - divas pirmizrādes

2013.gada pirmajā dienā LNT piedāvā divas pirmizrādes: plkst.9.35 animācijas filmu Astrozēns - stāstu par jaunu robotu ar īpašām spējām, kuru radījis izcils zinātnieks. Astrozēnu darbina zilā enerģija, viņš ir ārkārtīgi stiprs, viņam ir rentgena redze un piemīt spēja lidot; savukārt plkst.20.35 sagaidāma pirmizrāde filmai Vasara Parīzē, kura atkās stāstu par romantisku nedēļu Parīzē, kas Klārai beigsies ar šķiršanos no mīļotā vīrieša un drīzu jaunās sievietes iepazīšanos ar šarmanto Filipu.

Kanāls 2

* Vecais gads ar brīnumu pilnām filmām

Ģeniālais fantasts, režisors Tims Bērtons Kanāla 2 skatītājiem un kino gardēžiem piedāvā filmu Čārlijs un šokolādes fabrika. 31.decembrī plkst.16.30 būs iespējams ielūkoties saldumu fabrikā, kuru vada pats Džonijs Deps jeb Villijs Vonka, un kurā aiz katrām nākamajām durvīm paveras aizvien krāšņāka pasaule.

Filma stāsta par Čārlija piedzīvojumiem Villija Vonkas brīnumainajā šokolādes fabrikā. Čārlijs Bakets nāk no trūcīgas ģimenes un viņa dienas aizrit, sapņojot par dievināto šokolādi, ko viņš parasti nevar atļauties. Viss mainās, kad Villijs Vonka, ārkārtīgi slavenās Vonkas šokolādes impērijas īpašnieks, izsludina loteriju, kurā izlozēto piecu zelta biļešu laimētāji varēs doties ekskursijā pa Vonkas šokolādes fabriku un redzēt tur esošos brīnumus. Zelta biļetes paslēptas šokolādes tāfelīšu iesaiņojumā un izsūtītas pa visu valsti. Čārlijs gluži neticamā kārtā tiek pie šādas biļetes un kopā ar četriem daudz nerātnākiem bērniem iekļūst fabrikā. Ekskursijā gaidāms ne viens vien pārsteigums un piedzīvojums – varbūt pat vairāk, nekā gribētos.

Plkst.18.40 tiks piedāvāta oskarotā filma Zelta kompass. Filma stāsta par bāreni Lairu Belakvu, kura dzīvo paralēlā pasaulē - tajā dogmatiska maģistrātu apvienība draud pārņemt varu pasaulē. Kad pazūd Lairas draugs, viņa dodas uz Ziemeļiem, lai glābtu viņu un satiktu savu tēvoci. Šajā filmā varēs sastapt aktierus Nikolu Kidmenu un Danielu Kreigu.

Plkst.20.40 - piedzīvojumu filma Bērni bez pavadoņa. Būs iespējams uzzināt, kas notiek, kad spēcīga puteņa dēļ ir slēgta lidosta, un bērni netiek uz mājām. Viņiem īpašā lidostas telpā tiek atvēlēta vieta, kur ir vēl desmitiem bērnu no visas valsts, kuri palikuši bez uzraudzības.

* Ar seriāliem bagāts jaunais gads

Jaunais gads Kanālā 2 sāsies ar seriālu Tu būsi mana (Soy tu duena), kas guvis popularitāti un demonstrēts jau 68 pasaules valstīs. Tajā filmējušies iemīļoti Latīņamerikas aktieri Lusero, Fernando Kolunga un Gabriela Spanika. Pamesta altāra priekšā, Valentīna apsola, ka vairs nevienam un nekad neļaus nodarīt sev pāri... Seriāls Tu būsi mana no 1.janvāra ik darba dienu plkst.18.10 būs skatāms Kanālā 2.

No 1.janvāra katru darba dienu plkst.19.05 tiks piedāvāts seriāls Istabene Manhetenā (Una Maid en Manhattan). Seriāla nosaukuma saistība ar populāro Holivudas komēdiju, kurā galvenā loma bija uzticēta Dženiferai Lopesai, nav nejauša – seriāla pamatā ir tie paši sižeta notikumi. Filmas pārveidošana par seriālu ir jauns paņēmiens, un risks ir attaisnojies – oriģinālais seriāls izdevies interesants un pasaulē kļuvis ļoti populārs.

No 1.janvāra katru otrdienu plkst.21 Kanālā 2 būs skatāms par kulta seriālu dēvētais Sekss un lielpilsēta. Tik zināmais stāsts par četrām valdzinošām Ņujorkas sievietēm, labām draudzenēm, kuras iekarojušas miljoniem skatītāju siržu. Tās būs sarunas par visu, kas svarīgs – darbu, seksu, sapņiem, arī modi un vīriešiem. Kanāls 2 seriālu piedāvās no pašas pirmās sezonas sērijas un ļaus izdzīvot tik daudz piedzīvojumu un notikumu. Lomās: burvīgās aktrises Sāra Džesika Pārkere, Kima Ketrela, Kristīna Deivisa un Sintija Niksone.

* OKartes skatuves jaunieši

No 6.janvāra svētdienu vakaros plkst.19.10 Kanālā 2 varēs skatīties OKartes skatuves koncertus.

TV6

Jaunais gads ir tepat aiz stūra, tāpēc TV6 ir parūpējies par lielisku izklaidi tā sagaidīšanai..

Kas gan cits parūpēsies par bailēm, ja ne Baiļu faktors? Tā ir spēle uz naža asmens. Realitātes šovs Baiļu faktors (Fear factor) no dalībniekiem prasa fizisku izturību, spēju pārvarēt bailes, riebumu, arī paniku, šausmas un pat pilnīgu izmisumu. Lai piedalītos Baiļu faktorā, nepieciešams ne tikai fizisks spēks, arī garīgai izturībai te ir izšķiroša nozīme. Ja dalībnieks nav gatavs pārvarēt šova veidotāju radītos šķēršļus un savas bailes, nespējot izpildīt kādu no uzdevumiem, nākas atstāt spēli. Bet tas, kurš veiksmīgi tiek galā ar pārbaudījumu, nokļūst soli tuvāk uzvarai un galvenajai balvai 50 000 ASV dolāru apmērā. Skatieties realitātes šovu Baiļu faktors 31.decembrī no plkst.11.10 līdz pat plkst.19.30.
* Vecais gads ar Jackass

Vecgada vakarā jau no plkst.20.30 sāksies īsta jautrība ar dokumentālo komēdiju Jackass. Tas ir dažādu triku, vājprātīgu izdarību un parodiju apvienojums, kuros savas fiziskās spējas, pieklājības robežas un uzvedības normas izaicina dulli puiši, kaskadieri un vienkārši sportiski čaļi. Jackass filmu vakars tiks atklāts ar Jackass speciālizlaidumu Gumball 3000, kas ir starptautisks rallijs, kuru 1999.gadā dibinājis Maksimilians Kūpers. Tas notiek uz publiski pieejamiem ceļiem 3000 jūdžu garumā. Maršruts katru gadu mainās un tajā atļauts braukt ar jebkādu auto. Tomēr šīs sacensības nebūt nav sports – tā ir brīžiem vājprātīga izrādīšanās vistrakākajos autiņos, ballītes un slavenību piedalīšanās.

* Anekdošu šovs nogurušajiem svinētājiem

Nekas nevar būt labāks par līksmības pilnu pirmo Jaunā gada dienu kopā ar Anekdošu šovu. Kad īstenie svinētāji modīsies dienas vidū, paspēs tieši laikā uz Anekdošu šova sākumu – tas izklaidēs no plkst.14 līdz pat 19.30. Ikvienu sagurušo svinētāju sagaidīs uzmundrinoši joki par blondīnēm, dažnedažādām profesijām, dakterīšiem un citiem iecienītiem personāžiem.

* Jaunajā gadā ierodas jaunie Mutanti X

Sākot ar 3.janvāri, darbdienās plkst.14.45 būs skatāma Mutanti X otrā sezona. Seriāla jaunā sezona būs par slepenā valdības projektā radītiem ģenētiskiem mutantiem, kurus pēc tam palaiž dzīvot parasto iedzīvotāju vidū. Ādams Keins ir viens no šī slepenā projekta atbildīgajiem zinātniekiem, un viņš ir zvērējis jaunajiem radījumiem sniegt palīdzību. Bet tikmēr viņa partnerim Meisonam Ekhārtam ir citi plāni – viņš projektu vēlas izmantot savā labā, padarot mutantus par dzīviem ieročiem…

LTV

Latvijas Televīzijas pirmajā (LTV1) un septītajā (LTV7) kanālā gada nogalē būs svētku programma un atskati uz svarīgākajiem notikumiem Latvijā un pasaulē, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja LTV.

LTV1 31.decembrī no plkst.7.30 līdz 11 skatāma plaša animācijas filmu programma. Plkst.12.35 tiks demonstrēta dokumentālā filma Vella kalpi. Filmas arheoloģija, kas veltīta latviešu filmas Vella kalpi 40 gadu jubilejai. Laika noilgums filmas radošajai grupai tagad ļauj būt atklātākai par filmas tapšanas apstākļiem, aktieru, režisoru personībām un attiecībām, noklusēto un neīstenoto, informēja Latvijas Televīzijas pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.

Savukārt uzreiz pēc dokumentālās filmas plkst.13.40 būs skatāma mākslas filma Vella kalpi atjaunotā versijā. Pagājušā gadsimta septiņdesmito gadu sākumā uzņemtā muzikālā piedzīvojumu komēdija Vella kalpi tiek uzskatīta par pirmo kostīmfilmu latviešu kinematogrāfā. Tās sižeta pamatā - viduslaiku Rīgai veltītie Rutku tēva (Arveda Mihelsona) vēsturiskie romāni.

31.decembra vakarā plkst.19.30 LTV1 skatītājiem piedāvā muzikālu programmu Brīvās Latvijas dziesmas 1.daļa, kurā Latvijā zināmi izpildītāji dziedās pirmās Latvijas brīvvalsts laikā tapušās dziesmas. Muzikālās programmas 2.daļa būs skatāma 1.janvāra vakarā plkst.19.25.

Vēl Vecgada vakarā LTV1 plkst.21.40 būs skatāma balle-koncerts karnevāla stilistikā - Blaumaņa gadu mijas mistērija Lai dzīvojam, lai svinam!, kas turpināsies arī pēc Ministru prezidenta un Valsts prezidenta uzrunas un Jaunā gada sagaidīšanas.

1.janvārī LTV1 vakara programmā paredzētas divas animācijas filmu pirmizrādes - plkst.20.20 Kā lupatiņi šūpojās un Kā lupatiņi uzminēja. Pēc ziņu raidījuma "Panorāma" plkst.21.25 būs skatāms Rūdolfa Blaumaņa 150 gadu jubilejai veltīts raidījums Blaumaņa kods. Darbības laiks: 2013.gada 1.janvāris, kurā ar šodienas cilvēku acīm tiks stāstīts par notikumiem Blaumaņa dzīvē - par draugiem, kurus viņš mīļi dēvēja par dēliem un atbalstīja cik spēdams, par garīgajiem domubiedriem, pie kuriem Blaumanis Rīgā īrēja vien mazas istabiņas, jo ar rakstīšanu nopelnītā nauda bija jāsūta uz Brakiem, lai mātei palīdzētu uzturēt rentes māju.

Vakara noslēgumā plkst.22.25 skatītājiem tiks piedāvāta biogrāfiskā drāma Karaliene. Filma attēlo Lielbritānijas karalienes Elizabetes II, karaliskās ģimenes un amatpersonu attiecības un pārdzīvojumus īsi pēc princeses Diānas bojāejas - laikā, kad karalienei bija jāpieņem lēmumi, kas varēja izmainīt gan karaliskās ģimenes, gan visas valsts likteni.

LTV7 30.decembrī plkst.18 piedāvā raidījumu Sporta studija. Speciālizlaidums. Gada apskats, kurā tiks apkopots galvenais pasaules un Latvijas sportā notikušais šogad, sākot no Londonas olimpiskajām spēlēm līdz pat svarīgākajiem notikumiem citās jomās. Būs gan aculiecinieku stāsti, gan mirkļi no piedzīvotā, katrs žurnālists nāks ar savu stāstu par ko īpašu sportā 2012.gadā.

31.decembra vakarā kanālā LTV7 plkst.21 būs skatāms koncerts Viesības ar Tomu Džonsu, savukārt pēc Jaunā gada sagaidīšanas plkst.0.05 - muzikālā programma Viesības ar Laionelu Ričiju.

1.janvāra vakarā LTV7 piedāvā dokumentālu koncertfilmu Džastina Bībera koncerts Oslo. Koncertfilmā apkopoti fragmenti no Džastina Bībera uzstāšanās, kurā viņš izpildīja savas zināmākās dziesmas uz Oslo operas jumta, kā arī iekļauta intervija ar pašu popmūzikas fenomenu. Ar mūziķi sarunājās Fredriks Skavlans - Skandināvijā un Lielbritānijā pazīstams sarunu šovu vadītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja